EliittiKumppani kokemuksia​

EliittiKumppani kokemuksia ja arvostelu

EliittiKumppani on deittipalvelu, joka on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2012. EliittiKumppani auttaa sinkkuja löytämään pitkäaikaisen kumppanin kestävää parisuhdetta silmällä pitäen. EliittiKumppanilla on käytössään ainutlaatuinen Matching-menetelmä, joka takaa yhteensopivuuden persoonallisuuden ja erilaisten hakukriteereiden mukaisesti. Yksinäisyys eron jälkeen voi olla todella suurta, joten onneksi on mahdollisuus löytää seuraa nettipalvelun kautta. 

Mikä on EliittiKumppani?

EliittiKumppanin konseptin perusajatuksena on löytää kumppani, jolla on samanlaiset arvot tai elintaso kuin itselläkin. Voit siis asettaa kumppaniehdokkaille vaatimuksia vaikkapa koulutus- tai tulotasosta. EliittiKumppani kokemuksia löytyy runsaasti vakavaa parisuhdetta etsivistä sinkuista. Sivusto ei ole tarkoitettu pelkkää satunnaista seksiseuraa etsiville, joten mikäli sinua kiinnostaa avoin suhde, sinun pitää kääntyä jonkin toisen palvelun puoleen. 

EliittiKumppanin jäsenillä on yleensä akateeminen tausta ja heistä jopa yli 80 % onkin korkeasti koulutettuja. EliittiKumppaniin voivat rekisteröityä täysi-ikäiset henkilöt, enimmäkseen käyttäjät ovat kuitenkin 30–50 vuotiaita.  

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Kuinka EliittiKumppani toimii?

EliittiKumppani tarjoaa liittyville jäsenille tieteellisen persoonallisuustestin, jossa vastataan yli 280 kysymykseen. Kysymysten avulla saadaan selville käyttäjän persoonallisuus, kiinnostuksen kohteet, arvot sekä parisuhteen toiveet. Vastaukset toimivat perusteena sopivan kumppanin löytymiselle. EliittiKumppani myös optimoi tuloksia tarkkailemalla jäsenten reaktioita vastaanotettuihin kumppaniehdotuksiin ja yhteydenottoihin. Erilaisia hakukriteerejä ovat mm. ikä, sukupuoli, koulutustaso sekä asuinpaikkakunta. 

Persoonallisuustestin ja hakukriteereiden avulla menetelmä löytää sopivat ehdokkaat, ja uusi käyttäjä saa heidät viestillä kumppaniehdotuksina. Testissä kysytään myös yksityiskohtaisempia kysymyksiä, kuten uskonnosta ja lastenhankinnasta, joten kumppaniehdokkaiden toiveet ja mieltymykset ovat yhteneväset omien elämänarvojen kanssa. Tältä perustalta on helpompaa aloittaa deittailu. EliittiKumppani tukee käyttäjiään löytämään vakavan parisuhteen, joka kestää. 

EliittiKumppani ominaisuudet

EliittiKumppani panostaa korkeaan tietoturvallisuuden tasoon sekä laatuun. Se onkin eräs maailman suosituimmista deittipalveluista. Tarjolla on myös ilmainen perusjäsenyys, jossa on varsin hyvät ominaisuudet. Ilmaiseen perusjäsenyyteen tutustuttuaan on mahdollista hankkia maksullinen Premium-jäsenyys. 

EliittiKumppani rekisteröityminen

Toisin kuin deittisovellukset, Eliittikumppaniin liittyminen on aikaa vievä prosessi. Monissa palveluissa vaaditaan ainoastaan perustiedot tunnusten luomiseksi. EliittiKumppani on erilainen palvelu, jossa pyritään myös ymmärtämään käyttäjän persoonaa. Näin sinulle ehdotetaan juuri sinun kriteeriesi mukaisia deittiehdokkaita. Muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen vastaamalla on mahdollista huomattavasti viilata deittiehdokkaalle asetettuja hakuehtoja. Nettideitti löytyy näillä kriteereillä varmasti

Palvelussa käyttäjien tulee ottaa osaa psykologien kehittämään persoonallisuustestiin, joka analysoi kymmeniä persoonallisuuden eri piirteitä. Käyttäjän annettua perustietonsa, kuten ikä, sukupuoli ja sijainti, tulee siis vielä vastata tähän n. 20 minuuttia vievään kyselyyn. Jos ei jaksa vastata kyselyyn kerralla, on mahdollista myös keskeyttää ja tallentaa kysely. Vastaamista voi jatkaa myöhemmin kun on siihen aikaa. 

Kysymysten avulla jäsentä pyydetään arvioimaan häneen liittyvien väitteiden todenmukaisuus asteikolla ’En lainkaan’ aina ’Täysin’ -vaihtoehtoon. Testin avulla pyritään selvittämään esimerkiksi kuinka suunnitelmallinen, seikkailunhaluinen, sotkuinen tai stressaantunut jäsen on. Kysymykset arvioivat myös jäsenen avoimuutta, nokkeluutta ja dominoivuutta. Kun kaikkiin kysymyksiin on vastattu, sinut ohjataan välilehdelle, jolla on lista jäseniä, jotka testin perusteella näyttäisivät olevan juuri sinulle sopivimmat.

Millaista seuraa EliittiKumppanista löytyy?

EliittiKumppani-palvelussa on paljon sinkkuja, jotka etsivät vakavissaan seurustelusuhdetta sekä haluavat sitoutua uuteen ihmissuhteeseen. Monet haluavatkin löytää kumppanin, jonka kanssa voi mennä naimisiin. Palvelussa on runsaasti korkeasti koulutettuja sinkkuja. 

Palvelu ei sovellu heille, jotka etsivät ainoastaan satunnaista seksiseuraa tai salasuhdetta. Palvelussa on myös yli 50-vuotiaita palvelussa, joten myös varttuneemmalle väelle löytyy seuraa EliittiKumppanin kautta. Enimmäkseen Eliittikumppanit ovat yli 30-vuotiaita miehiä. 

Mitä EliittiKumppani maksaa?

Premium-jäsenyydellä voit hyödyntää rajoituksetta palvelun kaikkia ominaisuuksia. Premium-jäsenen voi lukea ja lähettää viestejä, nähdä kaikkien kumppaniehdokkaiden kuvat sekä päästä tutustumaan profiilissaan vierailleiden jäsenten listaan.

Perusjäsenyyteen kuuluu:

Premium-jäsenyyteen kuuluu:

EliittiKumppani kokemuksia

Yhtenä isoimmista plussapuolista on ehdottomasti mahdollisuus kokeilla EliittiKumppania ilmaiseksi. EliittiKumppani kokemukset ovat enimmäkseen positiivisia.

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Saatat pitää myös näistä

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia.