Parhaat vinkit ensitreffeille talvella

Ensitreffeillä talvella

Kylmä sää voi tunkeutua luihin ja ytimiin, mutta sen ei tarvitse vaientaa deittailuasi tai romantiikkaa. Lue tästä artikkelista parhaat talvitreffi-ideamme ja yllätä itsesi sekä deittisi. Lupaamme, että löydät varmasti jonkin tavan viettää ikimuistoiset ensitreffit, vaikka olisikin talvi.

Talvinen ulkoilu sopii ensitreffeille

Mikäpä sen romanttisempi miljöö romanttisille ensitreffeille kuin talvinen maisema. Voitte lähteä vaikka ulkoilemaan ja ottaa mukaan kaakaota termarissa. Uudenlaisia maisemia talvella tarjoavat vaikkapa merenranta, jäätynyt järvi tai metsä. Aktiivisille henkilöille loistava treffi-idea on luistelu. Kannattaa toki tarkistaa, mikä on jään paksuus, jos suunnitelmissa on suunnata luonnonjäälle.

Luistelu on vähän kuin keilailu, sillä se on vaikeampaa kuin miltä se näyttää. Harvat ihmiset pitävät itseään luistelun ammattilaisina, mutta juuri se tekee siitä hauskan treffi-idean. Voit olla yhtä kömpelö kuin treffikumppanisikin, ja voitte auttaa toisenne ylös, kun kaadutte. Suuntasittepa sitten kaukalolle tai jäätyneelle järvelle, teillä on varmasti hauskaa. Saatte ainakin nauraa ja näin rikkoa jään (kuvaannollisesti, ei kirjaimellisesti). Lumiset luontopolutkin ovat hyvä idea liikuntahenkisille henkilöille. 

Mäen laskeminen ja lumiukon rakentaminen on myös hauskaa tekemistä yhdessä. On mukavaa, jos mieskin osaa heittäytyä ja hassutella, naiset pitävät tällaisesta. Mikäli olette sopineet treffit ilta-aikaan, voitte ihastella kaupungin iltavalaistusta. Lopuksi voitte mennä johonkin ihanaan kahvilaan nauttimaan upeat leivokset. Mikäli ette asu kumpikaan kaupungissa, loistava treffi-idea on esimerkiksi juoda nokipannukahvit nuotiopaikalla tähtien alla. 

Ihana idea on tavata jossakin kauniilla näköalapaikalla juuri ennen auringonlaskua. Paikan ei ole pakko olla ns. virallinen näköalapaikka, vaan hieno miljöö voi olla myös vaikkapa järvenranta tai merenranta, josta on kaunis näkymä kauas. Mukaan voi ottaa termarissa lämmintä juomaa ja voileivät tai pullat. Erikoisemmat treffeistä tekee se, jos sovitte treffit auringonnousun aikaan ja juotte näköalapaikalla aamukahvit. Tämä jää varmasti kummankin mieleen hauskana tapahtumana. Mukavan ihmisen kanssa jaettu huikea näkymä on kaiken vaivannäön arvoista.  

Aktiivinen liikkuminen kauniissa luonnossa muodostaa kummallekin päivästä mukavan muiston. Mikäli metsäretkellä tapahtuu joitakin hassuja kommelluksia, ne ovat ehdottomasti vain positiivisia ja kun selviätte niistä yhdessä, välillenne muodostuu side ja voitte nauraa niille. 

Kulttuuria ensitreffeille

Mikäli liian kylmä keli pakottaa sisätiloihin, kaupungilta löytyy aina jotain kivaa tekemistä. Ei tarvitse aina tyytyä vain kahvilassa istuskeluun vaan voit kehitellä jotain omaperäisempää. Voitte vaikka kokeilla jotain molemmille tuntematonta ravintolaa tai käykää museovierailulla. Näyttely herättää varmasti keskustelun aiheita, olipa se kiinnostava tai ei. Museossa käynnin ei tarvitse olla tylsä, sillä varsinkin isommissa kaupungeissa on kivoja vaihtuvia näyttelyitä. Voitte kenties huomata olevanne kiinnostuneita samoista asioista, joista haluatte oppia enemmän. Museovierailun jälkeen voitte ruotia näyttelyä kahvikupillisen tai lasillisen ääressä. 

Voitte sopia treffit myös kasinolle ja pukeutua tyylikkäästi James Bond -hengessä. Voit tehdä vaikutuksen esittelemällä tietosi siitä, miten parhaat pokerikädet muodostuvat. Kuka ties, ehkä voitatte rulettipöydästä mukavan summan ja suuntaatte voittorahoilla vielä illallisellekin.

Ensimmäisille treffeille ei ehkä kaikkein paras paikka ole elokuvateatteri tai teatteri, vaikka ne ihania elämyksiä tarjoavatkin. Jos olette intohimoisia jääkiekkofaneja, voitte sopia treffit jääkiekkokatsomoonkin. Pitää kuitenkin pitää mielessä, että olette treffeillä, joten ihan liikaa ei ole hyvä uppoutua pelin tiimellykseen ja unohtaa deittikumppani kokonaan. 

Hohdokkaat treffit keilaamalla

Hohtokeilaus

Hohtokeilaus on rento ja mukava aktiviteetti ensitreffeille ja ainakin hieman erilainen kuin vain kahvilassa tai ravintolassa istuminen. Keilaaminen ei ole liian tungettelevaa mutta kuitenkin antaa mahdollisuuden pieneen halaukseen onnistuneen kaadon jälkeen. Aktiivisen keilaamisen lomassa on mahdollista oppia toisesta asioita ja kuinka hän suhtautuu mahdolliseen häviöön. Jälkeenpäin voitte juoda vaikka lasilliset onnistuneen pelin kunniaksi. 

Turistina omassa kaupungissa

Etsikää hieman tavallisesta poikkeavia turistikohteita. Kuka tietää, ehkä löydätte upean salaisen kahvilan tai puutarhan, viihtyisän pikkumuseon tai taidegallerian. Ehkä voitte vain kulkea keskustassa pienemmillä poikkikaduilla ja katsoa mitä kaikkea sieltä löytyykään. Kotikaupunkikin voi yllättää, sillä ei välttämättä tule ihan kaikkien katujen tarjontaa käytyä joka päivä läpi. 

Jos ette halua mennä illalliselle ensimmäisillä treffeillä, astetta rennompi tapa on sopia treffit brunssille johonkin tyylikkääseen hotelliin tai kahvilaan. Tämä tuo treffeille ripauksen luksusta ja tarjoaa teille tilaisuuden istua rauhassa yhdessä mukavasti sohvalla lähekkäin herkkuja nauttien ja jutellen kaikesta maan ja taivaan välillä. Brunssilta ei ole kiire pois ja voitte oppia toisistanne mielenkiintoisia asioita. Mitä tehdä treffeillä ei olekaan enää niin kuumottava kysymys vinkkiemme jälkeen! 

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo