Treffiseuraa

Treffiseuraa netistä – uhka vai mahdollisuus?

Nykyään monet etsivät treffiseuraa netistä, sillä se on niin helppoa ja tehokasta. Deittipalveluita on tarjolla moneen lähtöön, joten varmasti jokaiselle löytyy sopiva deitti. On kuitenkin hyvä valita sellainen deittisivusto, joka on turvallinen ja luotettava, että ei tule mitään ikäviä yllätyksiä. 

Kun toiveissa on löytää kumppani, jolla on samanlaiset arvot, elämänasenne ja kiinnostuksen kohteet, kannattaa valita sellainen deittisivusto, jolla jäsenten persoonallisuuspiirteet käydään tarkasti läpi. Romanttinen parisuhde on todennäköisempää löytyä silloin, kun osapuolilla on samanlaiset persoonallisuudet. Voit myös löytää treffiseuraa läheltä, varsinkin isommissa kaupungeissa on hyvät mahdollisuudet tähän. 

Eliittikumppani

Toisin kuin nimestä voisi päätellä, ei Eliittikumppani-sivustolle ole pääsyvaatimuksena hurjia vuosituloja tai tiettyä koulutusta. Ainoana vaatimuksena on että olet täysi-ikäinen. Jokainen Eliittikumppanin käyttäjä tekee persoonallisuustestin, jonka avulla käyttäjät mätsätään toisilleen sopiviksi. Kun löydät sinulle sopivan vaihtoehdon, hän on sinun Eliittikumppanisi.  

Korkeasti koulutettu voi siis etsiä samanlaisen koulutustason omaavia ehdokkaita. Lapsirakas voi etsiä toisia henkilöitä, jotka haluavat perheenlisäystä. Introvertit voivat etsiä joko toisia introverttejä tai omaa vastakohtaansa eli ekstroverttiä. Yleensä saman koulutustason omaavat henkilöt pysyvät pidempään yhdessä ja ovat onnellisimpia. Palvelussa on mahdollista etsiä kumppaniehdokkaita myös tulotason tai koulutuksen perusteella. 

E-Kontakti

E-Kontakti on helppo paikka etsiä kumppaniehdokkaita. Sivustolla on runsaasti käyttäjiä kautta Suomen, eli treffiseuraa on vaivattomasti tarjolla. E-Kontaktin palvelussa on näppärä haku-toiminto, jonka avulla voi hakea käyttäjiä omien kriteerien mukaisesti. 

E-Kontaktista löytyy treffiseuraa aikuisille erityisesti isommista kaupungeista, kuten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu ja Kuopuo. Palvelua on mahdollista selata veloituksetta, mutta mikäli haluaa viestitellä muiden käyttäjien kanssa, tulee rekisteröityä käyttäjäksi itsekin. Viestien lukeminen ja lähettäminen on maksullista. 

Happy Pancake

Happy Pancake on eräs Suomen suosituimmista deittisivustoista. Palvelu on ilmainen ja se ei ole niin kylmä ja teennäinen kuin vaikkapa Tinder tai muut vastaavat deittisovellukset. Happy Pancaken käyttäjistä suurin osa on 25–45 -vuotiaita ja sivustolla käy vierailijoita useita satoja tuhansia kuukaudessa. Joten valinnanvaraa ainakin löytyy. Palvelu on lisäksi ilmainen ja sitä voi käyttää niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin. 

Victoria Milan

Victoria Milan on suunnattu varatuille henkilöille, jotka etsivät seksiseuraa. Palvelua voivat käyttää myös sinkut, pääsyvaatimuksena ei ole parisuhdestatus. Victoria Milan ei ole suunnattu henkilöille, jotka etsivät vakavaa parisuhdetta, vaan lähinnä vapaamielisemmän seuran ystäville. Palvelu on kiinnittänyt huomiota yksityisyyden suojaan, eli saat itse päättää, kuka voi nähdä kuvasi ja kuka ei. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi siitä, että tuttusi näkevät sinut palvelussa. 

Tyypillisin Victoria Milanin käyttäjä on 30–35 -vuotias, mutta myös tätä vanhemmat ovat edustettuna. Ikäraja sivustolle on 18. Toiset etsivät pidempiaikaista syrjähyppyä ja toiset taas lyhyempää tapailusuhdetta. Mikäli siis sinulla on hakusessa sokerideittailu ilman sitoutumista, Victoria Milan on sinulle sopiva palvelu. 

50plusmatch

50plusmatch on nimensä mukaisesti yli 50-vuotiaille sinkuille tarkoitettu palvelu, jossa etsitään joko parisuhdetta tai pelkästään uusia ystäviä. Palvelussa on enemmän naisia, kuten useimmilla muillakin deittisivustoilla. 50plusmatch on rento ja sosiaalinen sivusto, jossa on aktiivinen käyttäjäkunta. 

Palvelu on perustettu vuonna 2006 ja se on erittäin suosittu. Rekisteröityminen onnistuu sähköpostiosoitteella, lisäksi tulee keksiä itselleen nimimerkki sekä salasana. Sivustolla on suomenkielinen asiakaspalvelu, vaikka sivuston omistaakin hollantilainen yritys. 

Nykypäivän 50 on uusi 30, joten tämän ikäiset ovat hyvin edustettuna erilaisilla deittisivustoilla. Seuraa monipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle. Olipa tähtäimessäsi sitten tosirakkaus tai pikku romanssi, palvelun kokeileminen on turvallista ja vaivatonta. 

Sivustoa on siis mahdollista käyttää hieman eri tavoin, joten seuraa löytyy hyvin kattavasti, eikä 50PlusMatch mitenkään erityisesti ohjaile sitä, minkälaista seuraa kenenkin tulee hakea. Lisäksi palvelun käyttäjät ovat aktiivisia, eivätkä ole sivustolla vain katselemassa sivusta. Yli 50 -vuotiailla on niin paljon elämänkokemusta, että he keksivät varmasti mitä lennokkaimpia treffi ideoita.

Kotisataman deitti

Mikäli arvomaailma on enemmän kristillisesti suuntautunut, Kotisataman deitti on kristittyjen käyttäjien oma deittisivusto. Yhtenä miinuspuolena on se, että palvelua ei voi selailla ilman että siitä maksaa. Mutta jos hakusessa on nimenomaan perinteisten arvojen mukaan elävä henkilö, Kotisataman deitti on oivallinen valinta. 

Kirjoita profiilissasi siitä, mitä etsit kumppanilta

Deittiprofiilin kuvauksia kirjoittaessaan monet ihmiset yrittävät kertoa mahdollisimman paljon tietoa itsestään. Tämä viaton virhe voi vähentää huomattavasti vastaanottamiesi viestien määrää. On huomattu, että suosituimmat nettideitit käyttivät vain 70 prosenttia profiileistaan kertoen itsestään ja loput 30 prosenttia kuvatakseen, mitä he etsivät kumppaniltaan.

Voit vaikkapa sanoa:Olen seikkailunhaluinen ihminen, joka rakastaa viettää aikaa luonnossa ja etsin samanhenkistä henkilöä, jonka kanssa jakaa hauskoja kokemuksia.

Näytä emotionaalinen saatavuutesi

Sosiaalipsykologisissa kokeissa pyrittiin saamaan selville, mikä on tärkeämpää nettideitti-profiileissa: houkuttelevuus vai emotionaalinen saatavuus. Kun valittavana oli seksikäs, mutta emotionaalisesti tavoittamaton henkilö tai joku vähemmän houkutteleva, joka kuitenkin näytti lämminhenkiseltä ja emotionaalisesti reagoivalta, sekä miehet että naiset päätyivät valinnassaan emotionaalisesti helpommin reagoivaan henkilöön.

Kannattaa välttää kuvauksia, kuten:Olen erittäin motivoitunut henkilö, ja olen keskittynyt uraani ja olen valmis tekemään mitä tahansa menestykseni eteen.” Tämä ei kuulosta kovin helposti lähestyttävältä profiililta. Muista, että etsit ihmissuhdetta, et ylennystä. Kirjoita sen sijaan vaikkapa näin:Nautin musiikkifestareilla käymisestä ja etsin jotakuta, joka jakaa rakkauteni musiikkiin ja ihmisten kanssa hengaamiseen.

Varoituksen sana: Älä missään nimessä valehtele profiilissasi. Mikäli etsit satunnaisia, vain vähän sitoutuneita suhteita, ole kuitenkin rehellinen. Muussa tapauksessa houkuttelet ihmisiä, jotka odottavat sinulta enemmän kuin olet valmis antamaan. Profiilia laatiessasi voit keskittyä harrastuksiisi ja luonteenpiirteisiisi, jotka ovat ihmis- ja arvokeskeisiä, osoittaaksesi, että olet emotionaalisesti käytettävissä luomaan mielekkäitä suhteita toisten ihmisten kanssa.

Valitse strateginen käyttäjätunnus

Kuvasi jälkeen käyttäjänimesi on vaikutusvaltaisin työkalu, jolla voit saada ihmiset katsomaan profiiliasi. Tutkimukset osoittavat, että miehillä on taipumus bongata naisten käyttäjänimiä, joissa käytetään sanoja, jotka viittaavat fyysiseen viehättävyyteen, kuten “söpö“, “seksikäs” ja “blondi“. Kun taas naisia houkuttelevat käyttäjätunnukset, jotka saavat profiilin omistajan kuulostamaan elämässä onnistuneilta.

Käyttäjät suosivat myös käyttäjätunnuksia, joiden ensimmäinen kirjain on aakkosten alussa. Tämä johtuu siitä, että monet deittisivustot luettelevat käyttäjät aakkosjärjestyksessä, joten mikäli käyttäjätunnuksesi on loppupuolella, vähemmän ihmisiä selaa tarpeeksi sivuja löytääkseen juuri sinun profiilisi. Tutkimukset viittaavat myös siihen, että yhdistämme alitajuisesti aakkosten alussa olevat nimet menestykseen. Valitse siis käyttäjätunnus, joka vastaa sitä, mitä ensisijainen kumppanisi etsii tai joka alkaa kirjaimella aakkosten alussa.

Luo ykkösluokan deittiprofiili

Saatat pitää myös näistä

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia.