Yhden yön juttuja ja niiden kirjoittamattomat säännöt

Yhden yön juttuja

Villi intohimoinen yö ilman ehtoja voi olla loistava tapa piristää sinkkuelämää ilman komplikaatioita… kunhan noudatat muutamia perussääntöjä. Usko tai älä, on olemassa oikea ja väärä tapa toteuttaa yhden yön juttua. Kaikki eivät etsi suhdetta, eikä siitä pidä tuntea pahaa mieltä. Jos etsit hauskaa iltaa, älä anna kenenkään saada sinua tuntemaan siitä syyllisyyttä. Miehiä soimataan jatkuvasti siitä, että he haluavat vain yhden yön juttuja, vaikka todellisuudessa on paljon naisia, jotka ovat aivan yhtä halukkaita siihen.

Mutta yhden yön suhteen on tiettyjä kirjoittamattomia sääntöjä, jotka sinun tulee tietää ja noudattaa, jotta voit sekä nauttia yöstä yhdessä että kävellä pois hyvällä mielellä ja seksuaalisesti tyytyväisenä.

Ole rehellinen itsellesi

Yksi ilta ilman ehtoja sisältävää seksiä on hauskaa, jos hauskanpito on kaikki mitä etsit. Jos haluat päästä yli särkyneestä sydämestä tai maksaa yksinäisyyden tunteesta, voi olla viisaampaa pysytellä perinteisessä treffailussa. Tällöin parempi vaihtoehto voi olla pikadeitti. Mieti, kuinka suhtautuisit siihen, jos hän vain lähtisi aamunkoitteessa hyvästelemättä. Oletko varma, että olet valmis siihen?

Ole rehellinen hänelle

Usko tai älä, kaikki miehet eivät etsi vain seksiä, toiset heistä haluaisivat seksiä ja suhteen. Älä siis oleta, että koska tapasitte ravintolassa aamuyöllä, hän haluaa pelkästään yhden yön suhteen. Jos tiedät, että et halua vaihtaa numeroita seuraavana päivänä, kerro se hänelle. Muuten joudut selittämään tämän aamulla krapulassa. Löysitpä deittisi treffisovelluksesta tai yhteisen ystävän kautta, sinun pitää lyödä korttisi pöytään. Jos etsit yhden yön juttua ilman ehtoja, kerro se hänelle heti, äläkä silloin kun olet jo esileikin puolivälissä. Yhden yön juttuja tai ei – ole reilu.

Irrottele

Nyt voit kokeilla uusia asentoja ja tekniikoita, joita olet halunnut kokeilla ilman painetta yrittää tehdä vaikutuksen johonkin, josta todella pidät. Yhden yön juttu voi auttaa sinua rentoutumaan ja vapauttamaan makuuhuonetaitoja, joita et edes tiennyt omaavasi. Koska hän ei vieraana ihmisenä pelkää loukata tunteitasi, hän on rehellinen, pitääkö hän tekemästäsi vai ei. Hän auttaa sinua parantamaan seksimuuvejasi, vaikkakin omaksi hyödykseen, lisäten samalla itseluottamustasi.

Ole turvassa

On riskialtista lähteä yksin tapaamasi miehen kanssa illan päätteeksi. Mitä enemmän sinä ja ystäväsi tiedätte hänestä, sitä parempi. Jos tunnet olosi mukavaksi, muista kertoa ystävillesi tarkalleen, minne olet menossa, ja varmista, että sinulla on puhelin käden ulottuvilla. Muista varmistaa, että sinulla on kondomeja ennen kuin päädytte makuuhuoneeseen. Et taatusti halua, että yksi huolimaton virhe pilaa mielenrauhasi ja mahdollisesti myös elämäsi myöhemmin. Parempi olla turvassa kuin katua.

Älä ylitä vierailuaikaasi

Vaikka teillä olisi kuinka hauskaa ja haluaisit viettää vielä päivänkin hänen kanssaan, on aina parempi lähteä ennemmin kuin myöhemmin. Jos hän tuntee samoin, hän pitää sinusta vielä enemmän, kun jätät hänet kaipaamaan enemmän. Mikäli hän ei halua viedä asioita pidemmälle, se säästää sinut nöyryytykseltä, että sinut heitetään ulos. Tarrautuminen häneen yhden yön jutun jälkeen on vähän kuin soittaisi humalassa exälleeen keskellä yötä. 

Sinun tulee olla valmis häipymään, ellei sinua nimenomaisesti ole kutsuttu jäämään yöksi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi juosta ulos ovesta heti kun seksi on ohi, mutta sinun tulee pysyä tietoisena kehonkielestä ja sanallisista vihjeistä, että on aika lähteä. Voit jäädä yöksi ja herätä yhdessä hänen kanssaan, mutta molempien on haluttava sitä. Ulos hiipiminen ei ole vaihtoehto. Jos olet tarpeeksi rohkea mennäksesi jonkun kotiin keskellä yötä, ole myös tarpeeksi rohkea ilmoittaaksesi, että olet lähdössä. 

Älä jätä “vahingossa” mitään paikalle

Ennen kuin teet Elvikset ja poistut rakennuksesta, varmista, että sinulla on kaikki tavarasi mukana. Mikään ei ole nöyryyttävämpää kuin palata myöhemmin hakemaan jotain. Ei vähiten siksi, että hän luultavasti luulee, että teit sen tarkoituksella. Siinä mielessä, ÄLÄ tee sitä tarkoituksella. Jos hän pitää sinusta, hän soittaa. Samoin, jos hän on ollut sinun luonasi, varmista, ettei hän myöskään “vahingossa” jätä mitään – tai mikä pahempaa, piilota tavaroitaan johonkin.

Ghostata vaiko ei?

Työstressi

Ghostaaminen on seestä. Jos viihdyit yhden yön juttusi kanssa, mutta et tunne tarvetta tavata häntä uudelleen, lähetä hänelle seuraavana päivänä kohtelias tekstiviesti, jossa kerrot sen.

“Oli mukava tavata sinut eilen. Minulla oli hauskaa, mutta haluan jättää tämän tähän ja toivottaa sinulle kaikkea hyvää! Pidä huolta itsestäsi” Yhden yön juttu tarkoittaa, että ette näe toisianne enää, mutta on silti supertyylikästä lähettää viesti, jossa kiität hänen ajastaan. Ehkä yhden yön juttu osoittautuukin pidempiaikaiseksi. Jos haluat nähdä hänet uudelleen, kysy suoraan. Mikäli et, treffisivustot ovat pullollaan vaihtoehtoja

Peseydy ennen kuin lähdet kotoa

Trimmaa itseäsi valmistautuessasi onnen iltaan. Vaikka et olisi varma, miten asiat menevät, valmistautumisesta ei ole koskaan haittaa. Trimmaa alapääsi sopivan pituiseksi. Ei tietenkään tarvitse vahata tai ajella kaikkea pois viimeistä karvaa myöden – ethän halua näyttää liian valmistautuneelta. Jos mahdollista, pese itsesi miellyttävän tuoksuisella saippualla. 

Kunnioita hänen toivettaan

Vaikka makuuhuoneen valaistus on kohdillaan ja esileikki on loistavaa, jos jompikumpi tuntee olonsa epämukavaksi eikä halua jatkaa seksiä, sinun on kunnioitettava hänen päätöstään. Se, että hän on tullut kotiisi, ei tarkoita, etteikö hän voisi kieltäytyä milloin tahansa. Seksin on oltava molemminpuolista. Löydät kyllä halukasta seksiseuraa muualtakin.

Aamuseksi ei kuulu yhden yön juttuihin

Ventovieraan vierestä herääminen voi olla kiusallista. Alkoholi on tiessään, samoin orgasmi, eikä kirkas aamuvalo saa asioita näyttämään ruusuisemmalta. Pelasta itsesi nousemalla aikaisin, livahtamalla vessaan ja huuhtelemalla suusi.

Vaikka onkin totta, että aamuseksi on parasta seksiä, kaikki eivät ole siihen valmiita. Tämä voi olla epämukavaa yhden yön jutussa, joka mieluiten päättyy yöhön. Deittisi ei tarvitse olla siitä yhtä innoissaan kuin edellisenä iltana, nyt kun olette selvin päin. 

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo