Hyvä Tinder profiili – näin erotut eduksesi

hyvä tinder profiili

Mikäli on tosimielellä liikkeellä ja toiveissa on löytää kumppani deittisovelluksen kautta, pitää nähdä vähän vaivaa oman profiilin luomiseen. Hyvä Tinder profiili herättää mielenkiinnon ja johtaa keskustelun aloittamiseen. Tinder profiilitekstin tarkoitus on tarjota mielikuva, että olet loistava tyyppi, jolla on upea persoonallisuus. Yhden rivin mittainen profiiliteksti ei kerro mitään sinusta, sillä hukut vain massaan. Hyvä Tinder teksti on myyvä ja se on tähdätty juuri sellaisille henkilöille, kenet haluat tavata oikeassa elämässä.

Tee pikaisesti hyvä ensivaikutelma

Monet deittailusovelluksessa mukana olevat valittavat kuinka epäreilu koko prosessi on, ikään kuin tulisi yllätyksenä, että treffit suosivat mielenkiintoisia ja hyvännäköisiä ihmisiä. Maailma nyt vain on sellainen. Deittisovellus edellyttää, että joku tykkää yhdestä valokuvasta niin paljon, että haluaa nähdä lisää kuvia sinusta, ja näiden perusteella lukea myös biosi. Sinulla ei ole paljoa aikaa eikä tilaa tehdä ensivaikutelma.

Mitä hyvässä Tinder biossa on hyvä lukea?

Kirjoita itsestäsi jotain. Usein näkee, että bion osalta on inspiraatio täysin loppunut. Hyvätkään kuvat eivät pelasta tilannetta, mikäli biossa ei sanota sanaakaan. Tyhjä bio voi johtaa saman tien vasemmalle swaippaamiseen. Monikaan ei jaksa lukea pitkiä jaaritteluja, joten on hyvä kertoa lyhyesti muutamalla sanalla itsestä ja mitä sovelluksesta etsii. Jokaisella meistä on huumorintajua, joten ei sitä tarvitse erikseen mainita.

Hyvä Tinder profiili kertoo, mikä elämässä on tärkeää ja onko etsimässä vakavaa parisuhdetta vai jotain muuta. Lapsista voi mainita, mikäli niitä on ja haluaako edes lapsia. Tupakointi on monelle vedenjakaja, joten siitä voi olla hyvä mainita. Biossa oleva mielenkiintoinen teksti auttaa myös aloittamaan keskustelun. Jos biossa ei lue mitään, on vaikea keksiä mitään, millä keskustelun aloittaisi. Esimerkiksi harrastukset tai mielenkiinnon kohteet toimivat porttina keskusteluun siirtymiselle. Katso täältä lisää Tinder bio ideoita.

Oikeinkirjoitus on tärkeää

Oikeinkirjoitukseen on hyvä panostaa, eikä tarvitse olla korkeasti koulutettu, jotta onnistuu kirjoittamaan muutaman lauseen hyvällä suomen kielellä. Yhdyssanojen tulee olla yhdyssanoja. Mikäli kielioppi ei ole vahvin laji, kannattaa panostaa sen verran että tarkistuttaa tekstin jollain toisella tai antaa Googlen kertoa ovatko yhdyssanat oikein. Kielen ei tarvitse olla täydellistä, mutta ainakin perusteiden tulisi olla hallussa. Kasvokkain puhuttaessa tällaisella ei ole niin suurta merkitystä, mutta kirjallisessa esittelyssä tämä merkitsee paljon. Parhaat Tinder biot onkin kirjoitettu ajatuksella ja niissä kielioppi on tarpeeksi selkeää.

Hyvän profiilitekstin ominaisuudet

Tinder saatavilla App Storesta

Hyvä profiiliteksti herättää huomion ja saa lukemaan sen kokonaan ja näin erotut joukosta. Parhaat profiilitekstit ovat vähän kuin kiehtovat mainokset, joita tulee katsottua ihan huomaamattaan loppuun asti ja jopa ostamaan kyseisen tuotteen mainoksen perusteella. Samoin toimii Tinder profiili eli kiehtovalla biolla kiinnität huomion ja parannat mahdollisuuksiasi päästä treffeille.

Tinderin tarkoitus on saada koukutettua ihmiset viettämään sovelluksessa aikaa eli swaippailu on se kaikkein koukuttavin ominaisuus. Panostamalla profiilitekstiin erotut eduksesi ja kiinnität huomion eri tavalla kuin kopioimalla muilta tekstin tai vain kertomalla omista saavutuksistasi. Ihania mietelauseita voit mielummin lausua vaikka treffeillänne.

Karsinnan avulla määrittelet, minkälaisista seuraa etsit. Kun esiinnyt valikoivana, näytät ihmiseltä, jolla on standardeja elämässään. Mikäli sinulla ei ole minkäänlaisia standardeja, päädyt treffeille kenen tahansa kanssa. Mikäli tavoitteenasi on treffailla parhaimpia henkilöitä, sinun pitää ensin karsia ei-sopivat pois tieltä. Karsinnasta on hyötyä siinäkin mielessä, ettet tuhlaa aikaasi henkilöihin, joiden kanssa sinulla ei ole mitään puhuttavaa. Näin voit vetää puoleesi hänet, jonka kanssa sinulla on paljon yhteistä ja pian voitkin miettiä parhaat treffi ideat.

Profiilitekstiin voi myös ujuttaa syötin eli syyn aloittaa keskustelu. Mikäli profiilissasi ei ole mitään syytä lähettää sinulle viestiä, monet jatkavat swaippailua ja siirtyvät seuraavaan. Tuo rohkeasti esiin oma persoonallisuutesi, jolloin luot syvempää yhteyttä toisiin. Profiilitekstin tarkoitus ei ole saada kaikkia pitämään sinusta vaan nimenomaan karsia jyvät akanoista ja päästä tapaamaan oikeanlaisia deittejä.

Paljasta itsestäsi enemmän persoonallisella tyylillä. Kerro jotain hauskaa itsestäsi menemättä kuitenkaan liian syvälle. Näin jäät mieleen hieman salaperäisenä henkilönä, josta halutaan saada lisää selville.

Mitä Tinder profiiliin ei kannata kirjoittaa?

Tinder biossa vältettäviä asioita ovat:

  • Bion puute eli tyhjä kuvaus. Tyhjät profiilit swaipataan vasemmalle alta aikayksikön. Mikäli biosi on tyhjä, vaikutat välinpitämättömältä ja kerrot, ettet etsi mitään vakavaa. Lisäksi algoritmi voi tulkita sinut botiksi. Kirjoita siis edes jotain bioosi. Laadukkaiden matchien saamiseksi panosta bion kirjoittamiseen. 
  • Negatiivisuus. Kukaan ei syty negatiivisesta kumppanista, vaan parasta on luoda positiivinen kuva itsestään. Asioita ei tarvitse esittää aggressiivisesti tai hyökkäävästi. 
  • Tinder profiili ei ole paikka purkaa omaa pahaa oloaan. Voit kertoa edellisten suhteiden ongelmista vasta myöhemmin kun olette jo tapailleet hetken. 
  • Vältä kaikenlaisten kliseiden käyttämistä, pyri olemaan omaperäinen tuomalla persoonallisuuttasi esiin. Kaikki eivät ole luovia mutta voit edes muokata netistä löytämiäsi lauseita hieman omannäköisemmäksi. 
  • Älä ole seksistinen. Vaikka etsisitkin vain seksiseuraa, voit ilmaista asian hienotunteisesti ilman että toiselle tulee olo että haluat vain yhtä asiaa. 

Lue lisää Tinderista täältä.

Suosituimmat artikkelit

Sisällysluettelo