AsianDating kokemuksia – kaikki mitä sinun pitää tietää

Ukrainalaiset naiset

Aasialaisilla naisilla on omanlaisensa piirteet sekä viehätysvoima, joita ei löydy muilta maailman naisilta. Aasialaistytöillä on hurmaavia persoonallisuuksia ja seksikkäitä ja rohkeita taitoja, jotka eivät jätä ketään miestä kylmäksi. Aasialaiset naiset voivat saada sinut tuntemaan olevasi taivaassa maan päällä ja näin yksinäisyytesi voi helpottua. AsianDating sivuston naiset ovat pääosin kauniita, seksikkäitä ja rohkeita, eli siis loistava valinta miehille, jotka kaipaavat deittiseuraa.

Asian Datingin emoyhtiö on toiminut jo vuodesta 1999. Näiden vuosien aikana he ovat kehittäneet ainutlaatuista sivustonsa kokemusta tuodakseen yhteen aasialaiset sinkut ja maailman miehet. Tässä katsauksessa käymme läpi AsianDating ominaisuudet, joten opit tuntemaan parhaan aasialaisen treffisivuston edut ja haitat sekä paljon muuta.

Mikä on AsianDating?

AsianDating on treffisivusto, joka tuo suhdetta etsiviä ihmisiä yhteen Aasiassa ja muualla maailmassa. Yli 2,5 miljoonaa sinkkua luottaa tähän deittisivustoon, ja on monia syitä, miksi käyttäjien määrä kasvaa päivittäin. 

Sivusto on Cupid Median alaisuudessa, tämä on tunnettu nimi treffisivustojen maailmassa. Yli kymmenen vuoden ajan sivusto on auttanut sinkkuja löytämään itselleen oman rakkaan. Deittisivuston päätavoitteena on tuoda naimattomat miehet ja naiset samalle alustalle, jotta he voivat tavata sielunkumppaninsa. Sivusto sopii loistavasti heille, jotka haluavat tutustua ja rakastua aasialaisiin sekä solmia ystävyyssuhteita tai syvempiä yhteyksiä aasialaisten sinkkujen kanssa.

Olemme laadukas deittisivusto, joka on yhdistänyt useita sinkkuja ympäri maailmaa. Tuhannet onnelliset miehet ja naiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa AsianDatingista jo vuodesta 2000 alkaen ja kertoneet tarinansa meille.

Miten AsianDating toimii?

AsianDating toimii tarjoamalla jäsenilleen matheja, jotka perustuvat omiin treffimieltymyksiin. Sivustolla on myös laaja hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä käyttäjän ulkonäköä, elämäntapaa, taustaa ja kulttuurillisia näkemyksiä. Huomaa kuitenkin, että profiilikuvilla varustetuilla profiileilla on kymmenen kertaa enemmän näkyvyyttä kuin kuvattomilla.

Kaikki voivat nähdä profiilikuvat ilmaiseksi, mutta muita ladattuja kuvia pääsee näkemään vain Premium-jäsenyydellä. Kun vierailet profiilissa, voit joko lähettää kiinnostuksen tai lisätä tykkäyksiä. Ilmaisella tilillä viestintä on melko rajoitettua.

AsianDating rekisteröityminen

Asiandating.com-sivustoon rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin. Voit rekisteröityä Facebook-tilisi kautta tai syöttämällä perustietosi. Ensin sinulta kysytään vain etunimesi, ikäsi, sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana, jonka jälkeen sinun pitää ilmoittaa sukupuolesi.

Rekisteröitymisen jälkeen sinua tulee ladata profiilikuva, jonka ansiosta profiilisi näkyvyys paranee moninkertaiseksi. Voit ohittaa tämän vaiheen ja lisätä profiilikuvasi myöhemmin. Jos päätät ladata profiilikuvan, AsianDating henkilöstö tarkistaa lataamasi valokuvasi ja ilmoittavat, jos valitsemasi kuva on heidän käytäntöjensä vastainen vai julkaistaanko se automaattisesti profiilissasi. AsianDating -tilin luominen on ilmaista, melko nopeaa ja helppoa. Tämän jälkeen seuranhaku voi alkaa. 

AsianDating ominaisuudet

AsianDating sivustolla on kolme jäsentasoa. Vakiojäsenyys on ilmainen, maksullisia jäsenyyksiä ovat Kulta, Platina ja Timantti. Kun olet sivuston ilmaisjäsen, sinulla on rajalliset vaihtoehdot, mutta sinulla on yksi etu, jota et saa useimmilla sivustoilla: Asian Datingin ilmaisjäsenenä sinulla on mahdollisuus vastata maksullisiin jäsenviesteihin maksutta.

Vaikka et avaakaan maksullista tiliä, voit silti olla vastata ihmisille, jotka ottavat sinuun yhteyttä. Jos päätät ryhtyä maksavaksi Asian Dating -jäseneksi, voit lähettää kaikille viestejä. Joillakin deittisivustoilla ainoastaan maksavat jäsenet voivat vastata viesteihin, eli voit lähettää viestin jollekin deittiehdokkaalle, etkä koskaan saa vastausta, koska hänellä ei ehkä ole maksettua tiliä. AsianDating sivustolla näin ei ole.

AsianDating palvelulla on tarjolla myös deittisovellus, mutta se on saatavilla ainoastaan Android-käyttäjille. Mobiilisovelluksen tarjoamat ominaisuudet ovat samanlaisia kuin selainversionkin. AsianDating ei tarjoa ilmaisille jäsenille mitään erityisominaisuuksia paitsi mahdollisuuden nähdä, kuka on vieraillut profiilissasi. 

Platina -jäsenille tarjotaan lisäksi ’Viestien käännös’ eli eri kieltä käyttävien jäsenten viestit voidaan kääntää välittömästi omalle kielellesi. Tämä helpottaa kommunikointia eri kulttuureista ja taustoista tulevien ihmisten kanssa. Kulta -jäsenyys antaa sinulle täydelliset viestintäominaisuudet sekä mahdollisuuden piilottaa profiilisi ja selata anonyymisti. 

Millaista seuraa AsianDating palvelusta löytyy?

Tavallista suurempi joukko AsianDating käyttäjistä etsii vakavaa suhdetta, jonka toivotaan johtavan avioliittoon. Toiset etsivät vain rentoa seuraa, jonka kanssa voi pitää hauskaa. Tältä sivustolta löytää vähän kaikkea, riippuu siitä, mitä olet hakemassa. Onneksi voit ensin kokeilla palvelua ilmaiseksi ja löytää itsellesi treffiseuraa. Ikähaarukatkaan eivät ole liian äärimmäisiä, sillä naiset ovat enimmäkseen 25–35 -vuotiaita, kun taas monet miehet ovat ikähaarukassa 40–55. Mikäli hakusessa on thaimaalainen nainen, voit löytää hänet vaikka tältä sivustolta. 

Paljonko AsianDating maksaa?

AsianDating sivustolla on kaksi eri maksullista tasoa:

AsianDating kokemuksia

AsianDating on eloisa yhteisö, jossa on yli 2,5 miljoonaa sinkkua. Sivustolla ollaankin ylpeitä siitä, että heillä on suuri onnistumisprosentti onnellisten sinkkujen yhdistämisessä. Heidän sivustollaan luetellaan lukemattomia onnellisia pariskuntia, jotka ovat tavanneet AsianDating palvelun kautta. Tämä on siis ehdottomasti hyvä merkki menestyksestä.

Tämä treffisivusto on luotettava, eikä sillä näytä olevan suuria määriä väärennettyjä profiileja, kuten monella muulla treffisivustolla on. Jokaisessa profiilissa on valokuva, ja sivustolla on aina tuhansia sinkkuja aktiivisena, valmiina keskustelemaan ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Olemme laadukas deittisivusto, joka on yhdistänyt useita sinkkuja ympäri maailmaa. Tuhannet onnelliset miehet ja naiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa AsianDatingista jo vuodesta 2000 alkaen ja kertoneet tarinansa meille.

Saatat pitää myös näistä

Olemme laadukas deittisivusto, joka on yhdistänyt useita sinkkuja ympäri maailmaa. Tuhannet onnelliset miehet ja naiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa AsianDatingista jo vuodesta 2000 alkaen ja kertoneet tarinansa meille.