Päiväkahvi seuraa etujen kera – mitä se on?

Päiväkahvi seuraa

Nykyään ei oikeastaan enää juurikaan käytetä termiä ’päiväkahvi seuraa’, vaan yleisesti käytössä on ilmaisu salainen seura. Olipa ilmaus mikä tahansa, taustalla ovat samat halut: kokea seksuaalisen jännityksen tuomaa kihelmöivää tunnetta ja laajentaa seksuaalista kokeilua ilman että tulee tuomituksi tai häpäistyksi jonkun tuntemansa henkilön toimesta. 

Päiväkahviseuran kanssa on mahdollista kokeilla juttuja, joita ei oman kumppanin kanssa syystä tai toisesta ole mahdollista kokea. Emme kehota tietenkään antamaan tuntemattoman henkilön sitoa itsensä, mutta pienten tuhmien juttujen tuominen seksuaaliseen kanssakäymiseen on aina tervetullutta. 

Ne pienet lisämausteet

Jos sinulla on tapana antaa kumppanisi aina ottaa ohjat makuuhuoneessa, päiväkahviseuran kanssa voit toimia päinvastoin, ole itse se määrätietoinen. Jos sinulla on tapana riisua itsesi valoa nopeammin ja nakata vaatteesi kasaan jalkojesi juureen, kiinnitä asiaan enemmän huomiota. Riisu kumppanisi ennen kuin annat hänen riisua itsesi. Tai pyydä häntä makaamaan sängyllä ja katsomaan kun strippaat hitaasti. Tee se ’doucement’ niin kuin Jamie Lee Curtis elokuvassa Tosi valheita. 

Laajenna tuhmien puheiden sanavarastoasi ja puhu hieman enemmän. Mikäli valot ovat poissa, kumppanisi ei näe sinun punastuvan omia puheitasi. Kokeile sitä kummallista asentoa, josta olet aina ollut kiinnostunut. Kinky on suhteellinen käsite! 

Jos roolileikit ovat aina innostaneet sinua, mutta olet pelännyt, että vakituinen kumppanisi nauraa sinulle, nyt on tilaisuutesi esittää sitä roolia, joka haluat sängyssä olla. Päiväkahviseurasi ei tiedä, millainen olet sängyssä normaalisti, joten hyödynnä tämä tilaisuus äläkä ole tavallinen itsesi. Muista kuitenkin aina, että turvallisuus ennen kaikkea, huolehdi kondomien käytöstä, kerro ystävällesi mihin olet menossa ja kenen kanssa, luota intuitioosi eli jos jokin ei tunnu oikealta, se todennäköisesti ei ole sitä. 

Mitä päiväkahviseura oikein on?

Kaikki ovat ainakin kuulleet sanan päiväkahviseuraa, mutta mikä se todellisuudessa on? Se voi olla jatkuvaa eli kaksi henkilöä tapaavat toisiaan säännöllisesti seksin merkeissä. Se on yksinkertaisuudessaan myös sitä, että kaksi ihmistä haluavat viettää aikaa yhdessä ilman painostusta. Se ei ole oikeastaan edes mikään kiinteä suhde vaan enemmänkin ystävyys, jolla on etuja. 

Toki jotkin salaiset suhteet voivat olla hieman syvällisempiä, mutta pääteemana tällaisissa suhteissa on, että niihin ei liity tiettyjä ilmaisuja, jotka tulevat tavallisissa parisuhteissa ajan kuluessa. Ei ole myöskään mitään odotuksia, että asiat edes etenisivät siihen vaiheeseen. 

Päiväkahvitreffit ovat loistava tapa viettää aikaa jonkun kanssa. Edellyttäen että molemmat ’suhteen’ jäsenet ovat samalla sivulla eivätkä ole kovin vakavissaan asian suhteen. Mikäli toinen osapuoli alkaakin haluamaan enemmän, voi tulla ongelmia. Osapuolet voivat välittää toisistaan, mutta se ei ole rakkautta. 

Jos jompikumpi alkaa olla vakavissaan eikä enää haluakaan pelkkää satunnaista treffiseuraa, suhteen tulee siirtyä seuraavalle luonnolliselle tasolle tai se on lopetettava. Ei ole epätavallista, että päiväkahvi-suhteessa olevat henkilöt alkavat haluta enemmän ja lopulta loukkaantuvat toiselle. Toisaalta suhde voi alkaa harmittomana satunnaisena tapailuna ja seksin harrastamisena, ja asiat vain luonnollisesti etenevät astetta vakavampaan. 

Mitä päiväkahviseura tarkoittaa miehelle?

Vaikea tehdä mitään yleistystä, koska jokainen mies on erilainen. Kaiken kaikkiaan miehet haluavat rennon suhteen, joka on ei-vakava järjestely viettää aikaa jonkun kanssa, josta he pitävät. Seksi liittyy asiaan melko usein, luultavasti 99,9 % ajasta.

Tämä on todella hieno järjestely, jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä siihen eivätkä halua että suhde etenee vakavampaan suuntaan. Ongelmia syntyy, kun suhteen tilaa ei määritellä tai siitä ei keskustella. Tällöin toinen osapuoli voi ajatella, että kyseessä on satunnainen suhde, joka on menossa kohti jotain vakavampaa. Tällöin hän suotta tuhlaa kallisarvoista aikaansa ja juttu päättyy kyyneleisiin. Mies voi todellakin haluta vain satunnaista tapailua eikä hänellä ole aikomustakaan mihinkään muuhun. 

Miksi miehet haluavat satunnaisia suhteita?

Monet miehet haluavat satunnaisen suhteen, koska he eivät vain halua mitään muuta siinä vaiheessa. He eivät joko ole valmiita, he eivät halua uutta suhdetta, koska heitä on loukattu aiemmin, tai he ovat jo naimisissa ja haluavat vain saada piristystä väljähtyneeseen seksielämäänsä. 

Asia on ok, mikäli mies on rehellinen ja avoin heti alusta lähtien, jotta tiedät missä mennään. Jos olet itsekin tyytyväinen siihen, että et halua myöskään mitään vakavaa, rento päiväkahvisuhde voi olla loistava tapa viettää aikaa jonkun kanssa ja harrastaa hyvää seksiä. Ne ovat eräänlaiset pikatreffit, jossa opit toisesta asioita, mutta siinä ei ole mitään tavoitetta sitoutumiseen. 

Päiväkahvitapailu ja loukkaantuminen

Viestintä on avainasemassa kun aloitetaan päiväkahvitapaamiset. Näin minimoidaan riski siitä, että toinen osapuoli loukkaantuu jossain vaiheessa. Jos tiedetään, missä mennään, ei tarvitse ajatella, että kyllä tuo toinen minuun lopulta rakastuu. Seuranhaku onnistuu monien erilaisten deittailusivustojen kautta

Mikäli pelisäännöt ovat alusta lähtien selkeät eikä toinen osapuoli todellakaan halua vakavampaa suhdetta, usko häntä. Vaikka oletkin upea ihminen ja on toki mahdollista, että hän lopulta rakastuu sinuun, mutta mikäli vakava suhde ei ole sitä mitä hän haluaa, mikään maailman mahti ei muuta hänen mieltään. 

Miehelle salainen suhde on sitä, että hän saa kaikki tärkeimmät tyttöystävän edut ilman että konseptiin tarvitsee lisätä sitoutumista. Mikäli tapailuun aletaan vaatia sitoutumista, miehet monesti pakenevat vuorille, eikä heistä sen koommin kuulla. Varsinkin jos hän on jo naimisissa ja hänelle esitetään vaatimuksia jo kotonakin ihan tarpeeksi. 

Viestintä on tärkeintä päiväkahvisuhteissa

Viestintä on tärkeä osa satunnaista päiväkahvisuhdetta. Tietysti monet vakavat suhteet syntyvät satunnaisista suhteista. Hollywoodin -elokuvissa voimme nähdä loputtomasti tarinoita ystävistä, joista on tullutkin enemmän. Älä koskaan ryhdy satunnaiseen päiväkahvisuhteeseen minkäänlaisella odotuksella. Jos se muuttuu vakavammaksi, hienoa. Jos ei, sinulla oli ainakin hauskaa ja sait päiväkahvi seuraa. Se on paras tapa tarkastella sitä.

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.

Saatat pitää myös näistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta. Älä ole yksin, tule E-kontaktiin! 85% löytää seuraa kauttamme.