Badoo vai Tinder – taistelu matcheista

Badoo vai Tinder

Badoo-sovellus on ollut olemassa n. kuusi vuotta pidempään kuin Tinder. Mutta kumpi voittaa, Badoo vai Tinder, kun näitä kahta treffisovellusta verrataan keskenään? Tinder on suunnattu satunnaiseen treffailuun, ja tässä mielessä Badoo ja Tinder ovat hyvin samankaltaisia, ne ovat jopa ulkonäöltäänkin hyvin samanlaiset. Badoo on maailman ladatuin treffisovellus, jolla on yli 400 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Tämä on yli 300 miljoonaa enemmän kuin Tinderillä.

Mikä on lopullinen vastaus, Badoo vs Tinder? Kannattaa tsekata molemmat itse ja päättää sitten kummasta pidät enemmän. Jos etsit rentoa satunnaista treffailua, et voi mennä ihan metsään kummankaan kanssa.

Miksi liittyä Tinderiin?

Satunnaisessa seurustelussa ei ole mitään vikaa. Jos olet nuori ja haluat seurustella rennosti, ei hätää. Ei ole olemassa monia alustoja, joilla on niin monta nettideitti vaihtoehtoa kuin Tinderissä. Nykyään on todella yleistä tavata pariskuntia, jotka “tapasivat Tinderissä” ja solmivat pitkäaikaisen suhteen. Yli 50 miljoonan aktiivisen jäsenen ansiosta se on myös yksi suurimmista treffisovelluksista.

Rekisteröitymiseen ei mene kauaa, Tinder pitää prosessin lyhyenä. Sinun tarvitsee vain ladata joitakin kuvia ja kertoa muutamalla lauseella itsestäsi ja olet mukana pelissä. Matchit luodaan sen perusteella, missä olet juuri sillä hetkellä, kun etsit sopivaa henkilöä. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota ei oikeastaan ​​näe missään muissa suurissa sovelluksissa, joten jo tämän vuoksi kannattaa ainakin kokeilla Tinderiä.

Miksi valita Badoo?

Badoo on yksi maailman suosituimmista online-treffisovelluksista, ja se on houkutellut 380 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailman. Se on vähän samanlainen kuin Tinder, sillä myös siinä pyyhkäistään potentiaalisia kumppaneita vasemmalle ja oikealle osoittaen kiinnostuksesi tai sen puutteen.

Jos sinua kiinnostaa satunnaiset treffisivustot, mutta olet täysin kyllästynyt Tinderiin, Badoo on loistava valinta sinulle. Lähestymistapa on hyvin samanlainen, mutta Badoo on lisännyt palveluunsa ominaisuuksia, jotka auttavat Badoo-sovellusta pysymään mielenkiintoisena.

Mikäli kuitenkin etsit jotain hieman vakavampaa suhdetta tai mieluummin etsit sinkkuja todellisen yhteensopivuuden perusteella, kannattaa skipata Badoo ja ottaa suunnaksi vakavammat deittipalvelut, kuten esimerkiksi Eliittikumppani.

Kenelle Badoo sopii ja kenelle ei?

Badoo sopii loistavasti: 

 • Sinkuille, jotka haluavat saada rennon nettitreffikokemuksen
 • Niille, jotka haluavat tavata muita pelkän fyysisen vetovoiman perusteella
 • Heille, jotka haluavat treffisovelluksen, joka tuo nettideittailuun hauskan, pelimäisen näkökulman

Badoo ei ole paras vaihtoehto:

 • Heille jotka etsivät vakavaa suhdetta pitkäaikaiseen sitoutumiseen
 • Vanhemmille sinkuille, jotka etsivät hiukan kypsempää kumppania 

Kenelle Tinder sopii ja kenelle ei?

Tinder sopii loistavasti:

 • Helpon deittailun ystäville
 • Seksisuhteiden etsijöille
 • Nuoremman seuran ystäville

Tinder ei ole paras vaihtoehto:

 • Perinteisen nettideittailun ystäville
 • Syrjäkulmilla asuville, koska silloin ei välttämättä tule paljoa matcheja
 • Vanhemmille sinkuille

Badoo vai Tinder: kumpi voittaa?

Badoo vai Tinder: kumpi voittaa?

Rekisteröitymisprosessi: Tinder vie voiton. Rekisteröityminen Badoohon on kyllä yksinkertaista, eikä palveluun tarvitse antaa kuin nimi, syntymäaika, sijainti ja sähköpostiosoite. Tämän jälkeen voit aloittaa keskustelun lähellä olevien ihmisten kanssa.

Mikäli haluat maksimoida Badoon edut, sinun pitää vahvistaa profiilisi. Vahvistaaksesi tilisi, saat vahvistussähköpostin, joka sisältää linkin Facebook- tai muihin sosiaalisen median tileihisi, tai voit antaa puhelinnumerosi tarkistaaksesi henkilöllisyytesi.

Tinder tekee rekisteröitymisestä helpompaa. Tarvitset vain Facebook-profiilin rekisteröityäksesi. Treffisovellus ottaa sieltä kaikki tietosi (sijainti, sukupuoli, ikä, työ, koulutustausta jne.). Tämän jälkeen voit lähettää viestejä ja tavata uusia ihmisiä.

Laitteen yhteensopivuus: Tasapeli. Sekä Tinder että Badoo ovat yhteensopivia Android- ja iOS-mobiililaitteiden kanssa. Molempiin voi kirjautua sisään myös tietokoneen kautta. Vaikka nykyään useimmat ihmiset käyttävät puhelinta nettideittailuun, mukavaa, että tämäkin vaihtoehto on olemassa.  

Premium-palvelut: Tasapeli. Molemmat online-treffipalvelut tarjoavat kohtuullisen määrän Premium-ominaisuuksia, jotka lisäävät mahdollisuuksia sille, että joku pitää profiilistasi tai lähettää sinulle pyynnön lähteä treffeille.

Profiilit ja matchit: Tasapeli. Jos haluat etsiä ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita kuin sinulla, Tinder tai Badoo kumpikaan eivät ole sinun juttusi. Match syntyy, kun molemmat käyttäjät pitävät toisistaan. Suurimmalla osalla treffisivustoista joutuu tekemään persoonallisuustestin tai täyttämään lomakkeen, joka auttaa treffisivustoa yhdistämään samat kiinnostuksen kohteet omaavat ihmiset. Vaikka lomakkeen täyttäminen saattaa tuntua tarpeettomalta, siitä on hyötyä kun etsitään aitoa yhteyttä mahdolliseen matchiin.

Turvallisuus: Badoo on voittaja, sillä tässä sovelluksessa on paremmat suojausominaisuudet kuin Tinderissä. Badoo-käyttäjät voivat vahvistaa profiilinsa kuvilla, puhelinnumeroilla tai linkittää sosiaalisen median tileihinsä. Käyttäjät voivat jopa mukauttaa tietosuoja-asetuksiaan siten, että vain vahvistetun profiilin omaavat käyttäjät voivat ottaa heihin yhteyttä. Tinderissä on paljon vähemmän turvatoimia. Tinder tarjoaa vahvistettuja merkkejä, mutta ne on usein varattu julkisuuden henkilöille. 

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo