Oletko ihastunut videopelien harrastajaan?

Olet siis löytänyt unelmiesi kumppanin ja olet ihan pähkinöinä? On mahtavaa tavata joku ihana ihminen ja pian suunnittelet jo täysillä yhteistä tulevaisuutta. Sitten paljastuukin, että hän pelaa videopelejä. Mitäs nyt sitten? Näet jo sielusi silmin, kuinka menetät hänet pelimaailmalle, sinne hän katoaa pizzaslaissinsa ja colapullonsa kanssa, etkä tapaa häntä päiväkausiin. Ja siinäpä sitten mietit, miten mies osoittaa kiinnostuksen sieltä virtuaalimaailmastaan.

Huoli pois, peli ei ole menetetty. Pelaajaan ihastuminen ja hänen kanssaan seurusteleminen on täysin mahdollista, eikä tuo edellä mainittu skenaario välttämättä edes tapahdukaan. Sinun ei tarvitse tietää kaikkia hänen pelaamiaan pelejä eikä sinun tarvitse liittyä Dota 2:n pelaajien joukkoon, mutta kun opit tuntemaan ihastuksesi paremmin, huomaat kuinka uskomattoman seksikäs olento hän onkaan ja miten paljon hyviä puolia hänellä on. Kunhan vain onnistut saamaan hänet irti pelistä.

Pelaajat arvostavat yksinoloa

Useimmat pelaajat tietävät yksinolon arvokkuuden, eivätkä ole kateellisia. Ainoa, millä heidät saa kateelliseksi on se, jos kaverilla on jo uusin peli, ja heillä itsellään ei. He antavat sinulle mielellään tarvitsemasi tilan, kunhan vain teet saman heille. Jos haluat viettää illan ystäviesi kanssa, ei ongelmaa, koska kumppanisi viettää sen illan pelin äärellä. Ihan win-win-tilanne!

Pelaajilla on hyvä mielikuvitus

Pelaajan kanssa et koskaan kyllästy, sillä heillä on todella upea mielikuvitus. Koska he viettävät suurimman osan ajastaan pelaamalla fantasiapelejä, he tietävät miten löytää mahtavia juttuja ihan arkipäiväisistäkin asioista. Tämä tekee kaikista hetkistänne ainutlaatuisia ja ikimuistoisia.

Lisäksi pelaajat ovat enemmän yhteydessä sisäiseen lapseensa. Harvat aikuiset pääsevät tekemään mitään leikkisää sen jälkeen kun työelämä alkaa. Mutta pelaajat ovat toista maata. Heillä on mahdollisuus leikkisään käytökseen päivittäin, ihan kuin meillä taviksillakin silloin nuorempana. Vahvempi yhteys sisäiseen lapseen auttaa olemaan onnellisempi ja nauttimaan elämästä paremmin.

Pelaajat ovat tosielämän sankareita

Pelaaja ei anna koskaan periksi, ja silloin kun hän höllää, hän käyttää sen ajan palautumiseen, mielenhallintaan ja uudelleen yrittämiseen. Pelaaja etsii aina vaihtoehtoja ja jatkaa yrittämistä, kunnes ongelma on ratkaistu. Sama pätee suhteellenne, sillä pelaaja ei hyväksy luovuttamista. 

Koska pelaajat ovat tottuneet odottamaan – he odottavat uusia pelejä koko ajan – heillä on myös kärsivällisyyttä sinua kohtaan. Jos tarvitset kolme tuntia kävelylle valmistautumiseen, pelaajaihastuksesi odottaa sinua ja ehkä pelaa yhden tason loppuun sillä aikaa. Jos tarvitset enemmän aikaa selvittääksesi, mitä tunnet häntä kohtaan, pelaajasi on kärsivällinen eikä ihan heti luovuta.

Pelaajat ovat keskimääräistä älykkäämpiä

videopelien harrastaja

Videopelien pelaajat ovat älykkäämpiä kuin tavalliset jampat. Tämä johtuu siitä, että videopelit vaativat terävää mieltä ja nopeaa ongelmienratkaisukykyä. Pelin pelaaminen vaatii myös pitkäkestoista keskittymiskykyä sekä tarkkaavaisuutta ja muistia. Kaikki nämä pitävät aivot aktiivisena, aivan kuten pidät lihakset aktiivisena treenaamalla.

Lisäksi pelaajat rakastavat uusien strategioiden miettimistä ja tutustuvat uusimpiin teknologioihin. Tämä pitää aivot aktiivisena ja parantaa älykkyyttä. Pelien pelaaminen kehittää mielikuvitusta ja antaa aivoille luovuuden tunteen.

Voitte pelata myös yhdessä

Kiinnostus ihastuksesi harrastusta kohtaan on hyvä tapa luoda välillenne side. Videopelien hyvä puoli on, että se on sosiaalinen harrastus. On monia pelejä, joita voit pelata yhdessä ihastuksen kanssa, monet parit etsivätkin pelejä, joita voi pelata yhdessä vaikka samalla sohvalla. Tällaisia pelejä on olemassa pilvin pimein, joten ei pitäisi olla vaikeaa löytää sellaista.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pitää peleistä rakastaaksesi pelaajaa. Sinun vain pitää hyväksyä, että hän nauttii niistä. Ja toisen rakastaminen tarkoittaa, että hyväksyt hänet sellaisena kuin hän on. Pelaajat samaistuvat peleihin usein hyvin syvästi ja pelien tarinat jäävät ihmisten mieliin ja niiden kautta saa upeita kokemuksia. Niin kauan kuin rakastat häntä ja hän on sinulle hyvä kumppani, pelaamisen ei pitäisi olla mikään iso juttu välillänne. Saatat jopa huomata, että nautit rennosti pelaamisesta, jos annat sille mahdollisuuden.

Jos sinua eivät videopelit kiinnosta, saatat löytää itsellesi toisenlaista pelaamista ja voit pelata kasinopelejä mielummin. Vaikka et siis oikeastaan ymmärtäisi videopelien houkuttelevuutta, voit silti tukea rakkaasi intohimoista suhtautumista peleihin. Tämä todella lujittaa suhdettanne ja se vahvistuu aina vain enemmän päivä päivältä.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo