Thaimaalainen nainen – kuinka hänet löytää?

Thaimaalainen nainen

Tutkimusten mukaan Suomessa on miehistä ylitarjontaa melkein joka paikkakunnalla. Tämän lisäksi naisten ja miesten välinen ero on pienentynyt, eli on tapahtunut sosiaalinen muutos. Moni ei löydäkään itselleen sopivaa naista. Tällöin monet miehet kääntävät katseensa Kaukoitään ja nimenomaan Thaimaahan seuranhaku mielessään. 

Miksi miehet jäävät yksin?

Moni suomalainen mies on päätynyt elämään vastentahtoisesti yksin, kun sopivaa naista ei ole löytynyt. Monesti syynä ei ole yrittämisen puute vaan se, että ei saa omille tunteilleen vastakaikua niiltä naisilta, joista itse on kiinnostunut. Tai sitten ei vain tunne vetoa niihin naisiin, jotka eivät heti itseä säväytä. 

Suomalaiset naiset monesti myös esittävät miehelleen runsaasti erilaisia vaatimuksia miehelleen, kuten että pitää olla upea talo, komeampi auto kuin naapureilla, elämää suuremmat lomamatkat, koti on sisustettu niin ettei siellä ole miehellä yhtään omaa tilaa tai sananvaltaa kodin ostoksiin, yhdessä vietetyn ajan pitää olla uskomattaoman ihanaa, että siitä saadaan hyviä kuvia Instagramiin.  

Lisäksi miehen tulla olla lihaksikas mutta hän ei saa kuitenkaan viettää kaikkia iltojaan salilla, pitää olla hieman kapinallinen pahis mutta kuitenkin kiltti kotona viihtyvä mies, hänen pitää tienata hyvin mutta ei saa olla uraohjus, miehen pitää heittäytyä ja olla spontaani mutta kuitenkin osoittaa suunnitelmallisuutta. Miten näihin vaatimuksiin kukaan mies voi koskaan vastata? 

Monet miehet päätyvätkin mieluummin olemaan sinkkuja, kuin kärsivät huonossa ja nalkuttavissa parisuhteessa. Ihmiset kuitenkin on suunniteltu elämään muiden kanssa ja jakamaan elämän kaikki puolet elämänkumppanin kanssa. Erityisesti juhlapyhien aika tuntuu haastavalta, kun muilla on vaimot ja perheet mutta itsellä ei. 

Millainen on thaimaalainen nainen?

Ei voida tehdä mitään yleistystä, eli thaimaalaiset naiset ovat keskenään täysin erilaisia ihan kuten suomalaisetkin. Joukossa on maalla asuvia, kaupunkilaisia, naapurintyttöjä, opiskelijoita, yksinhuoltajia, baarityttöjä ja korkeasti koulutettuja. On siis tärkeää valita sellainen thaimaalainen nainen, joka sopii itselle parhaiten.

Thaimaalainen nainen on kiinnostunut sinusta, mikäli hän vastaa puheluihisi tai viesteihisi. Thaimaassa mies on yleensä aktiivisempi pitämään yhteyttä ja nainen vastailee kysymyksiin. Suhteen edetessä toki tilanne muuttuu syvällisemmäksi. Thaimaassa myöskään ei ole sopivaa korottaa ääntään, vaikka asiat kuinka jurppisivat. Tämä koetaan epäkunnioittavaksi eikä sen jälkeen thaimaalainen nainen enää ole sinusta kiinnostunut. 

Thaimaalaiset ovat paljon enemmän perhekeskeisiä kuin me suomalaiset, joten lasten tulee huolehtia vanhemmistaan. Kannattaa siis olla kiinnostunut myös hänen perheestään. Joten kun otat itsellesi thaimaalaisen naisen, varaudu samalla ottamaan koko suku. Naisella saattaa olla kotikylässään lapsi, josta huolehtivat isovanhemmat. Hänen pitää siis kantaa vastuunsa ja lähettää rahaa kotiin. Suomalaisnaiset voivat tehdä omilla rahoillaan mitä haluavat, mutta asia on toisin köyhässä Thaimaassa. 

Thai nainen on erittäin tarkka ulkonäöstään ja erityisesti painostaan. Ei siis kannata ostaa hänelle lahjaksi suklaata. Länsimainen deittailukulttuuri ei ole vallassa Thaimaassa, eli mikäli hän lähtee kanssasi treffeille, hän on tosissaan. Myös sukupuoliroolit ovat Thaimaassa perinteisemmät kuin länsimaissa. Thaimaalainen nainen huolehtiikin monesti kodista sekä lapsista eikä kotitöitä jaeta niin kuin täällä Suomessa on totuttu tekemään. Naiset hoitavat naisten työt ja miehet miesten. 

Useinkaan thaimaalainen nainen ei puhu kovin hyvin englantia, joten sinunkaan ei tarvitse tuntea huonommuutta, vaikka et olisi mestari englannin kielessä. Näe myös itse hieman vaivaa ja opettele hänen kieltään. Näin osoitat olevasi aidosti kiinnostunut hänestä ja hänen kulttuuristaan. 

Kuinka löytää vaimo Thaimaasta?

Yleisemmin thaimaalainen vaimo löytyy lomamatkalla, onhan Thaimaa suomalaisten suosiossa. Lomakohteessa usein ollaan tekemisissä paikallisten kanssa ja ennen kuin huomaakaan, on löytänyt itselleen treffiseuraa

Treffeillä kannattaa pukeutua siististi ja myös tuoksua hyvälle. Thaimaalainen nainen haluaa olla ylpeä miehestään, joten ehjät ja puhtaat vaatteet tuovat sinulle pisteet kotiin. Ei kannata ostaa hänelle kalliita koruja tai lahjoja, ellet halua antaa sellaista vaikutelmaa, että olet upporikas.

Tänä päivänä on paljon helpompaa kun ei tarvitse enää välttämättä itse lähteä paikan päälle, vaan voit löytää itsellesi thaimaalaisen naisen myös netistä. Tai ehkä ystäväpiirissäsi on joku, jolla on jo thaimaalainen nainen? Hän voisi mahdollisesti tietää jonkun sopivan sinkun kotimaassaan, joka olisi sinulle sopiva. 

Netissä on useita deittisivustoja, joilta voi löytää thaimaalaisen naisen. Eikä sinun tarvitse edes osata englantia, sillä monet sivustot ovat ihan suomenkielisiä. 

Deittisovellus on hyvä, mutta on syytä muistaa, että et lähetä suuria rahasummia ennen kuin olette tavanneet. Kannattaa myös ilmaista haluavansa nähdä toinen ennen kuin tunteet roihahtavat. Videopuhelut ovat hyvä tapa tutustua paremmin ja samalla näet, onko hän tosiaan se, kuka hän sanoo olevansa. Ensitapaaminen on syytä sopia jollekin julkiselle paikalle ja kertoa myös jollekin, mihin olet menossa, ettei sinulle käy huonosti. Vaimo Thaimaasta voi siis löytyä monella eri tavalla kunhan ei kulje kädet taskuissa ja mieli suppeana. 

Kuinka vaimo Thaimaasta tuodaan Suomeen?

Mikäli sinulla on nainen Thaimaasta ja haluat tuoda rakkaasi Suomeen, sinun on syytä huomioida, että hän tarvitsee oleskeluluvan voidakseen tulla maahan. Monesti tämän vuoksi suomalaiset miehet avioituvat melko nopeasti thaimaalaisen tyttöystävänsä kanssa. Asiaa auttaa paljon, mikäli kumppanisi osaa edes hieman suomen kieltä. Tällöin hänellä on paremmat mahdollisuudet saa töitä tai opiskelupaikka Suomesta. Tämä taas helpottaa oleskeluluvan saamista. 

Sitkeässä istuvat väitteet thaimaalaisista naisista

Monesti kuulee sanottavan suomalaisesta miehestä, jolla on thaimaalainen vaimo, että hän ei ole saanut suomalaista naista itselleen, siksi haki Thaimaasta naisen. Tai että hän on hakenut itselleen halpatuontivaimon. Sitkeässä elävät nämä kaikenlaiset stereotyyppiset oletukset, jotka esitetään täytenä totuutena.

Kokemuksia thaimaalaisesta naisesta on netissä paljon

Nettien keskustelupalstat ovat pullollaan kertomuksia, millaisia thai vaimo on ja kuinka hänet voisi löytää. Yleisesti ottaen kokemukset ovat olleet positiivisia ja avioliitot pitkäikäisiä. Kukaan ei voi ennustaa muutenkaan kuinka kauan avioliitto tulee suomalaisen naisen kanssa kestämään. Ei siis kannata kovin paljoa arvoa laittaa keskustelupalstojen vuodatuksille. Toiset voivat kirjoitella ihan pelkkää ilkeyttään tai kateuttaan, eivätkä heidän kokemuksensa ole välttämättä edes tosia. Mikäli haluat itse tietää, millaisia ovat thaimaalaiset naiset, sinun pitää ottaa itse selvää. 

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia. 

Saatat pitää myös näistä

Eliittikumppani on deittisivusto, joka käyttää Matching-menetelmää. Jokainen jäsen suorittaa tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. Eliittikumppani tarjoaa paljon enemmän, kuin pelkkiä treffi-ilmoituksia.