Suomalaisten kokemuksia deittisivustoista

Tällä sivulla on esitetty suomalaisten kokemuksia eri nettideittipalveluista.

Iskuri -deittipalvelu

“Iskuri on ainoa mistä tulee oikeesti vastauksiakin, vaikka niiden laatu toki vaihteleekin. Kyllä niistä oppii seuloon ne potentiaaliset. Muita mistä tulee satunnaisemmin vastauksia on mm. juuri suomi24, deitille.fi, romanssi.fi, treffit.fi ja suomideitti.fi. Onhan niitä ilmasia pilvin pimein mutta valtaosa ihan yhtä tyhjän kanssa (köyhästi profiileja eikä ainakaan yhtedenottoja).”

“Iskuri?? Pelkkien huorien ja huijareiden temmellyskenttä 99%, ja vielä täysin valvomatonkin palsta, jossa alaikäisetkin itseään myyvät. Oli iskuri joskus hyvä, mutta siitä on 10-15 vuotta aikaa jo. Jos huoria kaipaa niin sihteeriopisto on se juttu, mutta kunnollista deittisivustoa ei nykyään tahdo enää olla missään, jossa aidosti etsitään seuraa, olkoot leikki tai tosimielellä.”

“Jaa a vai että iskuri olisi pelkille huorille ja huijareille, siinä olet täysin väärässä. Sormet ei riitä laskuissa,kuinka paljon olen saanut yhteyden ottoja ja tapaamisia iskurista. Nyt iskuri meni pilalle kun päivittivät senkin maksulliseksi, muka turvallisuus uhan varjolla, ja tekivät siittäkin maksullisen. Ihminen on ahne paskiainen. Kukaan ei ole kyennyt vielä kertomaan HUOM! täysin ilmaista Suomalaista seksi seura sivustoa, kyllä tarjotaan jotain saatanan milanoffi sivustoja,mutta minäpä luenkin käyttöehdot ennen kuin möläytän hyvästä ilmaisesta sivustosta.”

“Iskuriin en profiilia laita, johtuu juuri sen maineesta. Noita alapää kuvia täynnä.
Laitappa sinne sitten “tositarkoituksella” ilmoitus väliin, niin ei sitä kukaan
huomaa ja ota edes todesta.”

“Häpäillen tunnustan, mutta Iskuri.fi sivuilta ollaan mieheni kanssa toisemme löydetty :D. Molemmat siis olivat liikenteessä täysin ns seikkailumielessä, ja nyt ollaan naimisissa, 1.5v lapsi ja toinen tulossa :). Never knows!

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo