Romanttinen lahja miehelle – näillä vinkeillä onnistut

Romanttinen lahja miehelle

Romanttinen lahja miehelle aiheuttaa paineita, sillä se on kaikkein tärkein lahja. Mutta rakastuneena ei pysty aina ajattelemaan järkevästi, joten lahjan keksiminen voi osoittautua ylivoimaseksi. Eräs parhaimmista lahjoista miehelle on antaa jotakin romanttista, joka kertoo hänelle, että todella välität hänestä syvästi. Oma budjetti ei aina veny eksoottisiin lomakohteisiin, mutta romanttinen miniloma kotimaassa on myös ihana tapa paeta arkea. 

Romanttiseksi lahjan tekee se, että sen eteen on nähty vaivaa ja se mahdollisesti liittyy johonkin teille molempien arvostamaan asiaan. Olemme keränneet tähän artikkeliin romanttiset lahjat, joista voit valita lahjan rakastamallesi miehelle. 

Rakkaudesta ruokaan

Mikäli miehesi arvostaa hyvää ruokaa, rakkaudella valmistettu kolmen ruokalajin illallinen kynttilänvalossa toimii varmasti romanttisena eleenä. Sinun ei tarvitse olla Master Chef, jotta ilta jää hänen mieleensä. Riittää että panostat miljööseen ja kattaukseen, niin hän näkee sinut varmasti vaaleanpunaisten lasien läpi, kuten sinäkin hänet. Mikäli et luota omiin kokkaustaitoihisi, voit viedä rakkaasi syömään hänen lempiravintolaansa.

Upean illallisenne kruunaa viinilasi kaiverruksella, jossa on henkilökohtainen monogrammi. Lisäksi vielä pullo hyvää viiniä, niin tässä on täydellinen romanttinen lahja.  

Romanttinen miniloma

Yö lasi-iglussa kahdelle tarjoaa upean ja ikimuistoisen yöpymiskokemuksen pohjoisen taivaan alla. Tämä on kokemus, joka jokaisen pitäisi kokea ainakin kerran. Iglussa yöpyminen tarjoaa upean irtioton, rentouttavaa yhdessäoloaikaa sekä ylellisen yön. Voitte kokea omasta sängystä käsin pohjoisen taivaan valon ja revontulet. Igluissa on kylpyhuone, minibaari, kylpytakit, tossut ja pesuaineet. Lasikatto on lämmitetty, jotta näkymät taivaalle pysyvät kirkkaina ja revontulihälytys takaa että ette nuku onnenne ohi.

Ylellinen persoonallinen suklaa

Suklaakonvehdit omalla kuvalla ovat takuulla yksilöllinen lahja. Ainutlaatuinen lahjaidea rakkaallesi, sillä voit valita konvehtien päälle vaikka kuvan teistä kahdesta yhdessä. Tai itsestäsi seksikkäissä alusvaatteissa. Painatus on saatavilla värillisenä ja se on syötävä. Konvehdit toimitetaan ylellisessä lahjarasiassa. 

Nollasta sataan tyylillä

Lamborghini-ajo tarjoaa rakkaallesi ikimuistoisen elämysajon Lamborghini Gallardon ratissa. Tämä upeus kiihtyy nollasta sataan 3,6 sekunnissa ja Gallardon loistava ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat ajokokemuksen, joka ei poistu mielestä koskaan. Ottamalla vaikka pikalainaa et kuitenkaan voisi hänelle ostaa omaa Lamborghinia, niin tällä tavalla mahdollistat hänelle upean päivän. 

Jokainen mies varmasti haaveilee pääsevänsä edes kerran elämässään nauttimaan Lamborghinin tarjoamasta kyydistä. Lahjaan kuuluu ajo-ohjaaja, joka kertoo tarvittavat tiedot autosta ja sen ajo-ominaisuuksista. Hintaan sisältyy neljä ajokierrosta. Yksin ei tarvitse radalle lähteä, vaan ajo-ohjaaja on koko ajan vieressä ja opastaa auton käytössä. 

Lamborghinin  huippunopeus 325 km/h saa sukat pyörimään jalassa ja kiihtyvyys sekä moottorin murina aiheuttaa sydämen tykytystä vielä jälkeenpäinkin. Rakkaasi on varmasti sulaa vahaa tämän ajelun jälkeen. Lahja sopii hänelle, joka haluaa elämyksiä ja kokemuksia materian sijaan. Tämä on jos mikä on romanttinen lahja miehelle!

Ylellinen kello puusta

Pähkinäpuinen kello ilmentää arvokkuutta ja kuninkaallista luksusta. Pähkinäpuuta ei turhaan käytetä mm. luksusautojen kojelaudoissa. Kellon lumoavan tummanruskea väri yhdistettynä kauniisti aaltoileviin syykuvioihin vie rakkaasi ajatukset kauas arjen ulkopuolelle. Pähkinäpuun samettisen sileä pinta on hiottu viimeistellen upean kokonaisuuden. 

Pähkinäpuinen kello

Tämä kello tarjoaa mieleenpainuvaa tyyliä, sen upea muotoilu asettaa riman korkealle. Lisäksi upeat hopeiset yksityiskohdat ja pieni sekuntinäyttö toimivat katseenvangitsijoina. Pähkinäpuinen kello on tehty kaiken kokoisille ranteille sopivaksi. Kellon ranneketta on mahdollista säätää itselle sopivaksi poistamalla tai lisäämällä puisen rannekkeen paloja. 

Kellon mukana toimitetaan ylimääräiset jatkopalat sekä ruuvimeisselit, joten rannekkeen säätö onnistuu myös kotona. Rakkaasi tuntee olonsa menestyväksi tämä kello ranteessaan, näitä ei tule vastaan joka miehellä. Ja miten tyylikästä treffiseuraa hän onkaan pähkinäpuisen kellon kera. 

Lopuksi

Kannattaa aina miettiä romanttista lahjaa miehelle aina lahjan saajan näkökulmasta. Millainen lahja voisi tehdä juuri tämän ihanan miehen onnelliseksi? Olisiko lahja kallis vai edullinen, aineellinen vai aineeton. Tällä ei kuitenkaan oikeastaan loppujen lopuksi ole niin väliä kunhan lahja on valittu suoraan sydämellä ja se annetaan rakkaudella. Läsnäolo, aito huomio ja rakkaus ovat kuitenkin kaikista tärkeimmät asiat. Seuranhaku on siksi niin suosittua, koska näitä asioita me kaikki pohjimmiltaan haluamme. 

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo