Sugar Daddy

Mitä on sokerideittailu?

Parhaat sokerideittisivut Suomessa (2024)

Onko suhteestasi kipinä kadoksissa? Kaipaatko hauskanpitoa? Siinä tapauksessa Victoria Milan treffisivusto on ratkaisu ongelmaasi. Sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kokemaan uudelleen intohimoa ja löytämään itsellesi seuraa.

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.
Löydä SugarDaddy, SugarBabe, SugarMama tai ToyBoy SugarDatersilta! Uskomme, että onnellisen suhteen perusta on muutakin kuin fyysinen vetovoima. Kyse on kunnioituksesta, huolehtimisesta ja toistensa rajojen huomioon ottamisesta. Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi hyväksymme manuaalisesti jokaisen uuden profiilin.
Todayters on uusi sokerideittisivustosi, josta löydät jännittäviä flirtteja tai pitkäaikaisia suhteita tietynlaisella ja kohdennetulla haulla.

 • Ei feikkikäyttäjiä
 • Suojattu profiili
 • Manuaalinen todennus

Sokerideittailu eli sugar dating on yksi deittailun monista muodoista. Kyseinen muoto poikkeaa hieman tavanomaisista tapailun muodoista, sillä tässä on kyse molemminpuolisesta hyötymisestä. Sokerideittailu on erityisesti sellaisten ihmisten valinta, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai voi ryhtyä perinteiseen, pitkään parisuhteeseen.

Sokerideittailussa ostava osapuoli (sugar daddy tai sugar mama) maksaa myyvälle osapuolelle (sugar babe tai toy boy) seurasta. Osapuolet sopivat keskenään, mitä kaikkea tapailuun sisältyy ja lisäksi sovitaan molemmille sopivasta korvauksesta. Korvaukset voivat olla mitä tahansa sadoista euroista tuhansiin ja monelle sugar babelle tämä onkin jopa pääasiallinen tulonlähde. Sugar datingin myötä on mahdollista päästä elämään ylellistä luksuselämää, mikäli näin sovitaan.

Sugar datingia harrastavat etenkin varakkaammat miehet tai naiset, sillä ostajan tulee pystyä sponsoroimaan seuralaistaan, joka on sokerideittailun idea. Sokerideittailun myötä on mahdollista kustantaa esimerkiksi säännöllisiä kuluja, kuten vuokria tai sähkölaskuja. Sopimus vaatii halua molemmilta osapuolista: sugar daddyn on oltava valmis kustantamaan avokätisesti sugar baben kuluja tai antamaan hänelle palveluistaan rahaa.

Tällä sivulla kerromme tarkemmin, mistä kaikesta on kyse ja kenelle tämä deittailun muoto voi sopia.

Sugar Daddy & Sugar Babe

Sugar datingissa on kaksi osapuolta: sugar daddy ja sugar babe. He sopivat keskenään, millaista seuralaispalvelua tarjotaan ja mitä siitä maksetaan.

Sugar daddyn rooli on sponsoroida sugar babea. Sugar daddy maksaa kaikki deittailusta aiheutuvat kulut ja järjestää tapaamiset sekä mahdolliset lomamatkat. Sugar daddy on yleensä varakas mies, jolla ei ole tarkoitusta ryhtyä seuralaisensa kanssa vakavaan parisuhteeseen. Kyse on palveluiden ostamisesta, jolloin suhteeseen ei sen enempää sitouduta.

Sugar babe on palvelua tarjoava osapuoli. Hän saa sugar daddylta korvauksen antamistaan palveluista. On kunkin sugar baben itsensä päätettävissä, millaisia palveluja hän haluaa tarjota. Tähän voi sisältyä seuralaisena olemista, juhlien avecina olemista, kahvilla tai elokuvissa käymistä, romanttisilla illallisella tai vaikka vain kävelyllä käymistä tai seksiä. Kyseessä on pääosin seuran myyminen eli riippuu aivan sopimuksesta, mitä kaikkia palveluja tarjotaan.

Sugar baben toimenkuvaan kuuluu ulkonäöstään huolehtiminen ja esimerkiksi sugar daddyn toiveiden mukaan pukeutuminen. Korvauksena palveluistaan monet sugar babet saavatkin rahan lisäksi usein myös vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja tai muita asusteita tai esineitä. Deittailun kulut eivät tule sugar baben maksettavaksi.

Sokerideittailu Suomessa

Sokerideittailu on yleistynyt Suomessa, vaikka sitä onkin harrastettu jo aiempinakin vuosina. Eri nettipalveluiden saataville tuleminen on osaltaan vaikuttanut sugar datingin helppouteen ja yleisyyteen. Niiden avulla voi helposti löytää itselleen oman sugar daddyn tai sugar baben. Suomessa nettipalveluita käytetään aktiivisesti ja hyvin monet sugar babet ilmoittavatkin palveluistaan eri deittisivustoilla tai erikseen teemaan sopivissa sugar daddy -palveluissa.

Suomessa sokerideittailusta maksetaan rahalla, puhelin- tai sähkölaskujen maksulla, vaatteiden tai kauneusleikkausten maksamisella, lomamatkoilla jne. Sugar daddya tai sugar babea etsivien ilmoituksiin törmääminen eri nettipalveluissa ei ole lainkaan harvinaista, sillä nettipalveluja käytetään ahkerasti.

Suomalaisilla on sugar datingin suhteen kohtalaisen hyvät tiedot verotukseen liittyen. Palvelun tiedetään olevan veronalaista tuloa ja suurin osa hoitaakin tulojen ilmoittamiset asianmukaisesti. Sokerideittailu on monelle tärkeä tulonlähde ja ratkaisu silloin, kun halutaan seuraa ja läheisyyttä, mutta ei vakavampaa.

Kuka voi sokerideittailla?

Sokerideittailu ei sovi kenelle tahansa. Se vaatii tietynlaista ajatustapaa, asennetta ja elämänkatsomusta. Sokerideittailun ei ole tarkoitus johtaa vakavaan parisuhteeseen eikä siinä olla sidottu vakavasti yhteen ihmiseen. Kyseessä on asiakassuhde, josta maksetaan.

Sugar daddylta vaaditaan varakkuuttaa, jotta hän pystyy kustantamaan kaikki deittailun aiheuttamat kulut sekä korvaukset sugar babelle. Jos tarkoitus on lähteä ulkomaille, tulee hänen pystyä maksamaan molempien osapuolten matkat kokonaisuudessaan, kaikkine lisäkuluineen. Kyse on sugar baben sponsoroimisesta.

Sugar babeksi voi sopia henkilö, joka ei odota vakavampaa suhdetta ja joka on avoin lähtemään erilaisille seikkailuille uuden ihmisen kanssa. Sokerideittailussa on hyvä tuntea omat rajansa, mutta on oltava valmis tekemään, kuten sugar daddy haluaa. Se, mitä palveluihin kuuluu, sovitaan erikseen ja tässä vaiheessa olisi hyvä tietää, missä omat rajat kulkevat. Sugar babena oleminen ei välttämättä sovi kaikille. Sugar babe on yleensä sugar daddya huomattavasti nuorempi nainen, joka huolehtii ulkonäöstään.

Suosituimmat sokerideittailupalvelut Suomessa

Suomessa käytetään paljon erilaisia palveluja. Näiden kautta on mahdollista löytää helposti itselleen oma sugar daddy tai sugar babe. Palvelut mahdollistavat itsestään kertomisen etukäteen ja tottakai osapuolten kuvat kertovat toisilleen paljon.

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.
Löydä SugarDaddy, SugarBabe, SugarMama tai ToyBoy SugarDatersilta! Uskomme, että onnellisen suhteen perusta on muutakin kuin fyysinen vetovoima. Kyse on kunnioituksesta, huolehtimisesta ja toistensa rajojen huomioon ottamisesta. Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi hyväksymme manuaalisesti jokaisen uuden profiilin.
Todayters on uusi sokerideittisivustosi, josta löydät jännittäviä flirtteja tai pitkäaikaisia suhteita tietynlaisella ja kohdennetulla haulla.

 • Ei feikkikäyttäjiä
 • Suojattu profiili
 • Manuaalinen todennus

Onlyfans on monen palveluntarjoajan valinta, sillä sivuston kautta on mahdollista esitellä itseään ilman liiallisia rajoitteita. Palvelun kautta voidaan myydä esimerkiksi omia kuvia, videoita tai muuta sisältöä, mutta se on myös monien sugar babejen käytössä oleva palvelu. Onlyfans antaa tilaajille pääsyn sugar baben materiaaleihin ja palvelun kautta on tällä tavalla mahdollista löytää oma sugar babe. Onlyfansissa tulee maksaa päästäkseen näkemään jäsenten kaikki ladatut materiaalit.

Sokerideittailun verotus

Suomessa maksullisten palveluiden myyntiin liittyy aina verotus. Niinpä verojen maksu kuuluu myös sugar datingiin. Seuran myynti on palvelua ja näin siitä kuuluu maksaa asianmukaiset verot.

Sugar datingissa annetaan rahalle vastinetta, jolloin ei voida ajatella kyseessä olevan lahjoitus. Ansiotuloista tulee maksaa tulovero. Niinpä palveluntarjoajan tulee ilmoittaa saamistaan korvauksista verottajalle. On kuitenkin häilyväistä, milloin kyse on lahjoituksesta ja milloin ansiotuloista. Lahjoitusten veroton raja on Suomessa 4999,99 euroa kolmessa vuodessa.

Suomessa tuloista tulee siis ilmoittaa verottajalle ja mikäli ilmoitus jää tekemättä, voi ikävänä seurauksena olla veronkorotus. Vakavat tapaukset voivat johtaa jopa rikostutkintaan.

Sugar dating on täysin Suomessa täysin laillista toimintaa. Vuoden 1984 hallinto-oikeuden päätöksen mukaan prostituutiossa saatu tulo on veronalaista tuloa. Vaikka sokerideittailuun ei aina liitykään seksiä, sama sääntö pätee myös seuran myyntiin. Asiaa voisi ajatella myös esimerkiksi lastenhoitajan työn kannalta. Siinäkin ihminen myy omaa seuraansa ja saa tästä palkkion. Niinpä sugar baben velvollisuuksiin kuuluu aina tulojensa ilmoittaminen.

