Paras ilmainen deittipalvelu sekä suosituimmat treffisivustot

Tällä sivulla on listattu parhaat ilmaiset deittisivustot, jotka toimivat Suomessa ja joilla on runsaasti suomalaisia käyttäjiä. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan sivun liittyä ja aloittaa nettitreffailun. Listan alla muutamia kokemuksia eri palveluista, joita olemme saaneet yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tässä ovat listattuna parhaat ilmaiset nettideittisivut.

Parhaat ilmaiset deittipalvelut vertailu

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.
Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 
Löydä sopivan ikäistä seuraa juuri itsellesi. Sivuston käyttäjistä 52% on naisia ja 48% miehiä. Sivustolla voit mm. keskustella suoraan toisten käyttäjien kanssa lähettämällä yksilöityjä viestejä, chattailla muiden online jäsenien kanssa ja jutella foorumilla. Uusille jäsenille: saat nyt 3 päivän maksuttoman kokeilujakson 50Plusmatch sivustolle ilman sitoutumisvelvoitteita.
Suomalainen luotettava ja turvallinen seuranhakupalvelu, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006. Palvelun kautta voit myös soittaa tai tekstailla turvallisesti! Liity ja luo profiili ilmaiseksi. Voit tutustua palveluun 2 päivää täysin ilmaiseksi ja kokeilla ominaisuuksia joita tarvitset löytääksesi deittiseuraa. Myös jatkossa kaikki tilauksemme ovat määräaikaisia jotka ei koskaan uusiudu automaattisesti eli maksat ainoastaan vain siitä minkä tilaat!
Be2.fi-palvelu haluaa keskittyä suomalaisiin, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Palvelussa on noin 57 % naisia ja 43 % miehiä. Be2 ehdottaa sinulle sopivia kumppaneita tekemääsi persoonallisuustestiin pohjautuen ja sen avulla voit löytää sinulle kaikkein parhaiten sopivia kumppaniehdokkaita. Rekisteröidy ilmaiseksi nyt!

Tämä 100% kotimanen deittisivusto mainostaa itseään Suomen suurimpana deittisivustona ja siellä on todella paljon suomalaisia käyttäjiä. E-kontakti on siitä hyvä palvelu, että sitä käyttää myös moni aikuinen ihminen ja palvelussa olevat käyttäjät ovat pääosin todella fiksuja ja asiallisia sinkkuja, jotka haluavat löytää sopivaa deittiseuraa itselleen. Palvelussa on 100 % maksuton rekisteröityminen ja nettideittailun voi aloittaa täysin ilmaiseksi. Varmasti jokaiseen palveluun mahtuu mukaan aina myös poikkeustapauksia. Olen kuullut, että E-Kontaktin kautta ovat löytäneet toisensa monet suomalaiset parit, jotka seurustelevat tai ovat kihloissa vielä usean vuoden jälkeenkin.

Tutustu tarkemmin E-kontakti.fi -deittisivustoon.

Eliittikumppanin erikoisuus on tieteellisesti suunnitellut persoonallisuustestit, joiden avulla tämä oikeasti ilmainen treffipalvelu ehdottaa sinulle sopivia kandidaatteja. Pääset rekisteröitymään ilmaiseksi palveluun ja alat näkemään sopivia kumppaniehdokkaita. Jos päädyt valitsemaan myöhemmässä vaiheessa Eliittikumppanin Premium-jäsenyyden, niin silloin palvelu takaa sinulle tietyn määrän kontakteja riippuen Premium-jäsenyyden kestosta. Tämä tekee tästä palvelusta erityisen mielenkiintoisen. Se voi olla myös yksi syy, miksi palvelun kautta on tullutkin niin paljon ihania ja kestäviä rakkaustarinoita.

Tutustu Eliittikumppani.fi -nettideittisivuun ja rekisteröi itsellesi nimimerkki ilmaiseksi.

Happy Pancake – 100% ilmaista nettideittailua

HappyPancake logo

Televisiostakin tuttu nettideittipalvelu Happypancake on myös suosittu palvelu suomalaisten keskuudessa. Palvelu on suunnattu erityisesti sinkuille, jotka etsivät deittiseuraa. Palvelu tarkistaa myös sinun esittelytekstit ja kuvat ja tästä johtuen Happypancake on myös turvallinen, asiallinen sekä täysin ilmainen deittisivusto. Useat parit ovat löytäneet toisensa myös tätä kautta ja tarinoita palvelun kautta toisensa löytäneistä pareista löytyy täältä.

Tutustu ilmaiseen Happypankake.fi deittipalveluun.

