Paras rakkaustesti

Netti on pullollaan erilaisia testejä, niin myös rakkaustestejä. Yksinkertaisimmat rakkaustesteistä ovat sellaisia, jossa verrataan rakkaasi ja sinun nimesi yhteensopivuutta tai syntymäaikojenne yhteensopivuutta.

Nämä ovat hauskaa ajanvietettä, mutta nykyisin netistä löytyy myös pidempiä ja analyyttisempiä rakkaustestejä, jotka paljastavat muun muassa millaista rakkautenne on tai millä tavoin sinä rakastat tai haluat tulla rakastetuksi. Tällaiset testit voivat oikeasti antaa arvokasta tietoa sinusta itsestäsi, kumppanistasi ja parisuhteestanne. Jos et ole vielä täysin varma, onko tuntemasi mies sinuun ihastunut, niin kannattaa lukea ensin tämä blogikirjoitus.

Hauskat rakkaustestit

Katso tästä TOP 5 parhaat rakkaustestit

Osa testeistä on pidempiä kuin toiset, mutta suurimman osan pystyt tekemään noin 10 minuutissa. Saat siis halutessasi vastauksia nopeastikin!

Testien taso netissä vaihtelee, ja vain osa on psykologian ammattilaisten tekemiä. Ota siis aina huomioon testien tekijä tulosta tulkitessa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat rakkaustestit vuonna 2020.

1. Anna-lehti: Rakkaustesti – testaa miten rakastat ja haluat tulla rakastetuksi

Tämän Anna-lehden testin tarkoituksena on selvittää, mikä tai mitkä rakkaustyypit korostuvat kohdallasi. Aina ei ole helppoa identifioida omia rakkaustarpeitaan saati tunnistaa toisen tarpeita. Testi on tarkoitettu molemmille suhteen puolisoille, mutta sen voi tehdä myös yksin itsetutkiskelun kannalta.

Testin avulla pystytte selvittämään, millaista rakkauden kieltä puolisosi käyttää. Mikäli käytätte erilaista rakkauden kieltä olematta siitä tietoisia, voi tulla tunne, että toinen ei rakastakaan minua.

Kyse ei kuitenkaan aina ole tästä, vaan pikimminkin siitä, että osoitatte rakkautenne toisillenne eri tavalla. Testi auttaa teitä selvittämään, miten toinen osoittaa rakkauden ja miten toinen haluaisi tulla rakastetuksi.

Testi sisältää 20 syvällistä kysymystä, joihin on 5 eri vastausvaihtoehtoa. Kysymykset on laadittu hyvin, sillä testintekijä joutuu pohtimaan vastaustaan tosissaan.

Tee testi täällä: https://anna.fi/ihmiset-ja-suhteet/ihmissuhteet/rakkaustesti-testaa-miten-rakastat-ja-haluat-tulla-rakastetuksi

2. Väestöliiton rakkaustesti: Kuinka hyvä kumppani olen?

Väestöliiton rakkaustesti

Tämä rakkaustesti paljastaa sen, millainen kumppani olet puolisollesi. Testi on Väestöliiton parisuhdetiimin psykologin ja psykoterapeutin laatima. Testi sisältää 12 eri kysymystä sinun käyttäytymisestäsi parisuhteessa. Testi sisältää aina kolme lyhyttä vastausvaihtoehtoa.

Edelliseen testiin verrattuna tämä testi on nopeampi, mutta vastausvaihtoehtojen vähyys ärsyttää hieman. Toisaalta testin avulla saa tuloksen nopeammin, kun vastausvaihtoehdot ja kysymykset eivät ole liian pohdiskelevia ja syvällisiä. Myös tämä testi rakentuu rakkauden kielelle ja sen osoittamiselle kumppanille. Plussaa testi saa siitä, että se on ammattilaisten laatima – toisin kuin monet muut netistä löytyvät testit.

Suosittelemme tekemään testin yksin, mikäli podet huonoa omatuntoa siitä, että olet esimerkiksi unohtanut puolisosi syntymäpäivän. Testi voi saada sinut huomaamaan, että et olekaan niin huono kumppani kuin luulit, vaan paljon parempi.

Tee testi täällä: http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhdetesteja/kuinka-hyva-kumppani-olen/

3. Anna-lehti: Rakkaustesti – testaa millaista rakkautenne on?

Anna-lehden toinen rakkaustesti on myös erinomaisesti laadittu. Tämän rakkaustestin tarkoituksena on selvittää, onko rakkautenne enemmänkin intohimoinen rakkaus, romanttinen rakkaus vai sitoutunut vakiintunut rakkaus.

Testi on todella nopea, sillä se sisältää vain 5 kysymystä, joihin on 3-4 eri vastausvaihtoehtoa. Pystyt siis selvittämään rakkautenne laadun muutamassa minuutissa.

Vaikka testi on lyhyt, tulokset ovat kuitenkin informatiivisia. Mikäli rakkautenne on romantiikan täytteinen, tietää testi kertoa, että haluatte, että suhteessanne on arjen lisäksi myös runsaasti laatuaikaa ja yllätyksiä, sekä, että olette ylpeitä toisistanne näyttäen sen sanoin ja teoin. Suosittelemme tekemään tämän testi yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Tee testi täältä: https://anna.fi/viihdy/testit/rakkaustesti-testaa-millaista-rakkautenne

4. Englannin kielinen testi: How deep is your love -quiz

Tämä englannin kielellä oleva testi on tarkoitettu testaamaan rakkautesi intohimon tasoa. Testin on kehittänyt Psych Central Research Team eli sen taustalla on psykologian ammattilaiset. Testi pohjautuu alun perin Elaine Hatfieldin ja Susan Sprecherin kirjoitukseen Passionate Love Scale (1986). Hatfield ja Sprecher ovat molemmat erikoistuneita sosiaalipsykologiaan, joten testi on tehty laadukkaasti.

Kysymykset ovat syvällisiä ja pohdiskelevia, sekä haastavat testin tekijää. Testi sisältää 15 väittämää, joihin vastataan 5 eri asteikolla: epätosi, vähän tosi, melko tosi, pääosin tosi ja täysin tosi. Testin tulos kertoo, kuinka kiintynyt olet kumppaniisi ja kuinka intohimoisesti ja syvästi rakastat häntä. Testi sopii hyvin yksin tehtäväksi tilanteessa, jossa olet epävarma omista tunteistasi tai tahdot suhteen alkuvaiheilla selvittää omien ajatustesi tilaa.

Tee testi täällä: https://psychcentral.com/quizzes/deep-love-quiz/

5. Väestöliiton rakkaustesti lomaa varten

Tämä Väestöliiton Parisuhteen lomakunto -testi on erittäin hyvä rakkaustesti tehtäväksi ennen yhteistä lomaa. Lomat saattavat olla parisuhteen kannalta joko lottovoittoja tai täystuhoja. Mikäli teillä on kiireinen arki, ettekä ole ehtineet viettää aikaa yhdessä arjessa, voi lomalla ollessa tilanteet kärjistyä, ja koko loma saattaa mennä riitelyksi. Toisilla taas loma yhdistää, ja akkuja saadaan ladattua yhdessä. Tämä testi on oiva keino selvittää, missä parisuhteenne menee ennen lomaa. Tällöin voitte valmistua lomaan yhdessä paremmin ja saada testituloksista arvokkaita vinkkejä siihen, miten saisitte lomasta eniten irti parisuhteenne kannalta. Tämä rakkaustesti sisältää 12 eri kysymystä, joihin on 3 eri vastausvaihtoehtoa. Väestöliiton parisuhteen lomakunto -testin voit tehdä joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Tee testi täällä: http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhdetesteja/parisuhteen-lomakunto/

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo