Mistä voi löytää salaista seuraa?

salaista seuraa

Oletko parisuhteessa, mutta liitosta on kipinä hiipunut? Haluaisitko löytää netistä itsellesi salaista seuraa, mutta sinulla on pelkoja deittisivustojen suhteen? Perinteisillä deittisivustoilla etsitäänkin enemmän vakavasti otettavia suhteita, kuin salaista seuraa tai seksisuhteita.

Mikäli haluat tavata salaista seuraa, paljastamme sinulle parhaat paikat sen löytämiseen. Näiltä sivustoilta voit etsiä salaseuraa anonyymisti ja ennen kuin huomaatkaan, olet jo sopimassa itsellesi salatreffit. 

Miksi salaista seuraa etsitään?

Kielletyt hedelmät ovat niitä kaikkein makeimpia. Etkö usko? Kysy vaikka Eevalta, hän vaihtoi hedelmänsä kokonaiseen Eedenin puutarhaan! Salaiset suhteet ovat melkein kuin kiellettyjä hedelmiä. Tiedät, että se mitä teet, ei ole oikein, mutta samaan aikaan tunnet jännityksen luissa ja ytimissäsi, kun piilottelet asioita ja salasuhdetta ystäviltäsi ja perheeltäsi. Mutta teet sen joka tapauksessa, koska se tarjoaa taivaallisen pakopaikan todellisuudesta ja pienestä fantasiamaastasi.

Kun seksisuhde pidetään salassa, jännitys on lähes käsinkosketeltava. Se adrenaliinin määrä, huhhuh! Muistat mitä olet eilen touhunnut, mutta silti toimit kotona niin kuin kaikki olisi hyvin. Kuitenkin ajattelet vain millä verukkeella pääsisit pois kotoa harrastamaan salaa uudelleen höyryävän kuumaa seksiä salaisen treffikumppanisi kanssa. Kuvaile parempi esileikki, jään odottamaan!

Victoria Milan

Victoria Milan on tarkoitettu varatuille henkilöille, ja sitä kutsutaankin pettämissivustoksi. Monet sinkutkin etsivät sivustolla salaista seuraa varatuista henkilöistä, koska heillä ei ole halukkuutta mihinkään vakavampaan. Enimmäkseen sivustolta siis etsitään erilaisia seksisuhteita oman parisuhteen lisäksi.

Victoria Milanin sivustolla olet 100 % anonyymi. Sinulta ei vaadita henkilötietoja, kuten oikeaa nimeäsi ja osoitettasi. Victoria Milan on pettämissivusto, joten yksityisyyteen ja turvallisuuteen on palvelussa panostettu. Yksityisyyteen liittyviä ominaisuuksia on sivustolla runsaasti, ja nämä mahdollistavat käyttäjän niin halutessa täydellisen anonymiteetin. Palvelussa on enimmäkseen 30–35-vuotiaita käyttäjiä, jotka haluavat salaista seuraa. Victoria Milan onkin ehdottomasti paras sivusto salaisen seksiseuran löytämiseen. 

Tinder

Tinderin käytetyin ominaisuus on varmasti sen käyttö käyttäjien selailuun. Kun selailet käyttäjiä, saat ruudullesi aina yhden käyttäjän vuorollaan. Sinä voit päättää jokaisen tilin kohdalla, kiinnostaako kyseinen henkilö sinua vai ei.

Tinder on ehkäpä maailman suosituin seuranhaku sovellus, jossa on helppoa tutustua toisiin ihmisiin lähinnä pinnallisesti, eikä niinkään seksiseuran takia. Palvelun periaate on siinä, että sovellus hakee oman kotikaupungin käyttäjiä, jotka voit halutessasi joko swaipata oikealle, jolloin hyväksyt ehdotetun deitin tai swaippaat vasemmalle, jolloin hylkäät deitin. Mikäli kumpikin hyväksyy toisensa, olette match ja voitte alkaa juttelemaan chatissa.

Tinderin miinuspuolena on se, ettei siellä ole mahdollista löytää salaista seuraa. Koska palvelussa esitellään käyttäjille lähialueen henkilöitä, on riskinä, että profiilikuvasi ilmestyy jonkun tutun silmien eteen. Tällöin jäät melko varmasti kiinni kotona että etsitkin seksiseuraa Tinderissä. Yhden illan juttujen hakemiseen Tinder on hyvä sovellus, mutta varatun ei kannata sieltä hakea salaseuraa, sillä kiinnijäämisen riski on aina olemassa. 

Deitti.net

Voit esiintyä pelkällä nimimerkillä Deitti.net -sivustolla, mikäli etsit satunnaista seksiseuraa. Voit kertoa tämän avoimesti omassa profiilissasi vaikkapa kertoen etsiväsi ’seikkailunhaluista seuraa’. Palvelussa on käyttäjiä laidasta laitaan, joten tarjonta on hyvä. 

Kannattaa kuitenkin huomioida, että sivustolla profiilit ovat julkisia, joten on vaara, että oma profiilisi aukeaakin jonkun tutun eteen. Profiilit näkyvät myös rekisteröitymättömille käyttäjille, joten voi käydä niinkin, että naapuri bongaa sinut sivustolta ja kertoo puolisollesi. Parisuhteessa olevalle siis Deitti.net on hieman liian riskialtis sivusto etsiä salaista seuraa. Deitti.net onkin keskittynyt lähinnä perinteisen treffiseuran etsimiseen. 

Suomi24 treffit

Vanha kunnon Suomi24 tarjoaa myös deittailusivuston, joten toki voit löytää treffiseuraa tämänkin sivuston kautta. Sinun ei ole pakko laittaa omaa kuvaasi profiiliisi, joten melko anonyymisti voit etsiä seksiseuraa itsellesi. 

Kannattaa kuitenkin huomioida, että sellaiset profiilit, joissa ei ole kuvaa, saavat paljon vähemmän yhteydenottoja kuin kuvalliset. Ja taas mikäli laitat profiiliin kuvasi, on riskinä että utelias naapuri sinut sieltä löytää. Suomi24 treffit -sivustolla on paljon kaikenikäisiä käyttäjiä, mutta on hyvä pitää mielessä, että sivustolla on paljon feikkiprofiileja. Mikäli siis etsit salaista seuraa, Suomi24 treffit ei välttämättä ole paras vaihtoehto. 

Salainen työpaikkaromanssi

Tämä ei liity deittisovelluksiin, mutta joskus salaista seuraa voi löytyä lähempää kuin luuletkaan eli omalta työpaikaltasi. Työtovereiden välisiä kontakteja tapahtuu AINA. On luonnollista houkutella seuraasi joku, jota näet säännöllisesti ja jolla on sellaisia ominaisuuksia, joita pidät houkuttelevina. Tempun vaikein osuus on varmistaa, että rento olemuksesi pysyy rentona eikä häiritse työtäsi.

Jotta tämä onnistuu, sinun on tehtävä toiselle hyvin selväksi, mikä suhteen luonne on ja mitkä sinun odotuksesi ovat. Viimeinen asia, jota haluat, on se, että toinen osapuoli ajattelee sen olevan vakavampaa kuin se onkaan. Joudut myös näkemään paljon vaivaa pitääksesi asiat vain teidän kahden välisinä. Mitä vähemmän ihmisiä tietää touhuistasi, sitä helpompaa teidän molempien elämä on.

Sinun pitää myös olla erittäin ammattimainen aina, kun työskentelette yhdessä. Et saa antaa työtovereillesi minkäänlaisia vihjeitä siitä, mitä teidän välillänne tapahtuu. Et myöskään saa antaa minkäänlaisia etuoikeuksia kumppanillesi töiden suhteen, jotta kenelläkään eivät heräisi epäilykset että teillä kahdella on meneillään salatreffit. Useimmat ihmiset eivät välitä siitä, kuka on tekemisissä kenen kanssa, niin kauan kuin se ei vaikuta heidän työhönsä.

Vinkit salaisen seuran etsimiseen

Saatat pitää myös näistä