Parhaat treffipalstat ja –sivut

Vielä 10 vuotta sitten saattoi ihmiset ihmetellä kovaan ääneen, että kuinka joku nyt jostain internetistä seuraa hakee ja vielä tosissaan. Kaukosuhteet ja netissä alkunsa saaneet suhteet saattoivat saada kovaakin kritiikkiä ja monia treffipalstoilta ja -sivustoilta kumppanin löytäneitä saatettiin pitää jopa epätoivoisina seuranhakijoina.

Nykypäivänä asia on kuitenkin toisin ja hyvä niin, sillä netin treffisivustot mahdollistavat sen sielunkumppanin löytymisen aivan eri tavalla, kuin perinteiset seuranhakutavat. Mikä onkaan todennäköisyys löytää Se Oikea vaikka oman kylän juhannustansseista verrattuna koko Suomen, tai jopa koko maailman, kattavaan treffisivustoon… Mahdollisuudet totta kai paranevat, mitä enemmän on käyttäjiä samalla asialla.

Suomalaisten suosimat treffisivut ja -palstat

Treffit24 on deittipalvelu, jossa voi luoda profiilin ja tavata kiinnostavia ihmisiä täysin ilmaiseksi. Deittipalvelumme on turvallinen, helppokäyttöinen ja liittyminen kestää vain hetken. Uusia profiileja luodaan jatkuvasti, tule mukaan!
Sivustollamme on yli 2 miljoonaa sinkkua, minkä ansiosta RussianCupid.com tarjoaa sinulle parhaan mahdollisuuden löytää unelmiesi naisen tai miehen. Etsitpä rakkautta paikallisesti tai ulkomailta, voit löytää täydellisen kumppanisi selaamalla tuhansia sinkkuja. 
Johtavana ukrainalaisena deittisivustona UkraineDate on yhdistänyt tuhansia sinkkuja ukrainalaisiin naisiin ympäri maailman, mikä tekee meistä alan luotetuimman sivuston. Mikäli etsit ukrainalaissinkkuja ystävyyttä, deittailua tai vakavaa parisuhdetta varten, löydät oman kumppanisi täältä.
Rakkauden löytäminen Suomessa voi olla vaikeaa – pitkät välimatkat ja sinkkujen epätasainen sijainti ympäri maata voi tehdä deittailusta hankalaa. Kiitos nettideittailun, rakkauden löytämisestä on tullut paljon helpompaa viime vuosina.
Olemme laadukas deittisivusto, joka on yhdistänyt useita sinkkuja ympäri maailmaa. Tuhannet onnelliset miehet ja naiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa AsianDatingista jo vuodesta 2000 alkaen ja kertoneet tarinansa meille.
Oletko kiinnostunut Academic Singlesista? Rekisteröidy ilmaiseksi verkossa tai sovelluksen kautta – rakkausseikkailu alkaa! Etu: mahdollisuus kokeilla tätä kumppaninetsintäpalvelua ilmaiseksi. Kumppaninetsintä suomalaisen kumppaninetsintäpalvelun Academic Singlesin kanssa todellakin toimii!
NextLove on luotu luotiin erityisesti eronneille tai sinkuille ympäri maailmaa. NextLove ymmärtää haasteet ja huolenaiheet, joita eronneilla yksinhuoltajilla voi olla, kun he haluavat ryhtyä uuteen rakkaussuhteeseen. iOS Android
Ashley Madison on maailman suurin seksiseuran etsintäsivusto ihmisille, jotka etsivät oman suhteen ulkopuolisia suhteita. Mikäli siis etsinnässäsi on salainen seksiseura, Ashley Madison vastaa tähän tarpeeseen ja voitkin löytää seksiseuraa heti.
Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tosissaan. Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa.

Miten treffisivustot toimivat?

Tänä päivänä ihmiset ovat kiireisiä ja vapaa-ajalle ja harrastuksille ei välttämättä jää aikaa samalla lailla kuin ennen muinoin. Monet ovat työorientoituneita ja vapaa-aikakin menee usein jonkunlaisen näyttöpäätteen ääressä, oli se sitten läppäri, älypuhelin tai tabletti. Mikä onkaan helpompi keino deittailla ja löytää saman henkistä seuraa, kuin internetin tarjoamat treffisivustot? Niinpä, siinä kotisohvalla istuen tai työkoneella naputellen voi ohimennen lukaista treffisivuston viestit ja vaikka hieman selailla mielenkiintoisia kumppaniehdokkaita… Joskus oli sanonta, että ”ei kukaan tule sinua kotoa hakemaan”, mutta nykypäivänä kaikki on mahdollista!