Kokemuksia sokerideittailusta

Olen itse miltei 30-vuotias nainen ja olen ollut sinkkuna kohta 3 vuotta. Olen ajautunut moniin suhteisiin, jossa olen ollut se, joka on maksanut suurimman osan laskusta, koska olen ollut se vastuullisempi rahan käyttäjä ja käynyt töissä, kun taas miehillä on ollut pitkiä työttömyys kausia, opiskelua yms. Kaiken lisäksi, vaikka maksaa suurimman osan laskuista myös kotityöt ovat useimmiten päätyneet minun hoidettaviksi, miehet monesti etsivät jotakin äitihahmoa, joka pitää heistä huolta. Haluan tottakai panostaa suhteeseen ja tehdä paljon sen toisen eteen, mutta valitettavasti monet käyttävät tätä hyväkseen ja kokevat, että voivat tehdä vähemmän, kun toinen tekee enemmän.

No nyt sitten tindereihin, baareihin ja miehiin ylipäätään turhautuneena päätin tehdä profiilin sugar daddy sivustolle!

Moni varmasti ajattelee kolmekymppinen on liian vanha, sivustolla pitäisi olla parikymppinen opiskelija, eikä 30-vuotias, akateeminen, töissä käyvä ja myös omillaan toimeentuleva nainen. Noh olen “vanhasta iästä” huolimatta saanut todella paljon viestejä sivustolta ja aloin jutella ensimmäisenä päivänä, kun sivustolle liityin, todella mukavan, ulkomailla asuvan, minua 4 vuotta vanhemman ja erittäin menestyneen miehen kanssa. Toki täytyy myöntää, ettei kaikki miehet sivustolla ole mitään unelmien prinssejä eikä minua todellakaan kiinnosta saada rahaa seksistä, koska en tarvitse rahaa. Haluan kuitenkin miehen, joka tykkää hemmotella naista.

Meillä on synkannut erittäin hyvin tämän miehen kanssa ja hän sanoikin, että on kivaa, kun näytän nuorelta (alkossa ja baarijonoissa yhä kysytään lähes poikkeuksetta henkkareita) mutta olen enemmän samalla aaltopituudellaan hänen kanssaan kuin mitä parikymppiset ovat.

Noh joidenkin viikkojen juttelun jälkeen mies osti minulle lentoliput tapaamaan häntä. Tein erittäin selväksi, että vaikka hän kustantaa lomani se ei tarkoita, että harrastan automaattisesti hänen kanssaan seksiä ja tämä oli täysin ok miehelle (en ollut 6 kk harrastanut seksiä ja mies oli minun mielestäni söpö ja mukava, joten kyllä päädyimme samaan sänkyyn 😀 ) miehelle on varmaankin myös virkistävää, etten ole mikään täysi gold diggeri, pystyisin halutessa kustantamaan omat lomani ja jos minulla ei ole jonkun kanssa hauskaa en todellakaan vietä hänen kanssaan aikaa vaan sen takia, että hän kustantaa illalliseni tai ostelee kivoja juttuja, joten voisin kuvitella olevani paljon rehellisempi kuin monet sivustoa käyttävät ovat. En myöskään ole vänkäämässä häneltä rahaa tai käsilaukkuja.

Minulla oli ihana loma, mies vei minua super ihaniin ravintoloihin syömään, esitteli minulle paikkoja ja maksoi ihan koko reissun! Ollaan reissun jälkeenkin viestailtu lähes päivittäin. Meillä on tosi samanlainen huumori ja mieskin vaikuttaa siltä, että hän oikeasti pitää minusta. Mies on ensi kuussa viemässä minut toiseen kohteeseen juhlistamaan 30-vuotis synttäreitäni! Hän kustantaa koko matkan ja antoi minulle vapaat kädet päättää mitä tulemme tekemään ja missä majoitumme, hinnalla ei kuulemma juurikaan ole väliä.

Joten kyllä, voin sanoa, että minulla on erittäin positiivisia kokemuksia sugar daddyn tapailusta ja mielestäni tämä oli täydellinen ikä ja elämänvaihe ajautua tällaiseen. Kävi miten kävi tämä kyllä voittaa kaikki aiemmat suhteet ihan 6-0.

Lähde: Lähde: Suomi24 keskustelu

Se haluaa seuraa. En mä ole mikään edustusmies. Ihmiset on yksinäisiä ja ne on valmiita maksamaan seurasta. Jos olet hauska ja karismaattinen, niin why not. Tällä hetkellä mulla on sugar mama. Nyt muutin omilleni ja tarvitsin patalapuista ja puuhaarukoista lähtien kaiken, niin hän on auttanut mua siinä.

Lähde: Lähde: Enbuske, Veitola & Salminen TV-ohjelma

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.

Saatat pitää myös näistä

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.