Victoria Milan kokemuksia

Mikä on Victoria Milan?

Onko suhteestasi kipinä kadoksissa? Kaipaatko hauskanpitoa? Siinä tapauksessa Victoria Milan treffisivusto on ratkaisu ongelmaasi. Sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kokemaan uudelleen intohimoa ja löytämään itsellesi seuraa.

Kenelle Victoria Milan on tarkoitettu?

Victoriamilan on tarkoitettu jokaiselle, joka on kyllästynyt suhteeseensa ja etsii vähän hauskuutta elämäänsä. Palvelun käyttäjät voivat olla naimisissa, sitoutuneita tai sinkkuja ja etsivät jännitystä ja huomaamattoman salasuhteen. Myös monet naiset haluavat salasuhteita, koska heidän kumppaninsa ovat vain niin ärsyttäviä. Tai he haluavat vain panokavereita.

Victoria Milan on erityisesti tarkoitettu varatuille henkilöille, ja siksi sitä kutsutaankin pettämissivustoksi. Suurin osa käyttäjistä ovat parisuhteessa, mutta palveluun on mahdollista rekisteröityä sinkkunakin. Monet sinkutkin etsivät seuraa varatuista henkilöistä, koska eivät halua sitoutua mihinkään vakavampaan. He haluavat mielummin vain satunnaista seksiä kuin seurustelusuhdetta.

Sivustolta voi hakea monenlaista seuraa, pidempiaikaista tapailua, pikaista tai vakituista seksisuhdetta ja kaikkea siltä väliltä. Toiset hakevat sivustolta pelkkää jutteluseuraa ja pientä jännitystä tylsään arkeen ja väljähtyneeseen parisuhteeseen. Enimmäkseen sivustolta etsitään kuitenkin erilaisia seksisuhteita oman parisuhteen ohessa.

Sivustolla voi selata miljoonia jäsenprofiileja käyttämällä tarkennettuja hakusuodattimia. Tutustuttuasi mielenkiintoisiin ihmisiin, voit tapailla heitä ja jatkaa silti avioliittoasi.

Kuinka palvelua käytetään?

Victoria Milan -tilin luominen ei vie kauaa aikaa. Sinun tulee täyttää muutamat vaaditut tiedot, kuten käyttäjänimi, sähköposti, salasana, syntymäaika, kotikaupunki, oma seksuaalinen suuntautumisesi sekä etsimäsi henkilön seksuaalinen suuntautuminen. Kannattaa valita anonyymi käyttäjätunnus, josta sinua ei voida tunnistaa. Profiilikuvan voit lisätä joko heti liittyessäsi tai vasta myöhemmin. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, olet valmis etsimään seuraa.

Sivusto on suhteellisen helppokäyttöinen ja siinä on runsaasti ominaisuuksia sekä toimintoja. Muiden jäsenten löytäminen on erittäin vaivatonta tarkennettujen hakusuodattimien ansiosta. Voit hakea seuraa perushaulla, tarkennetulla haulla tai nimimerkkihaulla.

Löydettyäsi kiinnostavaa salaista seuraa, voit ottaa heihin yhteyttä joko suoralla viestillä tai lähettämällä flirtin. Sivustolla on myös chat-toiminto, jonka kautta voit lähettää kohteellesi jotain tuhmaa tai lahjoja. Voit myös lisätä toisia käyttäjiä suosikkeihin ja tarkastella Ihailijat-kohdassa, kenen suosikeissa itse olet. Profiilin vierailijoita voi selailla viimeisen kuukauden ajalta.

Palvelussa on mahdollista salata oma kuvansa muilta käyttäjiltä, joten mikäli haluaa päästä katsomaan niitä, tulee pyytää lupa yksityisavainpyynnöllä. Toinen käyttäjä voi tämän pyynnön joko hyväksyä tai hylätä.

Ominaisuudet

Victoria Milanissa on paljon muille deittisivustoille tyypillisiä toimintoja mutta lisäksi sieltä löytyy myös muutamia ihan ainutkertaisia toimintoja. Johtuen sivuston luonteesta, erikoisimmat ominaisuudet liittyvät lähinnä normaalia deittisivustoa parempaan yksityisyydensuojaan.

Voit lähestyä muita käyttäjiä viestillä, flirtillä, lahjalla tai chat-viestillä. Käyttäjälle voi lähettää myös yksityisavainpyynnön, jos hän on asettanut kuvansa yksityisiksi. Mikäli käyttäjä hyväksyy yksityisavainpyynnön, pääset katsomaan hänen kuviaan vapaasti.

Hakuvaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset, mutta kuitenkaan vapaata sanahakua ei ole tarjolla. Vapaa sanahaku on deittisivustoilla erinomainen ominaisuus, sillä sen avulla voi löytää nopeasti ja helposti samanhenkisiä ihmisiä. Hakuehdot on myös mahdollista tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tämä on hyvä ominaisuus, sillä se säästää aikaa, kun omia hakuehtoja ei tarvitse joka kerta erikseen määritellä.

Mitä Victoria Milan palvelu maksaa?

Kannattaa huomioida, että jäsenyys jatkuu automaattisesti, joten mikäli ei halua jatkaa jäsenyyttään, tulee se perua ennen uuden jakson alkua. Victoria Milan -sivustolla voidaan ostaa myös pisteitä, joilla voi lähettää useita viestejä päivässä, lähettää muille käyttäjille lahjoja sekä lähettää omat viestinsä ensisijaisena jollekin toiselle käyttäjälle. Pisteet ei ole pakollinen vaatimus, mutta kiva pieni lisäpalvelu kuitenkin.

Sivustoon on mahdollista ensin tutustua ilmaiseksi, mutta mikäli haluaa ottaa siitä kaiken irti, maksullinen jäsenyys kannattaa.

Millaiset maksutavat ovat käytössä?

Victoria Milanissa voit maksaa luottokortilla, Neteller nettilompakolla, PaySafeCard-kortilla sekä EnterCash tilisiirrolla. Maksamiseen ei ole siis pakko käyttää luottokorttia tai tilisiirtoa. PaySafeCardin voi ostaa R-kioskeilta ja niillä voi maksaa täysin anonyymisti.

Onko yksityisyydensuoja huomioitu?

Victoria Milan screenshot

Victoria Milanin käyttäminen on huomaamaton, turvallinen ja varma tapa aloittaa suhde jonkun kanssa. He ottavat jäsenien turvallisuuden vakavasti, ja heillä on jopa oma tiimi, joka auttaa poistamaan väärennettyjä profiileja ja botteja. Tietojen salausta käyttämällä voit olla varma, että he eivät koskaan paljasta tietojasi. Victoriamilan kokemuksia tarkastellessa yksityisyyteen panostamisesta onkin tullut kiitosta.

Kun liityt Victoria Milaniin, olet 100 % anonyymi. Sivusto ei vaadi henkilötietoja, kuten oikeaa nimeäsi ja osoitettasi. Sen sijaan he rohkaisevat sinua käyttämään kuvitteellista käyttäjätunnusta ja sähköpostiosoitetta, jota et käytä missään muualla. Victoria Milan käyttää myös tietojen salausta ja SSL Trustia pitääkseen profiilitiedot turvassa – Victoria Milan ei koskaan näy tiliotteessasi.

Victoria Milan on pettämissivusto, joten on tärkeää, että yksityisyyteen ja turvallisuuteen on palvelussa panostettu. Näihin seikkoihin onkin kiinnitetty sivustolla erityistä huomiota. Yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia löytyy runsaasti ja nämä mahdollistavat käyttäjän niin halutessa täydellisen anonymiteetin.

Voit estää profiilisi näkymisen kokonaan tai asettaa sen näkymään vain omille suosikkikäyttäjillesi. Kuvat voidaan sumentaa tai asettaa yksityisiksi. Profiilikuvana voi olla myös kuva, jossa käyttäjän kasvot eivät näy eikä siitä käy mitenkään ilmi käyttäjän henkilöllisyys. Voit itse määrittää, haluatko saada viestejä, flirttejä tai chat-viestejä keneltäkään vai ainoastaan suosikeilta. Voit myös blokata muita jäseniä.

Mikäli sivusto unohtuu auki selaimeen, palvelu kirjaa sinut automaattisesti ulos tietyn ajan kuluttua. Jokaisen sivun oikeassa yläkulmassa on Paniikki-nappula, jota painamalla käyttäjä siirtyy välittömästi YouTuben etusivulle.

Victoria Milan kokemuksia

Tyypillinen Victoria Milan -sivuston käyttäjä asuu isossa kaupungissa, hänellä on korkeakoulututkinto ja keskimääräistä korkeammat tulot. Suurimman ikäryhmän muodostavat 30–35-vuotiaat, noin 20 % käyttäjistä kuuluu tähän ikäluokkaan.

Käyttäjät kertovat löytäneensä sivustolta miellyttävää seuraa ja kokeneensa asioita, joiden eivät ole tienneet olevan mahdollista. Sivusto on rehellinen ja sitä suositellaan jokaiselle, jotka haluavat salassa pidettävän suhteen ja erotiikkaa elämäänsä. Myös vanhemman seuran löytäminen on mahdollista.

Yleisarvosana Victoria Milanille

Saatat pitää myös näistä