E-kontakti hinta, etukoodi ja kokemuksia

Päivitetty viimeksi: 22.10.2021.

Deittailun kuuluu olla hauskaa ja edullista! E-kontakti tarjoaa sekä ilmaisen että hyvin edullisen tavan tavata sinkkuja netissä. Palvelussa on yli 10 000 päivittäisen vierailijaa, joiden joukosta sopivan treffikumppanin löytäminen on tehty helpoksi Match-hakukoneen, flirttiviestien ja Sinulle sopiva -ilmoitusten avulla.

Aloita jännittävä ja hauska deittailukokemus turvallisesti ja edullisesti luomalla ilmainen profiili ja hyödyntämällä E-kontaktin ilmainen kokeilujakso tästä!

E-kontakti etukoodi ja paras liittymistarjous

E-kontakti – Suomalainen deittipalvelu

E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto)

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Kuinka paljon E-kontaktin käyttäminen maksaa ja miten hinta määräytyy?

E-kontaktin käyttö on ilmaista, pääset rekisteröitymään palveluun ilmaiseksi täältä. Voit luoda profiilin ja olla jäsenenä ilman maksua ja pystyt katsomaan sitä kautta muita profiileja ja tekemään hakuja, joilla etsit sopivaa treffikumppania. Jos haluat päästä askelta syvemmälle, eli lähettää ja vastaanottaa viestejä, niin silloin sinulla täytyy olla maksullinen (2 vkoa – 6 kk kestävä) jäsenpaketti.

Maksullisuus on todella luonnollinen asia laadukkaissa ja hyvin toimivissa deittipalveluissa. Sivujen asiakaspalveluosiossa lukee seuraavalla tavalla palvelun maksullisuudesta:

”Viestin lukeminen ja lähettäminen on sivustolla maksullista. E-kontakti.fi on maksullinen koska ylläpidämme turvallista nettideittisivua, jossa saa suomenkielistä palvelua. Tarkistamme kaikki profiilit käsin asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme palvelee seuraavasti:”

E-kontakti hinta: Jäsenpakettien hinnasto

Jäsenyys

Hinta

Hinta/kk

2 viikon jäsenyys

24,90 €

49,80 €/kk

1 kk jäsenyys

34,90 €

34,90 €/kk

3 kk jäsenyys

59,90 €

19,97 €/kk

6 kk jäsenyys

89,90 €

14,98 €/kk

E-kontaktissa voit valita joko 2 viikon, 1, 3 tai 6 kuukauden mittaisen jäsenkauden, joiden hinnat ovat seuraavat:

  • 2 viikkoa 24,90 €
  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €

Kaikki E-kontakti.fin tilaukset ovat määräaikaisia eikä niitä koskaan uusita automaattisesti. Hintatiedot on tarkistettu viimeksi lokakuussa 2021. E-kontakti tarjoaa käyttäjilleen myös lisähintaista Pluspakettia, joka tarjoaa fiksuja lisäominaisuuksia tositarkoituksella palvelua käyttävälle.

E-kontakti – Suomalainen deittipalvelu

E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto)

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Mikä on Pluspaketti?

Pluspaketti

Pluspaketti on lisätilaus tavalliseen E-kontakti.fin jäsenyyteen, eikä millään tavalla pakollinen. Pluspaketti antaa paljon lisäominaisuuksia sivuston käyttöön, joita useat jäsenemme arvostavat. Voit surffailla näkymättömänä sivuilla niin ettei käynnistäsi profiilissa jää jälkeä toiselle jäsenelle, saat lukukuittaukset lähettämistäsi viesteistä, yhden albumin sijaan voit käyttää viittä kuva-albumia, voit suodattaa saapuneita viestejä ja vierailijoita ikävalintasi mukaan, saat kuukauden tilausta kohden 15 kappaletta Parrasvaloviestejä sekä käyttöösi tulee myös kätevä Match-viestikone.

Kokemuksia E-kontakti -palvelusta

E-kontakti palvelun etusivu

Useita deittipalveluita ja -sovelluksia käyttäneenä täytyy ehdottomasti todeta, että täältä todellakin löytyy asiallisia henkilöitä, jotka oikeasti etsivät tulevaa kumppania tositarkoituksella. Kyse ei ole siis mistään pinnallisesta deittipalvelusta, joita ehkä Tinder ja Suomi24.fi:n deittisivut edustavat.

Itse asiassa myös hyvä henkilökohtainen ystäväni on löytänyt miesystävän E-kontaktin kautta ja he ovat seurustelleet yli 8 vuotta sekä olleet naimisissa 3 vuotta tämän artikkelin kirjoitushetkellä. E-kontakti on siis yhdistänyt suomalaisia jo monen vuoden ajan.

Suurin osa palvelun käyttäjistä on 25-45 vuoden ikäisiä, mutta myös yli 50-vuotiaita läytyy E-kontaktista todella paljon. Ehkä tämän laajan ikäryhmän ja laadukkaan sivuston ansiosta E-kontakti on tällä hetkellä Suomen suosituin deittisivusto.

Käyttäjäjakauma miesten ja naisten välillä

Yleensä monissa deittipalveluissa miehiä on selvästi enemmän kuin naisia, mutta E-kontaktissa sukupuolijakauma on kohtalaisen tasainen. Naisia on noin 45 % käyttäjistä, eli lähes puolet käyttäjistä on naisia. Vastaavasti Suomi24:llä naisten osuus on vain n. 30 %.

Tämä saattaa kertoa siitä, että tosissaan kumppania etsivät naiset valitsevat mieluummin palvelun, joka on maksullinen, että myös viestittelevät miehet olisivat myös fiksumpia ja hakisivat aidosti kumppania, eikä mitään yhden illan juttua.

Käyttäjien kokemuksia E-kontakti palvelusta

E-kontaktin omien sanojen mukaan jopa 75 % sinkuista löytää heillä seuraa. Eli tilastollisesti sieltä on todella hyvät mahdollisuudet löytää mukava treffikumppani.

Turvallisuus on myös monen käyttäjän arvostama asia ja E-kontakti vastaa turvakysymyksiin näin:

”Meille on erityisen tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi E-kontaktissa. Jokainen profiili ja kuva tarkistetaan asiakaspalvelumme toimesta. Tällä pyrimme varmistamaan, että käyttäjät ovat palvelussa tositarkoituksella. Asiakaspalveluumme voi aina olla yhteydessä, mikäli jokin asia palvelun käytössä askarruttaa. Haluamme E-kontaktissa luoda turvallisen ympäristön deittailuun.”

E-kontakti – Suomalainen deittipalvelu

E-kontakti (Suomen suurin deittisivusto)

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Tietoa yrityksestä

E-kontakti.fi on osa suomalaista Alma Media -konsernia ja se on toiminut jo vuodesta 2009, jonka aikana palveluun on luotu yli 350 000 treffiprofiilia. Vuonna 2020 Alma Median palveluksessa työskenteli yli 1500 henkilöä ja toimintaa yrityksellä oli 10 eri maassa. E-kontaktin kannalta kyse on kyllä vakaasta ja luotettavasta yrityksestä, jonka deittipalveluun on turvallista liittyä.

Alma Media lyhyesti

”Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat valtakunnallinen, alueellinen ja paikallinen media, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset, tapahtumat sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta Ruotsissa, Baltiassa ja itäisessä Keski-Euroopassa koostuu rekrytointipalveluista, talous- ja ammattijulkaisuista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.”

Lähde: https://www.almamedia.fi/tietoa-meist%C3%A4/alma-lyhyesti