Parhaat treffipalstat ja –sivut

Vielä 10 vuotta sitten saattoi ihmiset ihmetellä kovaan ääneen, että kuinka joku nyt jostain internetistä seuraa hakee ja vielä tosissaan. Kaukosuhteet ja netissä alkunsa saaneet suhteet saattoivat saada kovaakin kritiikkiä ja monia treffipalstoilta ja -sivustoilta kumppanin löytäneitä saatettiin pitää jopa epätoivoisina seuranhakijoina.

Nykypäivänä asia on kuitenkin toisin ja hyvä niin, sillä netin treffisivustot mahdollistavat sen sielunkumppanin löytymisen aivan eri tavalla, kuin perinteiset seuranhakutavat. Mikä onkaan todennäköisyys löytää Se Oikea vaikka oman kylän juhannustansseista verrattuna koko Suomen, tai jopa koko maailman, kattavaan treffisivustoon… Mahdollisuudet totta kai paranevat, mitä enemmän on käyttäjiä samalla asialla.

Suomalaisten suosimat treffisivut ja -palstat

E-kontakti – Suomalainen deittipalvelu

E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto)

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Be2 logo

Be2.fi – ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta

Be2.fi-palvelu haluaa keskittyä suomalaisiin, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Palvelussa on noin 57 % naisia ja 43 % miehiä. Be2 ehdottaa sinulle sopivia kumppaneita tekemääsi persoonallisuustestiin pohjautuen ja sen avulla voit löytää sinulle kaikkein parhaiten sopivia kumppaniehdokkaita. Rekisteröidy ilmaiseksi nyt!

50plusmatch - deittailua yli 50-vuotiaille

50PlusMatch (yli 50-vuotiaille)

Löydä sopivan ikäistä seuraa juuri itsellesi. Sivuston käyttäjistä 52% on naisia ja 48% miehiä. Sivustolla voit mm. keskustella suoraan toisten käyttäjien kanssa lähettämällä yksilöityjä viestejä, chattailla muiden online jäsenien kanssa ja jutella foorumilla. Uusille jäsenille: saat nyt 3 päivän maksuttoman kokeilujakson 50Plusmatch sivustolle ilman sitoutumisvelvoitteita.

Eliittikumppani seuranhakupalvelu

Eliittikumppani

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Seuraajokaiselle.fi

Suomalainen luotettava ja turvallinen seuranhakupalvelu, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006. Palvelun kautta voit myös soittaa tai tekstailla turvallisesti! Liity ja luo profiili ilmaiseksi. Voit tutustua palveluun 2 päivää täysin ilmaiseksi ja kokeilla ominaisuuksia joita tarvitset löytääksesi deittiseuraa. Myös jatkossa kaikki tilauksemme ovat määräaikaisia jotka ei koskaan uusiudu automaattisesti eli maksat ainoastaan vain siitä minkä tilaat!

Miten treffisivustot toimivat?

Tänä päivänä ihmiset ovat kiireisiä ja vapaa-ajalle ja harrastuksille ei välttämättä jää aikaa samalla lailla kuin ennen muinoin. Monet ovat työorientoituneita ja vapaa-aikakin menee usein jonkunlaisen näyttöpäätteen ääressä, oli se sitten läppäri, älypuhelin tai tabletti. Mikä onkaan helpompi keino deittailla ja löytää saman henkistä seuraa, kuin internetin tarjoamat treffisivustot? Niinpä, siinä kotisohvalla istuen tai työkoneella naputellen voi ohimennen lukaista treffisivuston viestit ja vaikka hieman selailla mielenkiintoisia kumppaniehdokkaita… Joskus oli sanonta, että ”ei kukaan tule sinua kotoa hakemaan”, mutta nykypäivänä kaikki on mahdollista!

Perusperiaatteeltaan treffisivustot toimivat siten, että sivustolle rekisteröidytään ja luodaan itselle profiili. Eri sivustoilla profiilit sisältävät vähän erilaisia asioita, mutta yleensä profiilista löytyy ikä, paikkakunta, mitä etsii, vapaa sana, joitakin ulkonäköominaisuuksia listattuna, työstä jotain infoa ja myös kuvien lisäämiseen on mahdollisuus. Mitä nyt voisi kuvitella seuranetsijöiden oleellisena pitävän. Joillekin sivustoille vai kirjoittaa todella pitkän esittelyn ja ladata useita kuvia, toisilla taas esittelytekstin pituus on rajattu melko maltilliseksi ja kuviakin voi lisätä vain yhden. Joka tapauksessa muiden seuranhakijoiden profiileja pääsee yleensä selaamaan vasta sitten, kun oma profiili on luotu.

Treffipalstoja on laidasta laitaan, on ilmaisia ja maksullisia, yleisiä tai tietylle kohderyhmälle suunnattuja, kotimaisia ja ulkomaisia… Kannattaa selailla muutamia sivustoja ja kokeilla mikä tuntuisi itselle sopivimmalta. Muutamia kokeilemisen arvoisia sivustoja mainitakseni kannattaa vierailla esimerkiksi:

Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimman sivuston!

Ohjeita treffipalstalla käyttäytymiseen ja viestittelyyn

Nettideittikulttuuri on aivan omanlaisensa verrattuna perinteiseen ”tapasimme kassajonossa ja sovimme treffit” –tyyliin. Seuranhakupalveluissa pystyy haarukoimaan oman kiinnostuksen mukaan kumppaniehdokkaita ja voit valita hyvinkin tarkkaan minkälaiset profiilit sinulle listautuvat. Kannattaa kuitenkin nähdä vaivaa myös oman profiilin rakentamiseen ajatuksen kanssa, sillä se on ensimmäisen viestisi lisäksi se ”käyntikorttisi”, jonka avulla mahdollinen kumppaniehdokas muodostaa ensivaikutelmansa sinusta.

Viestit ja profiili kannattaa laatia siten, että niistä tunnistaa aidosti sinut. Ole avoimesti oma itsesi ja anna tekstistä huokua juuri se, minkälainen olet ihmisenä. Tietenkään ei kannata liian henkilökohtaisia asioita julkisesti alkaa avaamaan, mutta sopivasti avoin kannattaa olla. Huumorintajuisen ihmisen teksti eroaa varmasti vakavamielisemmän henkilön tekstistä ja saa erotakin, tekstin ainoa tarkoitus on kiinnittää mahdollisesti juuri sinulle sopivan kumppaniehdokkaan huomio. Ei kannata yrittää vääntää tökeröitä puujalkavitsejä, jos ne eivät tule luonnostaan.

Treffipalstoilla monet ihmiset haluavat viestitellä ensin jonkun aikaa, ennen kuin päättävät viestittelyn etenevän ja syvenevän. On siis täysin normaalia, ettei heti ekana iltana tai ekoina viikkoinakaan vaihdeta esimerkiksi puhelinnumeroja, saati sovita tapaamisesta. Tätä tulee kunnioittaa puolin ja toisin ja edetä hitaammin lämpenevän osapuolen tahtiin. Tutustuminen on tärkeä osa deittailua ja ilmaisilla deittisivustoilla pystytkin tutustumaan helposti ihmiseen itseensä, etkä tuijota esimerkiksi hänen likaisia sukkiaan tai mieti onko hänen naurunsa ärsyttävää vai ei. Nettideittipalstalla voit keskittyä olennaiseen ja käydä syvällisiäkin keskusteluita ennen kuin suhde siirtyy eteenpäin. Tutustumisvaiheessa pystyy vielä helposti perääntymään, jos alatkin havaitsemaan liikaa varoitusmerkkejä tai muita negatiivisia ominaisuuksia. Tällöinkin kannattaa muistaa avoimuus ja suoruus. On huomattavasti reilumpaa sanoa suoraan ettei nyt oikein kemiat kohtaa, kuin tehdä pikkuhiljaa katoamistemppu ja jättää toinen ihmettelemään, että mihinkäs se juttukaveri nyt oikein katosi. Mieti tilanne omalle kohdallesi ja kuinka haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Vaikka et olekaan kasvotusten ihmisten kanssa, tulee aina muistaa käytöstavat ja muiden kunnioittaminen. Internetissä monet alkavat kamalan helposti käyttäytyä huonosti, vaikkei ikipäivänä kasvotusten toimisi sillälailla. Anonymiteetinsuoja on melkoinen ja joitakin se villitsee käyttäytymään miten sattuu. Älä kuitenkaan sinä sorru sellaiseen!