Rakkaus on kaikkia varten – Singles50 kokemuksia

Singles50 screenshot

Rakkaus on iätön, eikä rakkaudelle ole ikää. Oletko yli 50-vuotias, sinkku ja etsit rakkautta? Singles50 voi auttaa sinua löytämään täydellisen parin, joka muuttaa elämäsi. Tämä treffisivusto yhdistää kypsään ikään ehtineet miehet ja naiset, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Treffiseuraa onkin sivustolta helppo löytää. 

Tässä iässä voidaan ajatella, että rakkauden löytäminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Yksinäiset ihmiset voivat vähitellen menettää itseluottamustaan ja viehätysvoimaansa. He sanovat itselleen, ettei rakkaus ole enää heitä varten. Mutta se oli ennen Singles50:tä! Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää rakkautta. Miksi rekisteröityä Singles50 sivustolle? Tässä yhteenveto siitä, mitä sinun tulee tietää sivustosta.

Rakkauden löytäminen Suomessa voi olla vaikeaa – pitkät välimatkat ja sinkkujen epätasainen sijainti ympäri maata voi tehdä deittailusta hankalaa. Kiitos nettideittailun, rakkauden löytämisestä on tullut paljon helpompaa viime vuosina.

Mikä on Singles50?

Singles50 -treffisivuston toiminta on melko klassista: ilmoitat vain oletko mies vai nainen ja etsitkö miestä vai naista. Tämän jälkeen suoritat persoonallisuustestin, jonka jälkeen saavut sivustolle, jolla on ehdotuksia sinulle sopivista profiileista.

Singles50 on yksinkertaisesti treffisivusto, joka on tarkoitettu yli 50-vuotiaille sinkuille. Jäsenet rekisteröityvätkin etsimään tosirakkautta eikä mitään yhden yön juttuja. Kaikki 50+ sinkut voivat kokea uuden suhteen tämän turvallisen sivuston kautta.

Sivustoa ylläpitää luxemburgilainen yritys Be2. Tällä yrityksellä on hyvä maine ja se ylläpitää useita hyvämaineisia treffisivustoja. Singles50 nauttii hyvä suosiota ja sille rekisteröityy joka päivä 24 000 uutta jäsentä. Se jopa houkuttelee nuorempiakin ihmisiä, jotka haluavat tavata kokeneita kumppaneita. Yksinäisyys eron jälkeen koetaan monesti todella voimakkaana, joten treffisivustoille on sosiaalinen tilaus. 

Singles50 tarjoaa useita ominaisuuksia: voit lähettää yksityisviestejä tai nähdä kuka katselee profiiliasi. Voit milloin tahansa muuttaa hakuehtojasi. Tavoitteena on auttaa sinua löytämään täydellinen kumppani. Toinen yli 50-vuotiaille tarkoitettu deittisivusto on 50PlusMatch.

Jos Singles50 löytää sinulle alle 10 yhteensopivaa henkilöä, rekisteröintisi uusitaan ilman maksua. Koska tilaajamäärä kuitenkin kasvaa voimakkaasti, on todennäköistä, että alusta tarjoaa sinulle enemmän yhteensopivia profiileja. Oletko vakuuttunut? Testaa tätä uutta seikkailua, varsinkin kun rekisteröinti on ilmaista! Se voi hyvinkin muuttaa elämäsi suunnan. Singles50 Suomi löytää sinulle varmasti sopivan suomalaisen deittiehdokkaan. 

Singles50 rekisteröityminen

Aloita seikkailu luomalla profiili. Valitse sukupuolesi ja mitä etsit. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja napsauta “Rekisteröidy ilmaiseksi nyt”. Rekisteröidyttyäsi sivusto kutsuu sinut suorittamaan yhteensopivuustestin, jonka avulla voit löytää persoonallisuuttasi vastaavia kumppaneita. 

Voit lisätä yhden tai useamman valokuvan ja lisäksi on mahdollista valita, näytätkö ne kaikille jäsenille vai vain niille, jotka sivusto on tunnistanut yhteensopiviksi. Voit myös valita, haluatko deittiehdokkaiden näkevän kuvasi sumennettuna vai et. Jos et laita itsestäsi yhtään kuvaa, et myöskään näe muiden jäsenten kuvia.

Rekisteröityessä voit kertoa intohimosi, harrastuksesi, uskonnollisen kantasi ja tärkeimmät persoonallisuuspiirteesi. Kuvaile itseäsi rehellisesti ja kerro mahdollisimman paljon itsestäsi ja siitä, mitä etsit. Täytä nimesi, syntymäaikasi, tietoja fyysisestä ulkonäöstäsi, tyylistäsi, ammatistasi, tavoistasi, silmien ja hiusten värisi, tupakoitko, juotko jne. Kun kaikki on täytetty, klikkaa ’Lähetä’. 

Sitten Singles50 -sivusto huolehtii profiilisi kanssa yhteensopivan henkilön löytämisestä. Se on yksinkertainen ja tehokas. Singles50.fi kirjautuminen on myös tehty helpoksi. Täällä mennään heti asiaan, aikaa ei ole hukattava kun olet yli 50-vuotias! 

Millaista seuraa Singles50:sta löytyy?

Kuten muutkin deittisovellukset, myös Singles50 on erittäin suosittu. Singles50 -sivustolla ovat edustettuna yli 40-vuotiaat sinkut, jotka etsivät vakavia deittejä ja syviä sitoumuksia. Eronneet henkilöt haluavat löytää uudelleen rakkauden ja seurustella jonkun ikäluokkaansa kuuluvan kanssa. Myös vanhemmat sinkut etsivät uusia ystävyyssuhteita ja yhteyksiä toisiin samassa tilanteessa oleviin. Mikäli et löydä sivustolta itsellesi sopivaa seuraa, aina on mahdollista etsiä vaimo Thaimaasta.

Mitä Singles50 maksaa?

Singles50 tilauksen hinta on treffisivustojen keskiarvon yläpuolella. Singles50:llä on intressi olla vakavasti otettava toimija seniori-treffien alalla. Jos et ole löytänyt etsimääsi muilta treffisivustoilta, voit kokeilla 50 Singles sivustoa, rekisteröinti on ilmaista ja persoonallisuustesti tekee siitä ainutlaatuisen.

Singles 50 kokemuksia

Singles50 kokemukset ovat pääosin positiivisia, eikä sivustolla ole koskaan ollut turvallisuus- tai tietosuojaongelmia. Sivusto on luotettava ja se on osoittautunut toimivaksi, sillä muodostettuja pareja on nykyään satoja. 

Sivusto on erittäin helppokäyttöinen, se onkin välttämätöntä, koska se on suunnattu yli 50-vuotiaille, jotka eivät aina hallitse teknologiaa. Sivusto on selkeä ja helposti luettava. Pääsy Singles50 sivustolle on ilmainen, mutta maksullisia palveluja on kuitenkin tarjolla vain Premium-jäsenyyden kautta.

Jäsenten tulee myös kirjoittaa lyhyt henkilökohtainen kuvaus, joka mahdollistaa juuri hänelle ihanteellisen deitin. On myös mahdollista luoda erilaisia suodattimia ihmisten valitsemiseksi.

Singles50 myös huolehtii jäsentensä henkilötietojen suojaamisesta. Voit siis olla varma, että sivusto ei salli kolmansien osapuolten pääsyä henkilötietoihisi. Lisäksi tilaajilla on mahdollisuus valita, mitä tietoja he haluavat itsestään näyttää muille jäsenille, siksi sivustolla on sumennettujen valokuvien mahdollisuus.

Yhteensopivuustesti on erittäin tehokas. Sivusto perustuu tehokkaaseen algoritmiin, jonka avulla voidaan yhdistää ihmisiä, jotka ovat samanlaisia ja jotka ovat todennäköisesti yhteensopivia. Sivusto on osoittanut, että 41 % sinkuista on löytänyt kumppaninsa Singles50:stä. Tämä jos mikä on erinomainen onnistumisprosentti! Tämän vuoksi on olemassa niin paljon positiivisia Singles 50 kokemuksia. 

Rakkauden löytäminen Suomessa voi olla vaikeaa – pitkät välimatkat ja sinkkujen epätasainen sijainti ympäri maata voi tehdä deittailusta hankalaa. Kiitos nettideittailun, rakkauden löytämisestä on tullut paljon helpompaa viime vuosina.

Saatat pitää myös näistä

Rakkauden löytäminen Suomessa voi olla vaikeaa – pitkät välimatkat ja sinkkujen epätasainen sijainti ympäri maata voi tehdä deittailusta hankalaa. Kiitos nettideittailun, rakkauden löytämisestä on tullut paljon helpompaa viime vuosina.