Perusperiaatteeltaan treffisivustot toimivat siten, että sivustolle rekisteröidytään ja luodaan itselle profiili. Eri sivustoilla profiilit sisältävät vähän erilaisia asioita, mutta yleensä profiilista löytyy ikä, paikkakunta, mitä etsii, vapaa sana, joitakin ulkonäköominaisuuksia listattuna, työstä jotain infoa ja myös kuvien lisäämiseen on mahdollisuus. Mitä nyt voisi kuvitella seuranetsijöiden oleellisena pitävän. Joillekin sivustoille vai kirjoittaa todella pitkän esittelyn ja ladata useita kuvia, toisilla taas esittelytekstin pituus on rajattu melko maltilliseksi ja kuviakin voi lisätä vain yhden. Joka tapauksessa muiden seuranhakijoiden profiileja pääsee yleensä selaamaan vasta sitten, kun oma profiili on luotu.

Treffipalstoja on laidasta laitaan, on ilmaisia ja maksullisia, yleisiä tai tietylle kohderyhmälle suunnattuja, kotimaisia ja ulkomaisia… Kannattaa selailla muutamia sivustoja ja kokeilla mikä tuntuisi itselle sopivimmalta. Muutamia kokeilemisen arvoisia sivustoja mainitakseni kannattaa vierailla esimerkiksi:

Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimman sivuston!

Ohjeita treffipalstalla käyttäytymiseen ja viestittelyyn

Nettideittikulttuuri on aivan omanlaisensa verrattuna perinteiseen ”tapasimme kassajonossa ja sovimme treffit” –tyyliin. Seuranhakupalveluissa pystyy haarukoimaan oman kiinnostuksen mukaan kumppaniehdokkaita ja voit valita hyvinkin tarkkaan minkälaiset profiilit sinulle listautuvat. Kannattaa kuitenkin nähdä vaivaa myös oman profiilin rakentamiseen ajatuksen kanssa, sillä se on ensimmäisen viestisi lisäksi se ”käyntikorttisi”, jonka avulla mahdollinen kumppaniehdokas muodostaa ensivaikutelmansa sinusta.

deittipari

Viestit ja profiili kannattaa laatia siten, että niistä tunnistaa aidosti sinut. Ole avoimesti oma itsesi ja anna tekstistä huokua juuri se, minkälainen olet ihmisenä. Tietenkään ei kannata liian henkilökohtaisia asioita julkisesti alkaa avaamaan, mutta sopivasti avoin kannattaa olla. Huumorintajuisen ihmisen teksti eroaa varmasti vakavamielisemmän henkilön tekstistä ja saa erotakin, tekstin ainoa tarkoitus on kiinnittää mahdollisesti juuri sinulle sopivan kumppaniehdokkaan huomio. Ei kannata yrittää vääntää tökeröitä puujalkavitsejä, jos ne eivät tule luonnostaan.

Treffipalstoilla monet ihmiset haluavat viestitellä ensin jonkun aikaa, ennen kuin päättävät viestittelyn etenevän ja syvenevän. On siis täysin normaalia, ettei heti ekana iltana tai ekoina viikkoinakaan vaihdeta esimerkiksi puhelinnumeroja, saati sovita tapaamisesta. Tätä tulee kunnioittaa puolin ja toisin ja edetä hitaammin lämpenevän osapuolen tahtiin. Tutustuminen on tärkeä osa deittailua ja ilmaisilla deittisivustoilla pystytkin tutustumaan helposti ihmiseen itseensä, etkä tuijota esimerkiksi hänen likaisia sukkiaan tai mieti onko hänen naurunsa ärsyttävää vai ei. Nettideittipalstalla voit keskittyä olennaiseen ja käydä syvällisiäkin keskusteluita ennen kuin suhde siirtyy eteenpäin. Tutustumisvaiheessa pystyy vielä helposti perääntymään, jos alatkin havaitsemaan liikaa varoitusmerkkejä tai muita negatiivisia ominaisuuksia. Tällöinkin kannattaa muistaa avoimuus ja suoruus. On huomattavasti reilumpaa sanoa suoraan ettei nyt oikein kemiat kohtaa, kuin tehdä pikkuhiljaa katoamistemppu ja jättää toinen ihmettelemään, että mihinkäs se juttukaveri nyt oikein katosi. Mieti tilanne omalle kohdallesi ja kuinka haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Vaikka et olekaan kasvotusten ihmisten kanssa, tulee aina muistaa käytöstavat ja muiden kunnioittaminen. Internetissä monet alkavat kamalan helposti käyttäytyä huonosti, vaikkei ikipäivänä kasvotusten toimisi sillälailla. Anonymiteetinsuoja on melkoinen ja joitakin se villitsee käyttäytymään miten sattuu. Älä kuitenkaan sinä sorru sellaiseen!

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.