Sugar daddy

Mikä on Sugar Daddy?

Sugar dating, jota myös sokerideittailuksi kutsutaan, on yksi deittailun muoto. Siinä molemmat osapuolet ovat heitä hyödyttävässä roolissa; toinen saa lisätuloa seuralaispalveluistaan ja ostava osapuoli taas saa itselleen sopivaa seuraa, ilman pitkäaikaista sitoutumista. 

Sokerideittailussa on molemmille osapuolille selvää, että suhde ei johda pidempään. Kyseessä on asiakassuhde. Sokerideittailussa sugar daddy eli palvelun ostava osapuoli kustantaa kaikki sokerideittailusta aiheutuvat kulut. Lisäksi sugar daddy saattaa maksaa esimerkiksi sugar baben vuokran tai jopa kauneusleikkauksen.

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.
Löydä SugarDaddy, SugarBabe, SugarMama tai ToyBoy SugarDatersilta! Uskomme, että onnellisen suhteen perusta on muutakin kuin fyysinen vetovoima. Kyse on kunnioituksesta, huolehtimisesta ja toistensa rajojen huomioon ottamisesta. Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi hyväksymme manuaalisesti jokaisen uuden profiilin.
Todayters on uusi sokerideittisivustosi, josta löydät jännittäviä flirtteja tai pitkäaikaisia suhteita tietynlaisella ja kohdennetulla haulla.

 • Ei feikkikäyttäjiä
 • Suojattu profiili
 • Manuaalinen todennus

Sokerideittailun osapuolet sopivat keskenään, mitä palveluun kuuluu. Erilaiset deittisivustot mahdollistavat omien mieltymystensä kertomisen suoraan profiilissa, joka helpottaa sopivan sugar daddyn tai sugar baben löytymistä. Se, liittyykö sokerideittailuun seksiä, on yksilöllistä ja riippuu aivan siitä, millaista palvelua ostava osapuoli haluaa ostaa. Kaikki sugar babet eivät tarjoa seksiä osana palveluitaan.

Sugar datingissa osapuolet sopivat maksusta yleensä etukäteen. Maksu voidaan sopia esimerkiksi maksettavaksi yhdestä illasta, muutamasta päivästä, viikosta tai jopa kuukaudesta kerrallaan.

Lue lisää sokerideittailusta täältä.

Mikä on Sugar Daddy?

Sugar daddy on sokerideittailussa ostava, miespuolinen osapuoli. Hän on yleensä varakas, sillä sugar daddyn tehtävänä on maksaa sugar babelle ja sponsoroida häntä. Sugar daddy siis ostaa seuralaispalvelun sugar babelta. Palvelusta voidaan maksaa rahan ohella myös erilaisilla hyödykkeillä ja lahjoilla. Sugar daddy on usein sugar babea vanhempi, vaikka onkin olemassa parikymppisiäkin sugar daddyja.

Sugar daddy voi periaatteessa olla millainen vain, mutta tyypillistä on, että sokerideittailu on valittu deittailun muodoksi esimerkiksi arjen kiireellisyyden tai muun seikan vuoksi. Sugar daddy voi esimerkiksi kokea, ettei aikaa tai mielenkiintoa ole perinteiselle deittailulle tai pitkälle parisuhteelle. Sugar daddyn on mahdollista ostaa seuralaispalveluja joko naispuoleisilta sugar babyilta tai miespuolisilta toy boylta.

Mitä Sugar Mama tarkoittaa?

Sugar mama on vastaava ilmaisu sugar daddylle. Hän on nainen, joka haluaa deittailla ilman sen suurempaa sitoutumista. Kun nainen valitsee deittailun muodokseen sokerideittailun, hänen on mahdollista saada suhteesta parhaat, ollen samalla suhteen kontrolloiva osapuoli. Sugar mama ei välttämättä ole halukas pitkään parisuhteeseen, vaan mahdollisuutena on maksaa seuralaiselle seurasta silloin, kun hän sitä haluaa.

Sugar mama on nainen, joka ei syystä tai toisesta halua sitoutua pidempiaikaiseen parisuhteeseen. Tähän voi olla syynä mitä tahansa. Hän maksaa miehelle siitä, että hän saa tapailla tätä ja käydä hänen kanssaan esimerkiksi elokuvissa tai syömässä. Seuralaisen kanssa voidaan kokea sellaisia tilanteita, joita ei välttämättä normaalissa arjessa pääse kokemaan. Sokerideittailussa tilanne on molemminpuolin hyödyttävä, sillä sugar mama saa haluamansa seuralaisen ja huomiota ja toy boy saa tuloja. Toki sugar mama voi sponsoroida naistakin.

Mitä Sugar Babe tekee?

Sugar babe on sokerideittailun yleensä nuorempi osapuoli. Hän on yleensä taloudellista tukea tarvitseva nainen. Sugar baben perustoimenkuvaan kuuluu yleensä olla sugar daddyn seuralainen sovittuna ajankohtana. Toimenkuvaan kuuluu kaikkea sitä, mitä sugar daddyn kanssa on sovittu. Tämä voi käsittää seurana olemisen lisäksi esimerkiksi illanviettoa, matkailua, ajan viettämistä yhdessä tai seksiä.

Sugar babe päättää itse, millaista palvelua hän on valmis tarjoamaan. Erilaisissa deitti – tai sokerideittailupalveluissa voi ilmoittaa omista palveluistaan.

Maksuna sugar babe saa rahaa, lahjoja tai matkoja. Sugar babe voi esimerkiksi lähteä sugar daddynsa kanssa lomamatkalle, jonka sugar daddy maksaa kokonaisuudessaan. Hän voi saada matkaseuralaisena olostaan esimerkiksi vaatteita, kuten alusvaatteita tai korkokenkiä. Sugar daddy voi pyytää sugar babea pukeutumaan tietyllä tavalla tai hänen ostamiinsa asusteisiin. Vaatteet ovatkin usein isossa roolissa sokerideittailussa.

Sugar dating eli sokerideittailu Suomessa

Suomessa harrastetaan sokerideittailua aivan kuten muuallakin maailmassa. Moni on valmis maksamaan seuralaisesta, joka viettää maksua vastaan aikaa käyden esimerkiksi tapahtumissa, museossa, kahvilla, treffeillä tai yön yli -treffeillä. Monella sugar babella on ollut oma sugar daddy jo vuosien ajan eikä ole tavatonta, että niitä olisi useampiakin.

Sugar dating mahdollistaa sugar babelle hyvän lisätulon tai jopa pääasiallisen tulon lähteen. Vastineeksi tuloista hän antaa asiakkaalleen omaa aikaansa. Deittailuun voi liittyä myös seksiä osapuolten näin halutessaan.

Suomessa on yleistä etsiä oma sugar daddy, sugar mama tai sugar babe netistä.

Mistä voi löytää oman Sugar Daddyn tai Sugar Baben?

Oma sugar babe tai sugar daddy löydetään tyypillisesti netin kautta. On olemassa useita sivustoja, joihin voi käydä luomassa oman profiilin. Nettipalvelut antavatkin hyvän mahdollisuuden löytää juuri omantyylinen asiakas ja palvelut mahdollistavatkin suuremman valinnanvaran molemmille osapuolille. On harvinaisempaa löytää oma sugar daddy Internetin ulkopuolelta, mutta toki tämäkin on mahdollista.

Sokerideittailuun voi löytää oman sugar babyn tai sugar daddyn esimerkiksi richmeetbeautiful.com-, sugardaters.fi- tai todayters.com -palveluiden kautta. Palveluiden kautta ihmisiä voi etsiä omalta alueelta ja sivustojen kautta voidaan löytää juuri sellaisia ihmisiä, ovat valmiita sokerideittailuun.

Mobiililaitteiden käyttäjille on olemassa sovelluksia, joiden kautta omaa sugar daddya tai sugar babea voi etsiä. Nämä ovat erityisen käteviä, sillä sovellusten avulla palveluihin pääsee todella nopeasti. Oman profiilin kautta pääsee kätevästi kertomaan alusta alkaen, millaista palvelua tarjotaan ja millaista ollaan etsimässä.

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.

Saatat pitää myös näistä

Löydä sugarbaby tai sugardaddy itsellesi jo tänään!

 • 79% käyttäjistä löytää kumppanin.
 • Palvelussamme solmitut suhteet kestävät 4,5 kuukautta (2 kertaa kauemmin kuin kilpailijoiden kautta)
 • Tuhannet Sugar Babyt etsivät omaa Sugar Daddya ja voit löytää omasi helposti.