Laastarisuhde

Laastarisuhde – näin selvität oletko laastarisuhteessa

Oletko hieman haaleassa ihmissuhteessa? Tiedäthän, ei liian kuumassa eikä liian viileässä. Onko suhteesi sellainen, jossa tiedät kumppanisi olevan jotain muuta kuin ihanneparisi, mutta et oikein tiedä miten kuvailisit suhdettanne.

Monet haluavat olla ihmissuhteessa, sillä on mukavampaa osallistua tapahtumiin ja käydä eri paikoissa yhdessä. Tämä koskee niin lähiöelämän syrjäytymiseen kyllästyneitä kuin pariskuntien illanviettoihin kaipaavia leskiäkin. Monesti tällaisissa tilanteissa houkuttelevaksi vaihtoehdoksi tulee laastarisuhde.

Joskus jäämme kiinni suhteeseen, joka ei oikein toimi. Laastarisuhdetta on vaikea havaita, sillä on vaikeaa myöntää itselleen syitä, miksi olette yhdessä. Onkin hyvä olla rehellinen itselleen ja myöntää olevansa menossa väärään suuntaan. Pitää katsoa, onko asioiden korjaamiseksi tehtävissä jotain vai onko parempi vain lopettaa suhde.

Mikä on laastarisuhde?

Laastarisuhde on eräänlainen romanssi, joka tarjoaa nopean helpotuksen yksinäisyyden tuskaan. Sen ei ole tarkoitus kestää ikuisesti, vaan se on eräänlainen selvittelysuhde, joka valitaan sen sijaan, että etsittäisiin jotain merkittävämpää.

Laastarisuhteelle ominaista on kyvyttömyys löytää mielekästä yhteyttä, tämän tyyppinen suhdevalinta toimii vain väliaikaisena keinona päämäärän saavuttamiseksi. Se on kuin menisit ravintolaan, kun olet todella nälkäinen. On toki pettymys ettet näe haluamaasi annosta listalla, mutta henkilökohtainen mieltymys ei ole niin tärkeä kuin välttämättömyys.

Kannattaa miettiä, mikä on motivaatiosi olla suhteessa. Suhteelle ei ole hyvä lähtökohta, jos aloitat sen vain siksi, että pelkäät olla jälleen sinkku. Tällaisissa suhteissa et koskaan löydä onnea, sillä et voi perustaa elämääsi siihen, että ihmissuhde on ainoa onnen lähde. Suhteesi pitäisi silti tuoda lisäarvoa elämääsi, ja jos se ei näin tee, se on luultavasti laastarisuhde.

Onko laastarisuhde hyvä vai huono asia?

Kaikki suhteet ovat valinta ja jokaisella valinnalla on seurauksensa. Jos olet laastarisuhteessa, tee selväksi mikä se on ja mikä se ei ole. Tarvitset selkeyttä, jotta voisit nauttia tämäntyyppisestä suhteesta. Älä huijaa itseäsi. Voit osallistua suhteeseen täysillä ja tehdä siitä mahdollisimman hyvän. Pyri olemaan suhteen keston ajan paras mahdollinen kumppani. Pelaa reilusti ja ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

Mikäli kummatkin ovat suhteeseen päätyessään tunteneet vetoa toisiaan kohtaan, laastarisuhteellakin on mahdollista kestää. Mutta jos suhteeseen on ajauduttu vain näyttääkseen entiselle kumppanille, että on edelleen vientiä, tämä ei ole hyvä juttu. Samoin jos suhde on aloitettu ainoastaan välttääkseen yksinolon tai ei ole valmis oikeasti sitoutumaan, arvot ovat pielessä. Eroon johtaneet syyt tulisi käsitellä ennen uuteen suhteeseen syöksymistä, että ei päädytä tilanteeseen, jossa laastariosapuoli huomaa toisen epätoivoisuuden ja yrittää ainoastaan hyötyä suhteesta.

Auttaako laastarisuhde eron käsittelemisessä?

Laastarisuhde vaikuttaa niin sinuun itseesi kuin kumppaniisikin. On hyvä sallia itsensä tuntea aikaisemman eron aiheuttama kipu, jotta se ei aiheuta myöhemmässä vaiheessa lisää kärsimystä. On hyvä antautua uuteen suhteeseen vasta, kun on varmistunut että side välillänne on molempien mielestä terveellä pohjalla. Heti eron jälkeen harvoin ollaan siinä tilassa, että tietää mitä haluaa.

Monet meistä eivät uskalla myöntää, että pelkäämme kuollakseen olla yksin ja sitä ettei elämässämme ole ketään. Tulevaisuudesta haaveileminen tuntemamme henkilön kanssa on vähemmän pelottavaa kuin kuvitella sitä jonkun kanssa, jota emme tunne. Sinun tulee kuitenkin rakastaa henkilöä, jonka kanssa olet, ja tuntea olosi hyväksi itsesi kanssa.

Mistä tiedät olevasi laastarisuhteessa?

Mistä löytää se oikea?

Tänä päivänä on paljon erilaisia mahdollisuuksia löytää itselleen se oikea, eikä pelkkä laastarisuhde, sillä on olemassa deittisovelluksia joka lähtöön. Erilaiset deittisovellukset ovatkin kehittäneet tarjoamiaan palveluita vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Mikäli siis hakusessa on seuranhaku ja uuden rakkaan löytäminen, parhaimmat deittisovellukset ovat vastaus ongelmaasi. Tässä parhaimmat deittisovellukset:

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Eliittikumppani on eräs Suomen suosituimmista deittisivustoista. Tämä sivusto sopii parhaiten yli 25-vuotiaille korkeakoulutetuille sinkuille. Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään persoonallisuustesti, joka auttaa karsimaan hupimielellä olevat oikeista kumppaniehdokkaista.

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

E-Kontakti.fi on aitojen ihmisten kohtauspaikka. Tämä on Suomen suosituin deittisovellus ja sillä on useita kymmeniä tuhansia käyttäjiä kaikissa ikäluokissa. Palvelun käyttäjistä suurin osa yli 30-vuotiaita.

Seeking

Elämä on liian lyhyt tyytyä suhteisiin, jotka eivät täytä standardejasi ja odotuksiasi. Seeking auttaa jäseniä löytämään suhteita, jotka ovat sopusoinnussa heidän henkilökohtaisten tavoitteidensa ja unelmiensa kanssa.

Seeking jakaa mielipiteitä, sillä tässä palvelussa kauniit naiset etsivät rikkaita ja menestyneitä miehiä lahjoja ja kokemuksia saadakseen. Vastaavasti miehet haluavat saada kauniiden ja nuorempien naisten seuraa. Sovelluksella ei ole vielä suomenkielistä versiota, mutta käyttäjissä on silti paljon suomalaisia henkilöitä. Mikäli etsit vakavaa parisuhdetta, tämä sovellus ei ole sinulle sopivin, sillä tavoitteena on lähinnä huvitella ja pitää hauskaa.

Tinder

Tinderin käytetyin ominaisuus on varmasti sen käyttö käyttäjien selailuun. Kun selailet käyttäjiä, saat ruudullesi aina yhden käyttäjän vuorollaan. Sinä voit päättää jokaisen tilin kohdalla, kiinnostaako kyseinen henkilö sinua vai ei.

Tinder aiheuttaa vahvoja mielipiteitä, sillä monien mielestä se on paras deittisovellus ja toisten mielestä lähinnä pelkkä peli oman seksuaalisen markkina-arvon testaamiseen. Mikäli etsit vakavaa suhdetta, jokin toinen sovellus on mahdollisesti parempi. Toisaalta monet ovat tästä palvelusta löytäneet vakavamman parisuhteen.

Lue lisää Tinderista täältä.

Happy Pancake

HappyPancake on pohjoismaiden johtavia deittipalveluita ja on jo vuodesta 2007 voittanut useita palkintoja sekä auttanut tuhansia sinkkuja löytämään seuraa. HappyPancake haluaa olla laadukas ja toimiva nettideittailupaikka. Sieltä löytyy kaikki ne toiminnot mitä haluatkin vaikka se on ilmainen.

Happy Pancake on myös suosittu palvelu, josta on mahdollista löytää kiinnostavia kumppaniehdokkaita. Suurin osa käyttäjistä on nuoria aikuisia tai maksimissaan 45-vuotiaita aikuisia.

Sitä oikeaa kannattaa odottaa, sillä kun löytää sen oikean ihmisen, voi vapautua ja olla oma itsensä. On rentouttavaa voida olla esittämättä jotain muuta kuin mitä on. Tällöin voi vain olla iloinen ja onnellinen. Harvat pystyvät olemaan täysin oma itsensä heti ensitreffeiltä lähtien, sillä uuden ihmisen tapaaminen aina hieman jännittää. Jotta voi löytää sen oikean, on hyvä ensin opetella olemaan itsensä paras ystävä hyväksymällä omat heikkoutensa.

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.