7 asiaa mitä naiset toivovat miehiltä deittipalveluissa

Olen kuullut monesti miesten kyseenalaistavan miksi nainen on deittipalvelussa, jos ei kuitenkaan lämpene juuri sen kyseisen miehen viestitulvalle. Monesti ennen tuota kommenttia niitä viestejä on tullut mieheltä useampia ja hän ei ole ehkä saanut yhteenkään vastausta kyseiseltä naiselta. Miksiköhän?

Tosielämässäkään ei kaikki kiinnosta kaikkia, se lienee luonnollista. Jokaisella meillä on oma yksilöllinen mies- ja naismaku, jota on hankala lähteä muuttamaan. Joskus huomaamme, että maku on muuttunut vuosien varrella suuntaan tai toiseen. Tai saatamme huomata pariutuvamme sellaisen henkilön kanssa, josta aluksi ajattelimme, ettei hän missään nimessä ole sitä ”omaa tyyppiä”. Hetken asiaa mietittyämme voimme varmasti jokainen todeta, että deittisivustolle profiilia laatiessamme on meillä toiveissa aina jotakin. Hyvin harvoin, jos koskaan, on tavoitteena ”löytää vain joku”. Tätä tulisi kaikkien kunnioittaa.

Opi tietämään mitä naiset arvostavat ja mikä naisia kiinnostaa

Tässä tekstissä käyn läpi 7 asiaa, joita me naiset toivomme miehiltä deittipalveluissa. Toiveita on varmasti paljon enemmänkin, mutta nostan esille seitsemän sellaista asiaa, jotka itse tuttavapiiriini kuuluvien nettideittailijoiden jutuista olen bongannut useasti. Ehkä ajattelemisen arvoista juuri sinulle?

1. Kunnioitus

Kuten kasvotustenkin tapahtuvassa kanssakäymisessä on kunnioitus tärkeää ja tarpeellista. Toisen pitää voida tuntea olonsa arvostetuksi seurassasi ja tämä sama pätee myös deittipalveluun. Jos et kunnioita naista, et voi olettaa hänen kunnioittavan sinua ja sitä kautta myös kiinnostusta on aivan turha odottaa.

2. Rehellisyys

Tätä nyt olisi aivan turha ehkä edes sen kummemmin alkaa avaamaan, mutta avataan kuitenkin. Vanha sananlasku ”rehellisyys maan perii” on harvinaisen totta. Valheilla tuppaa olemaan lyhyet jäljet ja kuka haluaisi perustaa jopa mahdollisen parisuhteen valheiden varaan? Ei tule toimimaan, turha toivo. Edes pienet valkoiset valheet eivät ole toivottavia, et varmasti haluaisi itsekään joutua sellaisten uhriksi.

3. Käytöstavat

Tämä nyt ehkä menee samoihin raameihin ykköskohdan kanssa, mutta ansaitsee ehdottomasti oman maininnan. Kohteliaisuus tuntuu joskus olevan häviävä kansanperinne ja sitten ihmetellään, kun eivät naiset uskalla sanoa suoraan, jos et olekaan hänen tyyppiä. Kuinka moni mies on sinua ennen haukkunut naisen pataluhaksi valehtelijaksi, kun on ilmaissut saman asian aiemmin… Se vaan on pakko oppia hyväksymään, että kaikki eivät ole kaikkien tyyppiä. Jopa torjunnan hetkellä on hyvä muistaa käytöstavat, et voita siinä mitään, jos haistattelet ja haukut toista. Päinvastoin osoitat hänelle, että ”oikea päätös, hyvä kun pääsin eroon”.

Kutsu nainen treffeille ja aloita deittailu

4. Anna tilaa

Kuinka monta kertaa on tehnyt mieli lähettää uutta viestiä vanhan jatkoksi, kun huomaat naisen olevan onlinetilassa deittipalvelussa eikä vastausta kuitenkaan kuulu? Mitä enemmän pommitat, sitä varmempi voit olla, ettet herätä ainakaan positiivista huomiota. Kun olet laatinut ensimmäisen viestisi kiinnostavaksi, vastaa nainen siihen varmasti, jos on vastatakseen.

Et todellakaan voita siinä mitään, että lähetät jatkoksi kymmenen uutta viestiä, joissa ensin tiedustelet tulikohan ensimmäinen viestisi perille ja viimeisessä jo haukut naisen pihtarihuoraksi, joka on sivustolla vaan kiusaamassa miehiä. Ja syy miksei nainen vastannut heti ensimmäiseen viestiisi, saattaa olla vaikka joku niinkin yksinkertainen, että hän näkyi onlinetilassa käytyään nopeasti tietokoneella ja sivusto muuttui aktiiviseksi, vaikkei hän sivustolla mitään silloin tehnytkään. Kannattaa miettiä siis kaksi kertaa.. tai vaikka neljä. Jos et ole varma, mitä kirjoittaa naiselle, niin lue tämä blogikirjoitus.

5. Älä esitä vaikeasti tavoiteltavaa

On paljon mukavampi vaihtaa viestejä, kun kumpikin osapuoli on samanlaisella innolla mukana. Älä siis leiki vaikeasti tavoiteltavaa ja kuvittele, että naiset alkavat juosta perässäsi. Todennäköisesti juoksevat vain ohitsesi, jos alat liian hankalaksi. Osoita siis kiinnostuksesi reippaasti ja vastaa toisen osoittamaan kiinnostukseen.

6. Älä pelaa pelejä

Pelit ovat teini-ikäisille, jotka eivät tiedä mitä haluavat, joten älä ala sellaiseksi. Mieti hiljaa mielessäsi mitä oikeasti olet vailla ja toimi sen mukaan päämäärätietoisesti. Pelimiehet eivät kuitenkaan ole mitenkään haluttua riistaa ja vaikka aluksi tuntuisi seuraa riittävän, saatatkin jäädä lopulta rannalle ruikuttamaan. Pelureiden pisteet eivät koskaan loppupeleissä nouse korkealle ja jäävät yleensä poikkeuksetta jossain kohti kiinni puuhistaan.

7. Kuvat sukukalleuksista

Peniskuvat eivät ole seksikkäitä. Ei, vaikka se olisi otettu kynttilänvalossa ruusun terälehtien ympäröimänä.. En ole koskaan kuullut yhdenkään naisen kehuvan peniskuvia seksikkäiksi, eroottisiksi tai oikein muutenkaan positiivisiksi, joten kannattaa harkita sellaisen lähettämistä. Tuskin kukaan nainen lankeaa jalkojesi juureen lähetettyäsi hänelle kuvan sukukalleuksistasi. Jos et usko, kokeile ihmeessä ja totea itse…

Näitä vinkkejä noudattamalla olet taas asteen lähempänä sitä tosirakkautta. Trust me.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo