5 syytä miksi nettideittailu toimii loistavasti

Vielä 2000-luvun alussa nettideittailua pidettiin hassuna ja jopa outona asiana. Tästä on pyörähtänyt reilu vuosikymmen eteenpäin ja TV:n kautta toimivat chat-palvelut ja teksti-TV senssisivut ovat siirtyneet historiaan, niin yllättäen nettideittailusta on tullut suosittua ja trendikästä. Jos sinua kiinnostaa tietää vinkkejä nettideittailuuun, niin kannattaa lukea tämä kirjoitus. Miksi nettideittailu on niin kätevää ja toimivaa, tässä 5 syyytä.

1. Helppo ja turvallinen tapa lähestyä

Treffisivujen ehdoton etu on se, että miehet ja naiset voivat lähestyä toisiaan varovaisesti viesteillä. Usein siinä vaiheessa jo selviää kannattaako keskustelua jatkaa, vai eikö toinen ole yhtään kiinnostunut. Tässä vältytään ikävältä torjumiselta, koska ei kukaan voi olla vain hiljaa vastaamatta toisen kysymykseen normaalielämässä. Kuitenkin treffisivuilla tulleen viestin voi jättää täysin huomioimatta niin halutessaan. Uusimmat palvelut kuten Tinder estävät viestien lähettämisen, jos kumpikin osapuoli ei ole ensin “tykännyt” toisesta. Tämä tuo lisää monipuolisuutta deittisovelluksiin.

2. Verkot vesillä 24/7

Kun teet hyvän deitti-ilmoituksen nettiin, niin silloin sinulla on haku päällä 24 tuntia vuorokaudessa. Tämän luulisi nostavan todennäköisyyksiä tavata enemmän mielenkiintoisia ihmisiä ja onhan se varmasti piristävää ja itsetuntoa kohentavaa herätä aamulla siihen, että useat vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat jättäneet viestiä postilaatikkoon yön aikana.

3. Deittikumppanin taustaselvitys

Nettideittailun ehdoton etu on se, että potentiaalisen deitin kanssa ollaan jo monesti kirjoiteltu ja ehkä kyselty henkilön harrastuksista, arvoista ja luonteesta. Tämän pitäisi kaiken järjen mukaan auttaa ensitreffeille menoa Voisi kuvitella että puheenaiheita löytyy paremmin, kun ollaan jo vähän tutustuttu toisiimme.

Treffiseuraa netissä

4. Asiat etenevät oman maun mukaan

Nettideittailun etu on myös siinä, että asiat eivät etene yllättäen liian nopeasti, vaan jokainen saa valita sopivan vauhdin treffikumppanin hakemiselle ja deittailukerroille. Usein kuulee puhuttavan, että tämä eteni liian nopeasti ja sen takia ei toiminut. Todella harmittavaa varsinkin, jos kyseessä oli juuri se unelmien prinssi tai prinsessa.

5. Missä muuallakaan?

Onko sinulla parempia ideoita? Baarit ja yökerhot ovat tunnetusti “loistavia iskupaikkoja”, mutta toimiiko se oikeasti. Kyllä sitä kautta on hyvin mahdollista saada puhelinnumeroita tai jopa yöseuraa, mutta onko silloin lähtökohdat oikeat tutustumiselle? Kumpikin on humalassa, eli juuri sellainen kuin normaalisti on. Toiseksi seuraavana päivänä voi olla hieman korkea kynnys soittaa henkilölle, jonka kanssa oli eilen todella hauskaa, kun vain muistaisi mitä tehtiin ja puhuttiin. On toki olemassa muitakin hyviä paikkoja tutustua ihmisiin, mutta nykyisin kiireisten uraihmisten voi olla vaikea löytää vapaa-aikaa istua kahviloissa tai hengailla kuntosaleilla yms.

Lue lisää: Nettideitti.net

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo