Miten aloittaa keskustelu naisen kanssa deittisivustolla?

Vaikka kuinka huolellisesti herrasmies laatii deittisivustolle esittelytekstin, valitsee edustavan kuvan ja lähettää sukkelan viestin lupaavalle daamille, ei vastausta kuulu eikä näy. Edes profiilia ei välttämättä vilkaista ja yksinelo jatkuu… Yhtäkkiä pomppaa yksi uusi viesti, mutta sekin käännöspalvelulla käännettyä rahan kalastelua… Kuulostaako tutulta ja niin kovin turhauttavalta? Kuinka oikein erottua edukseen sieltä satojen ilmoitusten joukosta ja miten aloittaa naisen kanssa keskustelu ja saada siihen mahdollisesti vastauskin? Kannattaa lukea tämä teksti ajatuksella läpi ja poimia parhaat vinkit talteen.

Sydämet rivissä

Kun sopiva deittisivu on valittu, niin Ihan ensin täytyy profiili laittaa kuntoon. Ketään ei kiinnosta vastata ihmiselle, jonka tekstiosiossa lukee ainoastaan ”moi” tai ”en jaksa kertoa, kysy lisää jos kiinnostaa”. Sinun tulee osoittaa profiilillasi sen lukijalle, että olet tosissasi liikenteessä. Jos tosissaan jotain haluaa, niin sen eteen tulee nähdä vaivaa – pätee ihan kaikkeen elämässä. Joten täytä profiilisi tiedot huolellisesti ja ajatuksella, vältä liioittelua ja valheet ovat ehdottomasti iso turn off! Monelle seuraa etsivälle paikkakunta tai edes maakunta on tärkeä tieto, sillä kaikki eivät halua kaukosuhteita nykyajan tekniikan tarjoamista mahdollisuuksista huolimatta. Myös ikä on hyvä kertoa rehellisesti, ethän itsekään haluaisi vastausta aivan liian nuorelta tai vanhalta? Ja muista kertoa realistisesti myös mitä etsit – 175 senttisiä 45 kiloa painavia naisia on melko vähän… Ja yleensä lesbot eivät syty miehistä, vaikka monen miehen mielestä olisi varmasti kiva osallistua kahden naisen kanssa puuhailuun…. Järki käteen siis omiakin kriteerejä valitessa!

Panosta tekstiosuuteen – se vetoaa naisiin

Kun profiilin perustiedot on täydennetty, on aika siirtyä tekstiosuuden laatimiseen. Kaikki meistä ei luonnollisestikaan ole synnynnäisiä sanaseppoja, mutta jokainen osaa kyllä kertoa itsestään muutaman mielenkiintoisen faktan. Jos itse ajattelet olevasi tylsä ja tavallinen, ajattelee toinenkin osapuoli helposti niin ja hyppää ilmoituksesi ohi seuraavaan. Mieti siis itseäsi, persoonaasi, tapaasi olla ja elää, työtäsi tai vaikkapa harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita – aivan varmasti löydät mainitsemisen arvoisia asioita. Itse saatat ajatella vaikkapa metsässä liikkumisen olevan niin arkipäivää, ettei sitä kannata mainita, mutta ehkä jossain onkin nainen, joka kaipaa nimenomaan metsän rauhaan pois melusta ja metelistä kulkemaan oman kullan rinnalla? Se kannattaa aina muistaa, että se mikä itsellesi on peruskauraa, voi jollekin toiselle olla juuri se, miksi päätyy vastaamaan juuri sinulle. Mutta jos et ilmoituksessasi kerro itsestäsi muuta, kuin jotain todella ympäripyöreää, laskee vastauksien mahdollisuus heti kuin lehmän häntä. Mikään ei ole naisena turhauttavampaa, kuin selata monta samanlaista ilmoitusta peräjälkeen, joissa jokaisessa kerrotaan kirjoittajan olevan ihan tavallinen lapsista tykkäävä nallekarhu…. veljeksiäkö olette? Tuo mielenkiintoiset puolesi itsestäsi esiin!

Profiilikuvan merkitys

Viimeistelty profiilikuva

Ja sitten se kuva… ei, älä valitse sitä kuvaa kymmenen vuoden takaa, missä hiuksia oli tuplasti enemmän ja painoa tuplasti vähemmän. Kukaan meistä ei arvosta epärehellisyyttä, kun taas aitous ja rehellisyys ovat perusasioita ihan jo parisuhdettakin ajatellessa. Monesti vaikkapa tilannekuva harrastuksen parissa on mielenkiintoisempi ja aidompi, kuin valkoisen seinän edessä äidin ottama kuva, jossa hikikarpalot karkailee otsalta ja ilmeestä näkee, että ”ota jo se kuva”. Mieti siis kuvaasikin tarkasti – turha varmaankin mainita, että ”kännissä festareilla” tai ”tulin juuri öljyttynä salilta” –tyyliset kuvat eivät ehkä ole valtaosan naisten mieleen…. Mutta kuva oman tai sinulle läheisen lemmikkisi kanssa vetoaa varmasti paremmin! Älä kuitenkaan lainaa naapurin serkun tädin kaniinia kuvaa varten, sitä on tyhmä selitellä sitten kaniineista pitävälle tyttöselle, että ei sinulla nyt omaa kania ole, mutta kun kuvaa varten….

Nyt on profiili tietoineen, teksteineen ja kuvineen valmis ja sormia jo polttelee päästä selailemaan potentiaalisia emäntäehdokkaita! Syötät deittisivustolle hakuehtosi ja klikkaat HAE. Kohta alkaa ruudulle tulemaan toinen toistaan mielenkiintoisempia naisia. Selailet aikasi ja sitten löytyy se, jolle haluat ehdottomasti vastata. Mutta mitä voit hänelle kirjoittaa? Älä sorru lähettämään samaa viestiä jonka lähetit jo kymmenelle edelliselle. Lue naisen profiili ajatuksella ja vastaa hänen profiiliinsa, osoita, että haluat esitellä itsesi juuri hänelle ja olet lukenut hänen esittelynsä. On todella ärsyttävää lukea viestiä, jossa kysellään sellaista asiaa, mikä jo profiilitekstin lukemalla olisi selvinnyt…

Helpompi ehkä listata mitä ei kannata viestiin laittaa – älä kirjoita pelkästään ”moi” tai muuta persoonatonta, älä kehuskele rakastajantaidoillasi tai isolla varustuksella, älä kerro exästäsi tai äidistäsi, älä mainitse ettet juuri välitä esimerkiksi kissoista, jos nainen kertoo profiilissaan olevan kissanainen.. Älä lähetä kiihkon vallassa kirjoittamaasi tekstiä kuinka ejakuloisit hänen naamalleen äläkä lähetä viestin mukana kuvaa joka näyttää ihan kaiken. Vaikka teihin miehiin usein vetoaa seksi ja siitä puhuminen, moni nainen ei halua jokaisen kaksilahkeisen kanssa jakaa fantasioitaan ja tissikuviaan. Et ehkä haluaisi tyttöystäväsi olevan juuri se, joka innostuu jokaisesta hänelle lähetetystä peniskuvasta…? Oli ne sitten sinulta tai joltain muulta.

Kaksi sanaa, jotka jo aiemmin mainitsin, ovat avainasioita myös deitti-ilmoitukseen vastatessa. Aitous ja rehellisyys. Kerro miksi juuri tämän kyseisen naisen ilmoitus herätti mielenkiintosi, esittele itsesi ja tuo mielenkiintoisia puoliasi esiin, älä kuitenkaan kopioi suoraan profiilitekstiäsi, vaan kerro jotain uutta. Osoita viestissä kiinnostuksesi ja kerro juuri sellaisia asioita itsestäsi, joilla ikään kuin vastaat naisen profiilin tekstiin. Jos vaikka nainen kertoo haikailevansa rauhallisen ja turvallisen kumppanin perään, voit kertoa kuinka omin sanoin omia ominaisuuksiasi, jotka mielestäsi vastaavat nimenomaan näitä hakukriteerejä. Olet jalat maassa olevaa tyyppiä ja arvostat pysyvyyttä ja luotettavuutta, mikä olisi mukavampaa kuin kotona yhdessä puuhailu. Älä kuitenkaan lupaile liikoja tai sellaisia asioita, jotka eivät oikeasti ole juuri sinua.

Aitous ja rehellisyys. Niillä pääsee pitkälle.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo