Tällöin nettideittailu kannattaa unohtaa – viisi varoitusmerkkiä

Nettideittailu varoitusmerkkejä

Nettideittailu on todella suosittua sen monissa eri muodoissa ja voisipa jopa sanoa, että se on nykyään se suosituin tapa yrittää löytää itselleen kumppani. Mutta tuskinpa kukaan kuka nettideittailua harrastaa, niin haluaa väkisin jonkun toisen perässä roikkua tai tuhlata aikaansa ihmisiin, jotka eivät selvästi jaa samaa mielenkiintoa. Tämän huomaamiseen on olemassa monia vinkkejä, joista kokosimme tähän artikkeliin viisi yleisintä. Näiden avulla voit helposti huomata, onko suhde etenemässä viestittelystä pidemmälle.

Viesteihin vastaaminen kestää aina vain pidempään

Aluksi viestittely on nopeaa puolin ja toisin, mut yhtäkkiä tähän tulee muutos ja toisen osapuolen vastailu viesteihin alkaa kestää pikkuhiljaa kauemmin ja kauemmin. Vaikkakin ihmisillä on varmasti muutakin tekemistä kuin vastailla viesteihin koko ajan, voi vastaamatta jättäminen johtua myös siitä ettei toinen osapuoli koe vastaamista enään kovin tärkeäksi tai ole niin kiinnostunut viestien vaihdosta. Mikäli tämä mietityttää, niin kannattaa asiasta kysyä suoraan ja ajoissa. Jos kuitenkin sama kaava toistuu taas viikon päästä eikä toisella osapuolella ole tälle hyvää syytä, niin on parempi siirtyä eteenpäin.

Lupaukset, jotka eivät pidä

Lähettelette innokkaasti ja paljon viestejä toisille ja sovitte treffitkin keskenänne, mutta toinen kuitenkin perääntyy viime hetkellä. Mikäli molemmat osapuolet todella haluavat tavata toisensa, niin aikaa kyllä järjestää tälle tapaamiselle. Tässäkin asiassa kannattaa nostaa kissa vain nopeasti pöydälle ja olla avoin asian suhteen. Näin molemmat osapuolet tietävät missä oikein mennään asioiden suhteen. Toinen mukava asia mitä voi netissä nettideittailun lisäksi tehdä on tietenkin nettipelaaminen. Voit silmäillä täältä kaikki nettipelaamisen uudet sivustot, joista varmasti löydät mukavaa vaihtoehtoista ajanvietettä ja viihdykettä nettideittailun rinnalle.

Toinen osapuoli ei suostu siirtyä muihin viestintä menetelmiin

Nettideittailun maailmassa seuraavan askeleen ottaminen on tärkeää, sillä se kertoo paljon siitä, että asiat ovat etenemässä vain satunnaisesta viestittelystä eteenpäin. Yleensä ensimmäinen askel nettideittailu sivuston tai applikaation jälkeen on siirtyä viestittelemään johonkin hieman henkilökohtaisempaan viestintäsovellukseen. Mikäli toinen ei kuitenkaan tähän suostu, voi se olla merkki siitä, että he eivät ole ketä sanovat olevansa tai heillä on mahdollisesti jo toinen kumppani. Tässäkin vaiheessa homma kannattaa lopettaa, jos toinen ei ole valmis siirtymään muihin viestintävälineisiin.

Kaikki kuvat ovat todella huonoja

Ovatko deittikumppanin profiilin kaikki kuvat todella huonoja? Ovatko myös hänen lähettämänsä kuvat huonolaatuisia eikä niistä oikein tunnista kuka on kyseessä? Nykyään hyvän kuvan ottaminen ei pitäisi olla mahdotonta, koska suurimmassa osassa älypuhelimia on todella hyvät kamerat. Huonot kuvat voivat viitata siihen, että kuvat ovat joko todella vanhoja tai kyseessä ei alkuunkaan ole edes sama henkilö.

Paljon puhetta entisistä seurustelukumppaneista

Entisten seurustelukumppanien nimen mainitseminen ja toistaminen jatkuvalla syötöllä saa kenet vaan tuntemaan olonsa todella epämukavaksi. Toisaalta se voi taas viestiä siitä, että ero on ollut sopuisa ja he ovat edelleen hyvissä väleissä. Tämä kannattaa kuitenkin ajoissa ottaa myös esille keskustelussa, jolloin saa paremman kuvan siitä miksi entinen seurustelukumppani nousee jatkuvalla syötöllä esiin keskusteluissa.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo