Vältä nämä 5 asiaa, kun avaat keskustelun naisen kanssa treffipalstalla

Kun löydät treffisivulta mielenkiintoisen ilmoituksen ja haluaisit siihen vastata, toimitko joka kerta saman kaavan mukaan? Ehkä lähetät samalla tyylillä kirjoitetun viestin tai jopa täysin identtisen viestin, jonka näppärästi käyt kopioimassa lähetetyistä viesteistä. Vai laitatko lyhyesti ja ytimekkäästi ”moikka mitä kuuluu” ja heität naiselle pallon jatkaa juttelua? Tai onko viestisi täynnä romantiikkaa, ehkä pieni tarina tulevista ensitreffeistänne? Ja lähes joka kerta huomaat ihmetteleväsi, kun viestisi ei saakaan vastakaikua ja olet valmis polkemaan treffisivuston naisedustuksen maanrakoon, mokomat kanat kun ei viitsi edes vastata ja muka hakevat seuraa tosissaan!

Ja tämä sama oravanpyörä vain jatkuu eikä sitä omaa rakasta ehkä löydy, ainakaan niin nopealla aikataululla kuin alun perin olit ajatellut. Lopulta päädyt poistamaan ilmoituksesi ja manaamaan sivuston naiset uudelleen. Kunnes lisäät ilmoituksesi takaisin ja huomaat, että juuri se yksi kiinnostava nainen on yhä sivustolla seuraa etsimässä…

…ennen kuin lähetät hänelle haukkumaviestin, että ”siitäs sait kun en kelvannut!” kannattaa miettiä asiaa toiselta kantilta. Jos viimeksi viestisi ei herättänyt leidissä vastakaikua, mitä ehkä kannattaisi välttää tällä kertaa ja kuinka voisit nyt edesauttaa huomionherättämistä. Mitä lähetit hänelle viimeksi? Älä ainakaan lähetä täysin samanlaista viestiä.

Aikanaan useita deittisivustoja kokeilleena naisena olen saanut lukuisia viestejä, joista valitettavan moni oli sellaisia, ettei niihin tehnyt edes mieli vastata. Mitä ne sellaiset viestit sitten sisälsi? Annan teille armaat miehet nyt 5 asiaa, joita kannattaa välttää aloittaessasi treffipalstalla keskustelun potentiaalisen daamin kanssa.

Intiimi hetki, kun pari on sängyssä

Jätä seksilässytykset myöhemmäksi, sellaisten aika on vasta sitten, kun oikeasti olette tutustuneet ja jos tilanne sen sallii. Ehkä poikkeuksen voi tehdä, jos nainen ilmoittaa suoraan ilmoituksessaan etsivänsä vain seksiseuraa, mutta muussa tapauksessa pidä himokkaat näppisi kurissa. Älä lähetä kiimahuuruista viestiä, jossa kuvailet yksityiskohtaisesti kuinka imeskelet hänen nöpöttäviä nännejään ja kuinka haluaisit panna häntä takaapäin – romanttisesti auringonlaskussa tietenkin. Ei, ei, ei. Toki joku nainen saattaa sellaisesta innostua, mutta jos etsinnässä on seuraa tositarkoituksella, jäät todennäköisesti ilman vastausta.

Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen. Sinulla ei tarvitse olla peruskoulun todistuksessa kymppiä äidinkielestä, mutta perussäännöt osaa (edes pienellä kertauksella ja vaivannäöllä) meistä jokainen. Edes ne yhdyssanat, isot alkukirjaimet ja välimerkit. Älä siis kirjoita yhteen putkeen pitkää viestiä ilman minkäänlaisia välimerkkejä tai alkukirjaimia saati kappalejakoja ja mukaan vielä läjä kirjoitusvirheitä ja loppuun vielä oma nimesikin kirjoitettuna pienellä – eikö tämäkin välimerkitön ja liian pitkä lauseviritelmä kuulostanut luettuna hieman hassulta… 

Liioittelu ja valehtelu ovat sellaisia asioita, joista hyvin todennäköisesti tulet jäämään ennemmin tai myöhemmin kiinni. Olet ehkä joskus huomannut kuinka exäsi muisti ihan kaiken – sama pätee varmaan lähes jokaiseen naiseen. Oleelliset asiat jäävät kyllä muistin syövereihin ja kun huomaamme että asianlaita muuttuu, joudut vastaamaan seurauksista. Ole siis alusta asti avoin ja rehellinen, silloin sinun ei tarvitse koittaa myöhemmin muistella mitenhän jonkun asian aiemmin kerroitkaan… Kokemuksen syvällä rintaäänellä, monella miehellä ei ole hyvä muisti 😉 

Romanttinen käsinkirjoitettu rakkasukirje

Vain muutaman sanan viesti. Laittamalla vain pari hassua sanaa ensimmäiseen viestiin, annat herkästi itsestäsi sen kuvan, ettei viestin saaja ole kunnolla mietityn ja kirjoitetun viestin arvoinen. Kannattaa ehdottomasti panostaa ensimmäiseen viestiin ja sen sisältöön, olet varmaan kuullut sanonnan, että ensivaikutelma on tärkein? Romaania ei tarvitse (eikä pidä) kirjoittaa, mutta tuot kiinnostuksesi paremmin ilmi paria lausetta pidemmällä viestillä.

Saman viestin kopioiminen, jonka olet jo lähettänyt. Entä jos et muistakaan kenelle kaikille viestin olet jo laittanut ja sama viesti menee toistamiseen samalle henkilölle? Tai jos vaikkapa olet laittanut saman viestin kahdelle naiselle, jotka ovatkin kaveruksia ja kertoilevat toisilleen saamistaan yhteydenotoista ja huomaavat sinun laittaneen tismalleen saman viestin kummallekin… Ei varmasti tule sellainen olo, että tosissasi kiinnostuneena olisit kirjoittanut. Copy-paste ei ole kovin imartelevaa. 

Toki muitakin ohjeita olisi vaikka millä mitalla, mutta näistä viidestä on hyvä aloittaa. Ehkäpä seuraavalla kerralla se mielenkiintoinen neitokainen vastaakin sinulle, kun olet ensin ajatuksen kanssa kirjoittanut hänelle ja kertonut hieman itsestäsi ja ajatuksistasi. Mielenkiintoisuutesi huomataan, kunhan tuot sen vain esille. Lue vielä vinkiksi 7 asiaa, mitä naiset toivovat miehiltä deittipalveluissa.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo