Suomi24 Treffit on yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista

suomi24 treffit

Suomi24 Treffit on suomalaisten hyvin tuntema treffipalvelu. Se on saavuttanut suosituimman suomalaisen treffipalvelun asemansa helppokäyttöisyydellään ja sillä, että palvelua voivat käyttää minkäikäiset ja millaiset käyttäjät tahansa, kuitenkin 18 vuoden ikärajalla.

Suomi24 Treffit -palvelu tarjoaa kätevän alustan silloin, kun haetaan treffiseuraa, elämänkumppania tai vaikkapa sugar dating -kumppania. Palvelua käyttävät kaikenlaiset ihmiset. Palvelun käytön voi siis aloittaa, olit minkäikäinen aikuinen tahansa. Luomalla juuri itsesi näköisen profiilin kerrot muille palvelun käyttäjille, millainen olet ja näin sinun on mahdollista löytää juuri sinun tyyppiset ihmiset. Suomi24 Treffit yhdistää seuraa etsivät.

Rekisteröityminen palveluun on helppoa

Palvelun käytön aloittaminen on helppoa, sillä heti etusivun kautta pääsee täyttämään rekisteröitymislomaketta. Rekisteröityminen tapahtuu käytännössä kahdessa vaiheessa: Oman tunnuksen ja salasanan määrittämisellä sekä omien profiilitietojen antamisella. Jatkossa palveluun voi kirjautua sisään näillä tunnuksilla.

Suomi24 treffit -palvelu aktivoituu vasta, kun uusi jäsen on aktivoinut puhelinnumeronsa. Palvelu lähettää uuden jäsenen puhelinnumeroon vahvistuskoodin, jolla puhelinnumero vahvistetaan.

Seuraavaksi onkin aika lisätä tietoja omaan profiiliin. Profiilikuva on tärkeä, sillä sen avulla muut käyttäjät näkevät, miltä näytät. Palvelu kehottaa asiakkaitaan lisäämään kasvokuvan, jossa on positiivinen ilme.

Omaan profiiliin pääse myös kirjoittamaan esittelytekstin itsestään. Tähän voi kirjoittaa mitä tahansa sellaista tietoa itsestäsi, josta mahdolliset treffikumppanisi sinussa kiinnostuisivat. Voit esimerkiksi kertoa, mistä pidät ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä.

Palvelussa pääsee määrittämään myös oman ihannekumppanin. Mahdolliset ihannekumppanisi voivat hyödyntää tätä ominaisuutta hakutoiminnossa. Tämä edesauttaa toistenne löytymistä.

Treffit24 on deittipalvelu, jossa voi luoda profiilin ja tavata kiinnostavia ihmisiä täysin ilmaiseksi. Deittipalvelumme on turvallinen, helppokäyttöinen ja liittyminen kestää vain hetken. Uusia profiileja luodaan jatkuvasti, tule mukaan!

Millaisen ensivaikutelman haluat antaa?

Kun suomi24.fi treffit -palveluun luo profiilin, kannattaa miettiä katsojan näkökulmasta, millaisen ensivaikutelman antaa. Profiileja selaava kiinnittää tyypillisesti ensimmäiseksi huomiota kuvaan. Sivusto suosittelee lataamaan kasvokuvan, jossa on positiivinen ilme.

Profiilia luodessa kannattaa miettiä, mihin itse kiinnität ensimmäisenä huomiota? Tällaiset asiat ovat juuri niitä, joita sinä pidät tärkeänä. Kun kerrot profiilissasi oleellisimmat asiat, ne on samantien selvillä. Kun katsoja on nähnyt profiilisi, hän päättää ensivaikutelman perusteella, ottaako yhteyttä vai ei.

Suomi24 Treffien hyödylliset ominaisuudet ja lisätoiminnot

Suomi24 Treffit -palvelu tarjoaa käyttäjilleen monipuolisesti ominaisuuksia, joiden avulla omaa profiilia voi räätälöidä mielensä mukaan.

Palvelun käyttäjät voivat viestitellä toistensa kanssa yksityisesti. Mikäli käytössä on s24 treffit peruspalvelu, käyttäjä voi viestitellä kolmen käyttäjän kanssa 24 tunnin sisällä. 

Palvelussa on mahdollista lisätä käyttäjiä suosikkilistalle. Näin tietyt käyttäjät löytyvät jatkossa nopeammin. Peruspalvelussa et näe, ketkä ovat lisänneet sinut suosikiksi.

Tilattavissa oleva Treffit Plus -lisäominaisuus antaa profiilille paremman näkyvyyden hakutuloksissa. Lisäksi Plus-jäsen voi tarkastella, ketkä ovat selanneet profiilia. Plus-jäsenyyteen kuuluu myös muiden käyttäjien tilastojen tarkastelu ja lisäksi pystyt katsomaan, ketkä ovat lisänneet sinut omiin suosikkeihinsa. Myös mainoksista pääsee eroon ostamalla Treffit Plus -lisäominaisuus. Tämä on mahdollista tilata kahdeksi viikoksi, yhdeksi tai kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan tai kestotilauksena.

Profiilikuvalla kerrot jo osan itsestäsi

Profiilikuvan ideana on näyttää profiilin takana oleva henkilö. Kuvan tulisi olla selkeä kasvokuva. Muut kuvat voivat olla muunlaisia eli niiden avulla voidaan esimerkiksi esitellä omia harrastuksia tai lemmikkejä. Kuitenkin tarkoituksena on, että profiilisi vierailijat näkevät kuvasi saapuessaan profiilisivullesi.

Peruspalvelussa kuvia voi lisätä yhteensä kolme. Näistä yksi on profiilikuva, joka tarkoittaa, että muita kuvia voi lisätä kaksi. Plus-palvelu mahdollistaa rajattoman kuvien lisäämisen.

Profiilikuvaa on mahdollista rajata palvelun kautta, joten ei haittaa, jos kuva ei ole alunperin täydellinen. Kun rajaat kuvaa, vierailijoillesi näkyy kuvasta sen neliömuotoon rajattu versio.

Palvelun hinnoista

Suomi24 Treffit -palvelua voi käyttää ilmaiseksi. Maksuttomassa versiossa ominaisuuksia on rajallisesti, mutta ostamalla maksullisen palvelun, saa palvelusta enemmän irti.

Treffit Plus -palvelun keston voi valita neljästä vaihtoehdosta: 2 viikkoa, 1 kuukausi, 3 kuukautta tai jatkuva tilaus. 2 viikon tutustumisjakson saa tilattua 9,95 euron hintaan. 1 kuukauden mittainen jakso kustantaa 14,95 euroa ja 3 kuukauden jakso 29,95 euroa. Edullisin ja Suomi24:n suosittelema tilaus on jatkuva tilaus, joka kustantaa 12,95 euroa kuussa. Uusi maksu peritään aina 30 päivän tilausjakson alkaessa. Jatkuva tilaus on mahdollista peruuttaa milloin tahansa palvelun kautta. Tilaus jatkuu vielä seuraavan tilausjakson loppuun saakka.

Jos suomi24 treffit alennuskoodi olisi mahdollista käyttää, toisi tämä toki alennusta pakettihintoihin. Emme kuitenkaan löytäneet käytettävissä olevaa alennuskoodia.

Lukemattomat käyttäjät ulottuvillasi

Muita Suomi24 Treffit -palvelun käyttäjiä voi selata Haku-osion kautta. Tätä kautta on mahdollista hakea muita ihmisiä tietyin kriteerein. Hakutoiminto mahdollistaa käyttäjien rajauksen esimerkiksi iän, maakunnan, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen mukaan.

Hakutoimintoa käyttämällä voi löytää mahdollisesti itselleen sopivimpia ihmisiä. Haun voi suunnata myös esimerkiksi vain kuvallisiin profiileihin, viimeisen kahden viikon aikana kirjautuneisiin tai mikäli käytössä on Treffit Plus -lisäominaisuus, myös niihin käyttäjiin, joiden ihannekumppani itse on.

Hakutoiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun etsit jotain tiettyä. Treffit Plus -käyttäjät voivat käyttää vapaata tekstihakua, jolloin esimerkiksi sokerideittailu ja sen aloittaminen helpottuu.

Deittipalvelussakin pidät huolta yksityisyydestäsi

Omaan profiiliin ei tarvitse laittaa itsestään sellaisia tietoja, joita ei halua antaa suomi treffi -palveluun. Palvelussa kannattaa rehellisesti olla oma itsesi, joten jos yksityisyys jännittää, kannattaa ehkä miettiä, haluatko laittaa itsestäsi julkista treffiprofiilia.

Suomi24:ssa on mahdollista estää tiettyjä käyttäjiä. Jos estät käyttäjän, tämä tarkoittaa, että hän ei löydä profiiliasi eikä pysty ottamaan sinuun yhteyttä. Estettyjä eli blokattuja käyttäjiä voi tarkastella Blokatut ja piilotetut käyttäjät -välilehden kautta. Samaa kautta onnistuu myös blokkauksen poistaminen.

Asiakaspalvelu on tukenasi

Suomi24:n asiakaspalveluun voi olla tarvittaessa yhteydessä sivustolta löytyvän palautelomakkeen kautta. Lomakkeesta voi valita aiheen, jota asia koskee. Jos asia vaatii asiakastuen vastaamista, asiakkaaseen otetaan yhteyttä. Muutoin sivusto ilmoittaa, että kaikkiin palautteisiin ei pystytä vastaamaan.

Sivustolla on myös kattava useiden kysyttyjen osio. Sieltä löytyy vastaúksia kaikkiin sivuston ominaisuuksiin liittyen. Vastauksia löytyy toki myös ongelmatilanteisiin.

Käyttäjien kokemukset ovat arvokkaita

Käyttäjien kokemukset kertovat puolestaan. Suomi24 kuuluu ehdottomasti Suomen käytetyimpien treffipalveluiden joukkoon. Monet muut deittisivustot eivät yllä läheskään saman käyttäjämäärissään, jonka vuoksi Suomi24:sta löytää niin paljon ihmisiä. Sivustolla kerrotaan sen järjestäneen jo tuhansia deittejä vuodesta 2005 lähtien.

Suomi24 Treffit - Hyvät ja huonot puolet

Treffit Suomi24 tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti ominaisuuksia, jotka voivat auttaa Sen Oikean löytymisessä. Jos mietit, sopisiko kyseinen palvelu juuri sinulle, voit miettiä päätöstäsi esimerkiksi alla mainittujen plussien ja miinusten avulla.

Treffit24 on deittipalvelu, jossa voi luoda profiilin ja tavata kiinnostavia ihmisiä täysin ilmaiseksi. Deittipalvelumme on turvallinen, helppokäyttöinen ja liittyminen kestää vain hetken. Uusia profiileja luodaan jatkuvasti, tule mukaan!

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.