OkCupid kokemuksia 2024

OkCupid on ilmainen treffisovellus kaikille, jotka haluavat löytää jonkun erityisen. Vuonna 2004 lanseerattu alusta tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista netin treffisivustoista ja -sovelluksista. Se onkin eräs maailman suosituimmista deittisivustoista. 

Mikä on OkCupid?

OkCupid screenshot

OkCupid on suosittu deittailusovellus, jonka avulla voit luoda profiilin ja löytää osumia mieltymystesi perusteella. Voit myös vastata itseäsi koskeviin kysymyksiin, jotta mahdolliset deitit voivat oppia sinusta lisää. OkCupid on ilmainen käyttää, mutta kuten useimmat muut treffisovellukset, lisäksi se tarjoaa maksullisen tilauspalvelun, joka antaa sinulle pääsyn muihin ominaisuuksiin. OkCupid on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Siihen pääsee myös sen verkkosivujen kautta.

Voit valita yli 20 seksuaalista suuntautumista sekä 12 sukupuoli-identiteettiä. Palvelu on saatavilla englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja turkin kielellä. OkCupid kokemuksia on paljon ja ne kertovat, että palvelu on erittäin suosittu 30–40 -vuotiaiden sinkkujen keskuudessa. 

OkCupid on loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja löytää mahdollisia vastineita omien mieltymystesi perusteella. On myös hauskaa vastata kysymyksiin itsestäsi, jotta muut käyttäjät tietävät sinusta enemmän!

Kuinka OkCupid toimii?

OkCupid toimii samalla tavalla kuin Tinder. Luot profiilin kuvillasi ja tiedoillasi itsestäsi. Sitten määrität asetukset mahdollisille deiteille. OkCupid näyttää sinulle mahdollisia osumia mieltymystesi perusteella, ja voit halutessasi tykätä, SuperTykätä, lähettää viestin tai välittää kullekin henkilölle. Voit ladata profiiliisi jopa 10 kuvaa ja vastata itseäsi koskeviin kysymyksiin auttaaksesi mahdollisia deittejä saamaan lisää tietoja sinusta.

OkCupid ominaisuudet

OkCupidissa on paljon ominaisuuksia. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus on kuitenkin “Live“-ominaisuus. Tämä ominaisuus toimii kuten Instagram Live -ominaisuus – voit aloittaa suoran lähetyksen tai liittyä mahdollisen deitin lähetykseen ja pyytää tulla esille.

IQuid on toinen OkCupidin erottava ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit vastata itseäsi koskeviin kysymyksiin, jotta mahdolliset deitit voivat oppia sinusta lisää. Näet myös vastaukset, jotka mahdollinen deitti on antanut samoihin kysymyksiin. Tämä on loistava tapa tutustua ihmiseen ennen kuin lähetät hänelle viestin.

Suositeltavat ovat osumia, joista OkCupidin algoritmi uskoo sinun pitävän profiilisi ja kysymyksiin annettujen vastausten perusteella.

Cupid Pick on match, jonka OkCupid-algoritmi on valinnut juuri sinua varten. Cupidin valinnat vaihtuvat päivittäin. Osumaprosentti näyttää mahdolliset osumat, joilla on eniten yhteistä sinun kanssasi.

Passport -toiminnon avulla näet mahdolliset matchit eri puolilta maailmaa ilman että sinun tarvitsee vaihtaa sijaintiasi. 

Online näyttää mahdolliset osumat, jotka ovat tällä hetkellä tai olleet äskettäin verkossa.

Nearby näyttää mahdolliset osumat, jotka ovat lähellä nykyistä sijaintiasi. 

SuperTykkäykset ovat mahdollisia osumia, joista olet Supertykännyt.

OkCupid rekisteröityminen

OkCupidiin on helppo rekisteröityä. Sinun pitää antaa itsestäsi vain perustiedot, kuten nimi, sijainti, sähköpostiosoite sekä syntymäpäivä. Tämä vaihe on mahdollista ohittaa käyttämällä kirjautumiseen Facebook-tiliä.

