NextLove kokemuksia – yksinhuoltajien kohtauspaikka

NextLove on luotu luotiin erityisesti eronneille tai sinkuille ympäri maailmaa. NextLove ymmärtää haasteet ja huolenaiheet, joita eronneilla yksinhuoltajilla voi olla, kun he haluavat ryhtyä uuteen rakkaussuhteeseen. Niinpä he auttavat löytämään samanhenkisen ihmisen. Jos tunnet olevasi valmis tapaamaan uuden rakkaan tai kaipaat vain seuraa, NextLove on oikea paikka sinulle.

NextLove screenshot

Mikä on NextLove?

NextLove on perustettu vuonna 2013 tarjoamaan deittejä yksinhuoltajille ja eronneille, jotka haluavat löytää uudelleen rakkauden. NextLove on saatavilla Pohjoismaissa, Alankomaissa ja Belgiassa, mutta Suomessa se ei nauti vielä kovin suurta suosiota. Yksinäisyys eron jälkeen vaivaa monia, joten deittipalveluille on paljon kysyntää. 

NextLove yhdistää samanhenkiset ihmiset, jotka etsivät kestäviä ja tyydyttäviä suhteita ja ymmärtävät, että pitkäaikaisen suhteen jälkeen nettiteffit voivat hermostuttaa. Tätä helpottaakseen NextLovella on joukko kyberturvallisuuden ammattilaisia ja järjestelmänvalvojia, jotka valvovat sivustoa varmistaakseen täysin turvallisen selauskokemuksen. 

NextLove on luotu luotiin erityisesti eronneille tai sinkuille ympäri maailmaa. NextLove ymmärtää haasteet ja huolenaiheet, joita eronneilla yksinhuoltajilla voi olla, kun he haluavat ryhtyä uuteen rakkaussuhteeseen. iOS Android

Miten NextLove toimii?

Rekisteröidyttyäsi vastaa vain muutamaan yksinkertaiseen NextLove kysymykseen jotta voisit löytää täydellisen kumppanin. Kerro persoonastasi, harrastuksistasi sekä siitä mitä kumppaniltasi haluat. Valitse jokaiseen kysymykseen yksi vastaus tai kirjoita omat mielenkiintosi kohteet. Näin luot itsellesi yksilöllisen profiilin ja saat hyvän keskustelualoituksen potentiaalisten tuttavuuksien kanssa. Mitä enemmän tietoa julkaiset, sitä paremmat mahdollisuudet on sille, että joku sinulle sopiva deitti vierailee profiilissasi.

NextLove rekisteröityminen

Rekisteröityminen NextLoveen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain vastata muutamaan kysymykseen, niin olet valmis. Kirjoita tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi, rastita ruutuun että hyväksyt käyttöehdot sekä tietosuojakäytännön. Voit myös halutessasi lisätä itsesi NextLove VIP Clubiin, joka on ilmainen. 

Määritä seuraavaksi salasanasi ja anna syntymäpäiväsi iän vahvistamista varten. Sinun on myös ilmoitettava pituutesi, painosi, vartalotyyppisi, seksuaalinen suuntautumisesi sekä hiusten ja silmien väri. Valitse lopuksi asuinpaikkakuntasi. Kun olet täyttänyt rekisteröintilomakkeen, napsauta vihreää painiketta, jossa lukee ” Jatka.”

Tämän jälkeen saat sivustolta vahvistussähköpostin. Voit napsauttaa vahvistuspainiketta tai annettua linkkiä. Joskus sähköposti saapuu heti, mutta joskus se kestää muutaman minuutin. On mahdollista, että viesti menee roskapostikansioosi, joten tarkista se ennen kuin pyydät vahvistusviestin lähettämistä uudelleen.

NextLove ominaisuudet

Millaista seuraa NextLovesta löytyy?

Rekisteröidyttyä näkyviin tulee ihmisiä Suomesta, Norjasta ja Ruotsista. Tämä luultavasti johtuu siitä, että käyttäjiä on Suomessa niin vähän. NextLovesta löytyy erityisesti yksinhuoltajavanhempia tai vasta eronneita henkilöitä, jotka etsivät tosimielellä uutta parisuhdetta. Palvelussa on myös paljon sinkkuja, jotka etsivät vakavissaan deittejä tai sitä täydellistä rakasta. Lisäksi käyttäjien joukossa on ihmisiä, jotka haluavat vain pitää yhteyttä muihin yksinhuoltajiin ja eronneisiin. Palvelua voi siis käyttää myös laajentamaan sosiaalista piiriään. Jotkut henkilöt voivat etsiä vain satunnaista seuraa tai pelkkää seksiseuraa. Seksuaalinen turhautuminen on pitkässä parisuhteessa enemmän kuin mahdollinen. 

Palvelu toimii lähinnä suuremmissa kaupungeissa, mutta se ei ole harvaan asutuilla seuduilla niin suosittu kuin kaikkien tuntema Tinder. Sivuston käyttäjissä on kaikenikäisiä ihmisiä, joten palvelussa on jokaiselle tarjontaa. Laastarisuhde ei välttämättä ole hyvä lähtökohta uudelle ihmissuhteelle, mutta sitäkin tapahtuu melko paljon. 

Paljonko NextLove maksaa?

Maksutapoina käyvät yleisimmät luottokortit, PayPal, Neteller, Entercash sekä Paysafecard. Jäsenyys jatkuu automaattisesti, ellet sitä itse peruuta. 

NextLove kokemuksia

Sivustolla on houkuttelevia sinkkuja, ja monella käyttäjällä on täydelliset profiilit. Moderaattorit ovat tarkkana tarkastaen ilmeisen väärennettyjä tilejä, tarkastelemalla tiliraportteja ja tarkistamalla käyttäjien sopimatonta käyttäytymistä, jotta vuorovaikutuksesi muiden käyttäjien kanssa on turvallista. Vaikuttaa siltä, että käyttäjät näyttävät olevan melko selkeitä kiinnostuksen kohteistaan ja aikeistaan myös sivustolla, tämä tekeekin koko treffikokemuksesta paljon helpompaa. Treffiseuraa on sitä helpompi löytää, mitä täydellisempi profiili on. 

NextLoven sivustolla on Usein kysytyt kysymykset -sivu, josta löytyy vastaukset useimpiin kysymyksiin. Sitä kautta voi myös saada tukea sähköpostitse tai yhteyslomakkeen avulla.

NextLove on luotu luotiin erityisesti eronneille tai sinkuille ympäri maailmaa. NextLove ymmärtää haasteet ja huolenaiheet, joita eronneilla yksinhuoltajilla voi olla, kun he haluavat ryhtyä uuteen rakkaussuhteeseen. iOS Android

Saatat pitää myös näistä

NextLove on luotu luotiin erityisesti eronneille tai sinkuille ympäri maailmaa. NextLove ymmärtää haasteet ja huolenaiheet, joita eronneilla yksinhuoltajilla voi olla, kun he haluavat ryhtyä uuteen rakkaussuhteeseen. iOS Android