Match.com

Match.com logo

Tähänkin treffipalveluun voit rekisteröityä ilmaiseksi. Match.com on yksi vanhimmista deittisivustoista, jotka ovat vieläkin suosittuja.

Olemme toimineet Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2002 ja olleet siitä asti yksi alueen johtavista nettideittailupalveluista. Olemme omalta osaltamme edistäneet alan kehitystä, ja nettideittailu onkin nykyään yksi yleisimmistä tavoista löytää kumppani.

Match.com palvelu toimii jo 25 eri maassa, joten tästä palvelusta löydät myös muita kansalaisuuksia kuin suomalaisia. Koska palvelu on ilmainen, niin siihen kannattaa myös tutustua tarkemmin. Ja palvelu on myös turvallisen deittailun puolestapuhuja ja palveluun rekisteröidyt nimimerkillä sekä voit valita keneltä otat viestejä vastaan. Tämän jälkeen et saa enää viestejä häiriköiltä, vaan ainoastaan hyviltä deittiehdokkailta.

Ilmaisen tilin Match.com treffipalveluun pääset tekemään osoitteesta: www.match.com

Suomalaisten kokemuksia deittailusivuista ja treffipalveluista:

Tässä muutamia kommentteja suomalaisilta, jotka ovat kertoneet omia kokemuksiaan eri keskustelupalstoilla. Uskoisin, että suurin osa pitää paikkaansa, mutta lue kaikki kuitenkin varauksella.

Ollaan naimisissa ja meillä on ihana 6kk ikäinen tyttö.

Naimisissa, lapsi tuossa vieressä…

Aika monilla treffeillä kävin ja lopulta tutustuin loistotyyppiin.

6 vuotta sitten löysin fiksun ja mmmm niin hyvännäköisen miehen etten vieläkään tajua tätä todeksi!

Häpäillen tunnustan, mutta Iskuri.fi sivuilta ollaan mieheni kanssa toisemme löydetty :D. Molemmat siis olivat liikenteessä täysin ns seikkailumielessä, ja nyt ollaan naimisissa, 1.5v lapsi ja toinen tulossa :). Never knows!

Ihme kyllä sieltä löytyi aivan ihana mies! 🙂 Kolme vuotta sitten tutustuttiin, nyt asutaan yhdessä ja meillä on 7 kk poika. Mä suosittelen, että hetken aikaa kannattaa kirjoitella uuden tuttavuuden kanssa, ja jos tuntuu siltä, että tuon voi tavata livenä niin sit sovit vaikka pelkät kahvit jonnekin (esim. ABC). Sit jos ensimmäisen tapaamisen jälkeen jäi molemmille hyvä tunne niin sit vain seuraavat treffit jne. Mulla tapaamiset jäivät pääasiassa siihen ensimmäiseen, jos edes etenivät sinne asti. Kunnes tuli vastaan tämä viimeinen ja se olikin sit se oikea 🙂 Netissä miestä etsiessä ei muuten saa olla liian epätoivoinen! Mutta kriteereita saa ja pitää olla, ihan ketä tahansa EI kannata hyväksyä!! Jos vähänkin tuntuu väärältä niin sit kannattaa antaa olla. Voin muuten sanoa, että aina kuvakaan ei kerro kaikkea. Mieheni esitteli minulle itsestään tosi ruman kuvan, ja se laski jopa intoani tutustua, mutta lopulta suostuin livetapaamisen, niin sieltä tulikin vastaan mun makuun oleva komea mies 😀

Lisää ajatuksia nettideittailusta on kirjoitettu myös Kuningaskuluttajan sivuille, josta seuraava lainaus on otettu:

E-kontaktin käyttäjistä 61 % kertoo löytäneensä palvelun kautta seuraa, 59 % on tavannut löytämänsä henkilön kasvotusten. Suomi24:n Treffeillä noin kolmasosa profiilinsa poistaneista kertoo syyksi sen, että ovat löytäneet kumppanin itselleen.

En ole tämän vuoden puolella käyttänyt deittipalvelua, mutta hieman yli vuosi sitten löysin sieltä mieheni, jonka kanssa olemme kihloissa ja meillä on pieni lapsi. Suurin osa sivustolla kuitenkin hakee pelkkää seksiseuraa, mikä on harmillista, eivätkä he usko jos on sanonut että ei ole kiinnostunut moisesta. Olen myös saanut sivuston kautta hyviä ystäviä, vaikkei deittailu jatkunut

Liikaa seksiehdotuksia ja selkeästi pimeitä tyyppejä, ei kiinnosta enää jatkaa nettideittailua.

Virtuaalimaailmassa voi antaa itsestään todella vääränlaisen kuvan, jopa vahingossa. Ilmoitukset ovat vähän kuin työpaikkahakemuksia.

Oli ʺmelkeen pakkoʺ maksaa kuukausi. Hyvä, että maksoin, tuli hauska päivä höpötellä erilaisten ihmisten kanssa ja illansuussa sain viestin mikä muutti kaiken. Tämä viestin lähettäjä tuolla makkarissa nukkuu vielä ja olen onnellinen. Tuli huomattavasti halvemmaksi kuin baari-ilta ja näköjään, joskus voi kohtalo olla hauskalla tuulella ja heittää näin eteen ihmisen johon tuskin olisin muuten törmännyt.

Koska olen väsynyt baareissa juoksemiseen nettideittailu sopii minulle vallan mainiosti. Uskon, että netin kautta kumppanin löytäminen on tulevaisuuden meininki. Olenhan jo ollut muutamalla treffilläkin vaikka eivät johtaneet vielä tosirakkauteen. 🙂

Ihan mukavaa viihdettä ne, vaikka ihan tositarkoituksella ollaan liikenteessä. Kaikenlaista onnen onkijaa siellä vastaan saattaa tulla 😀

Turvallista ja hauskaa deittailua! Tässä vielä kevennykseksi video nettideittailun mahdollisista vaaroista mies- sekä naissinkuille.

Mikä sitten on paras deittisivusto?

No mikäs se sitten on, se paras ilmainen tai maksullinen treffisivusto? Se sinun täytyy itse selvittää. Sen me tiedämme, että E-kontakti, Eliittikumppani ja Seuraa Jokaiselle ovat kaikki laadukkaita ilmaisia deittipalveluja perusdeittailijoille. Ne ovat turvallisia, hyvin hoidettuja deittisivuja, joihin voit huoletta kirjautua kun etsit luotettavaa kumppania.

Villeille tapauksille suosittelemme Victoria Milanin tai Flirtfairin kaltaisia seikkailun satamia. Ja sitten on tietenkin erityiset sivustot iäkkäämmille tai vähemmistöjen edustajille. Parhaat deittisivut löydät siis ylhäällä olevasta listastamme. Jos tarvitset vinkkejä seksiin tai terveyteenliittyen, tutustu aihealueisiin tarkemmin arkistoistamme. Toivottavasti artikkelistamme oli hyötyä ja sinulle löytyi paras ilmainen deittisivu, tai deittisivu josta olet valmis jopa hieman maksamaan sopivan kumppanin löytääksesi. Ilmaiset deittisivut lähes aina kuitenkin ovat vain kokeilun ajan maksuttomia, toki joissain voit olla käyttäjä veloituksetta niin kauan kuin haluat. Onnea deittailuun!

Mitä eroa on maksullisilla ja ilmaisilla deittisivuilla?

Tämä on erittäin olennainen ja suosittu kysymys. Kaikkien palveluiden on jollain tavalla tehtävä tuloa, että he voivat toimia ja maksaa työntekijöille palkkaa, joten jokaisessa palvelussa on maksullinen osio, tai he rahoittavat toimintaansa mainostuloilla tai lähettämällä mainospostia sähköpostilla.

Kuitenkin nämä kuukausimaksulliset palvelut tarjoavat useasti joko ilmaisen tutustumisjakson tai toinen tapa on se, että ilmaisversiolla näkee vain tietyn määrän potentiaalisia ehdokkaita tai maksun jälkeen saat käyttöösi lisäominaisuuksia kuten tarkemmat hakukriteerit tai mahdollisuuden lähettää kiinnostuksen kohteelle tekstiviestejä. Jokainen deittipalvelu ja seuranhakusivusto on valinnut oman tyylinsä toteuttaa maksullisuus ja ilmaiset tutustumisjutut. Suosituksemme on, että kokeilet ensin ilmaisversiota, jonka jälkeen voit miettiä myös maksullisia lisäominaisuuksia, jos olet aluksi tyytyväinen ilmaiseksi saatavaan palveluun.

Suosituimmat ilmaiset deittisovellukset

Suomen suosituinta deittisovellusta ei ole kovin vaikea arvata. Se on nykyisin niin suosittu ja läpikoluttu, että kunnollista seuraa sieltä alkaa olla vaikea löytää. Sehän on tietenkin Tinder! Niin kuin varmasti arvasitkin. Sen rinnalle on noussut muutama muu suosittu sovellus, jotka näet tästä alta.

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.