Uuden jäsenen on myös vastattava OkCupidin kyselyyn omista mieltymyksistä, uskonnosta, persoonasta, tavoista, harrastuksista, seksuaalisesta suuntautumisesta sekä minkälaista suhdetta haluat. Tämä auttaa sivustoa muokkaamaan hakuehtoja ja tarjoamaan sopivaa treffiseuraa

OkCupid deittisovellus saa apua persoonallisuustestiltä, joka auttaa palvelua määrittämään sinun ja kumppaniehdokkaan välisen yhteensopivuuden. Yhteensopivuusprosentti näkyy kumppaniehdokkaan ohessa OkCupidin rulettityylisessä deittitoiminnossa.

Millaista seuraa OkCupidista löytyy?

OkCupidissa on sinkkuja, jotka etsivät vakavissaan deittejä tai täydellistä matchia. Palvelua voi käyttää myös sosiaalisen piirin laajentamismielessä. Toiset etsivät myös pelkästään seksiseuraa tai satunnaisia kohtaamisia. 

Mikäli etsit salasuhdetta, OkCupid ei ole oikea paikka. Myöskään BDSM -henkilöille OkCupid ei tarjoa sopivia deittejä. Sivustolla kysytään kattavia kysymyksiä, joiden avulla voidaan yhdistää henkilöt toisiinsa. Palvelu toimii hyvin isommissa kaupungeissa, mutta harvaan asutuilla alueilla on vaikea löytää matcheja. 

Sivuston käyttäjäkunta koostuu eri elämäntilanteissa olevista ihmisistä. Jokaiseen ikäryhmään kuuluu paljon jäsenistä, mutta enemmistö muodostuu 25–34 vuoden ikäisistä käyttäjistä. Näistä suurin osa on nuoria uraihmisiä, jotka käyttävät palvelua ajankuluksi tai löytämään treffiseuraa. OkCupid edellyttää jäseniltään kuvausta siitä, millaista seuraa he etsivät sivustolta. Vaihtoehtoja ovat lyhytaikainen deittailu, pitkäaikainen seurustelu, seksiseura sekä uudet ystävät.

OkCupid tunnettiin joitakin vuosia sitten vain seksiseuran ja huolettomaan deittailuun suunnattuna sivustona. Nykyään useimmat jäsenet etsivät pitkäaikaista seurustelua ja vakavasti otettavia elämänkumppaneita. Monesti miespuoliset käyttäjät ovat aktiivisempia viestittelijöitä kuin naiset. Usein miehet myös rohkaisevat profiileissaan heistä kiinnostuneita naisia ottamaan heihin yhteyttä.

Mitä OkCupid maksaa?

OkCupid tarjoaa kahta eri premium-jäsenyyttä. Basic tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka parantavat sivuston hyötysuhdetta ja käyttökokemusta. Premium tarjoaa enemmän ominaisuuksia, joita ei kuitenkaan välttämättä tarvitse saadakseen sivustosta hyödyn irti. Basic-jäsenyys maksaa 7,95 dollaria/kk. Premium-jäsenyys maksaa 24,90 dollaria/kk

Sivustolla käyttöönsä voi ostaa myös Boost-ominaisuuden, joka korostaa profiilia hakutuloksissa ja muualla palvelussa 30 minuutin ajan. Näin sinut näkee suurempi määrä jäseniä. Tilaukset uusiutuvat automaattisesti, automaattisen uusimisen voi perua tilin asetuksista. OkCupid on myös ilmainen treffisivusto maksullisen version lisäksi.

OkCupid kokemuksia

OkCupid tekee parin löytämisestä helppoa. Voit tykätä, viestiä tai välittää jokaiselle henkilölle. Jos pidät jostakin ja he pitävät sinusta takaisin, olette match ja voit alkaa chattailla. Mikäli etsit suhdetta, voit hyvinkin löytää sellaisen OkCupidista. Monien ominaisuuksien ja aktiivisten käyttäjien ansiosta löydät varmasti omat kriteerisi täyttävän matchin.

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.